Cześć
Zaglądam tu codziennie, ale bardzo mało się udzielam ponieważ opieka nad moim synkiem zajmuje mi prawie cały czas bo skubaniec ucina sobie drzemki po 20 min., a poza tym późno się do Was przyłączyłam i jakoś nie mam śmiałości
Korzystając chwili kiedy mały przysnął chciałam zapytać mamy karmiące piersią w jaki sposób podają swoim maluchom kaszkę. Czy jest ona gęsta i podawana łyżeczką czy z butelki (mój synek niestety nie uznaje butelek)?
Czy kaszkę rozrabiają ze swoim mlekiem czy kupujecie kaszki do których dodaje się tylko wodę?
Kiedy zaczynacie podawać gluten?
trochę jest tych pytań ale planuje rozszerzyć trochę dietę małemu i nie wiem jak się do tego zabrać.
Podawałam mu już jabłuszko ze słoiczka i bardzo mu smakuje , ale aktualnie przestałam ponieważ mały zaczął robić kupkę z krwią i póki sprawa się nie wyjaśni to wolę nie eksperymentować.
W tamtym tyg. zrobił kupkę z krwią , ale lekarka powiedziała, że jak to tylko raz to mam nie panikować ale w piątek sytuacja znowu się powtórzyła więc poszłam po skierowanie na badania. Niestety wczoraj każda kupka była z krwią i dzisiaj bardzo śladowe ilości ale też się pojawia. Jutro badania a we wtorek wyniki. mam nadzieję że sprawa się wyjaśni bo bardzo się boję!!! i dosyć mam gadania że czasem to się zdarza bo to już nie jest "czasem"
Pozdrawiam wszystkie mamy i życze spokojnej niedzieli :-)