reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Magia, no własnie mokry znowu..co chwile ja wybudza, a juz było ok:( zobaczę jutro co będzie, jak dalej to samo, to we wtorek znowu do lekarza, martwi mnie to, że taka mała a juz dwa antybiotyki zaliczyła...ile jeszcze mam ja faszerowac...a skutku zadnego nie widac...

reklama
dzięki dziewczyny.. a zaczynałyście od jakiej ilości? i rozumiem, zeby testować przed południem?

ja już mykam przy jego braku kupy lepiej iść za wczasu spać..no a jeszcze może jakies przytulanko będzie..
Dobrej nocy

edit:
Magia, to moze on podświadomie nie chce tego pić..nie będę mu wmuszać.. z nestle jest taka kaszka sinlack więc od niej zaczne no i to na wodzie.. bo nie wiem jak z tymi bobovita, niby bezmleczne ale kto to wie naprawdę

on coś Staś wybrzydza bardzo, oby szybciutko mu przeszło i łanie zaczął jeść.. tule

Ostatnia edycja:
Dodi Łukaszek miał w płucach mykoplazmę. To była naprawdę upierdliwa bakteria z przedszkola. Mam nadzieję, że u Was to jednak co innego. Aaa i właśnie. Łukaszkowi szkodziły właśnie nawilżania i inhalacje, bo ta bakteria się mnożyła. A jak zaczęłam dawać mu suche wziewy to szybciej ją wyeliminowaliśmy. Biednyście kochane. A Michasia wcześniej nie miała takiego mokrego kaszlu?

konwalianka, ja najpierw dalam jej kilka lyzeczek...chociaż jej bardzo smakowało to nie chciałam tak od razu wiecej dawac, a teraz to juz zajada jakieś 100-120 ml na gesto.
A testowałam pod wieczór:)

No i dostalam dzis drugi okres...

magia, no mała prawdopodobnie od michasi sie kaszlem zaraziła, bo ona miała go wczesniej, tyle ze jej juz dawno przeszedł...

dodi trzymam kciuki, żeby to jednak przeszło Bianeczce. Ja jeszcze nie miałam okresu. Jutro do szkoły rano. Musimy się zahartować w tej zimnicy jakoś:eek: Tylko czemu ten Staś nie chce jeść?:sorry:
konwalianko dobranoc! no sinlac to chyba dobry wybór. Ja sama nie wiem. Staś miał być na cycu, ale coś mało je. A z drugiej strony co z tym glutenem. Musiałabym go chyba w zupce dawać? A on jeszcze nie testował na dobre marchewki, nie mówiąc o innych warzywach. Nie wiem już...

Ostatnia edycja:
Magia, a mozliwe że przy tym nie miała wcale goraczki?...tylko na poczatku katarek miała kilka dni, ale potem został sam kaszel...to było długie tyg temu i został w sumie do teraz...ale nie jest on jakiś ciągły, ona kaszle może kilka razy dziennie...odrywa jej sie flegma.. teraz jak zasnęla to sie nasiliło dzis...a tak to juz nie kaszlała wieczorem ani w nocy tez nie.. przy tym antybiotyku kaszel sie zmniejszył, tylko dzis jakoś sie nasilił...juz nie wiem co o tym myslec..

psocia no:-D i te szpile koniecznie! Tylko co Twoje żonki i mężuś na to?;-) A jak kupki Dawidka?
dodi u nas było bez gorączki i bez zmian osłuchowych. Tylko kaszelek parę razy dziennie i zapalenie płuc w rtg. Co jakiś czas Łukaszek dostawał Sumamed i bakteria wyprowadziła się na dobre. Może u Was to jednak kaszel podrażnieniowy po infekcji? A malutka nie dostała wziewów? Może to by jej pomogło...

Ostatnia edycja:
reklama
Magia, no właśnie nie wiem co oni na to;) Z 10-12 kupek zrobiło się 4-5 na dobę i nie ma w nich krwi, ale i tak jutrom idziemy do gastoenterologa.

Do góry