reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
CHCIAŁAM POPISAC, POCZYTAŁAM I JUŻ MIAŁAM ODPISYWAC ALE mILA MA W DUPCI RADAREK I JAK SIADAM DO KOMPA TO SIĘ BUDZI. IDZIEMY WIĘC NA SPACER
I ja tez kocham kubusia a najbardziej prosiaczka i kłapoucha a co
I ja tez kocham kubusia a najbardziej prosiaczka i kłapoucha a co
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Oj Psocia no chyba 3 nie? Wisieńko ja też kocham prosiaczka ale i kubusia i hefalumpy:-) buzi buzi dla Was :-)
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Oj szalona :-) czy Wasze Smyki też tyle piją?:O moja ok 200-300 ml soczku albo herbatki dziennie
Psociu a co z Magia?:-(
Psociu a co z Magia?:-(
Heja!!!my po wizycie ,ja musze isc na konsultacje do gina w sprawie tej piersi,mala wazy 5 700:-)psotko ja tez ciesze sie teraz z kazdego okresu niechce narazie drugiego beibusia,jac tez uwielbiam kubusia i przyjacio ta w wersji disneyowskiej,mala monis wspolczuje przezyc kciukaski oby bylo lepiej zuzu&&&,wydrusiu moja tyle nie pije,wisienko moja tez wyczuwa jak ja zdradzam z komputerempsociu buciki miodzio
konwalianka
Mały bąbelek
mam prąd! ktoś się zlitował i właczył
i my dzisiaj byliśmy na spacerku, ale jest cholernie zimno - brr.. w kominku się pali wiec nastrój jest - hehe..
Tymek jakieś 20min temu mi taki koncert odwalił, że szok! płacz, marud i nie wiem dlaczego a cycek be.. dałam mu dzisiaj troszeczkę śliwki startej na tarce, bardziej mu smakowała niż jabłko, ale nie wiem czy ten koncert to nie przez tą śliwkę teraz...
wydrusia, mój nie chwyci żadnego soczku ;/ wcześniej jeszcze plantex to wypił, a teraz już nie produkują, wiec lipa
mała monis, kciuki za Fifi, oby gastrolog pomógł
Magia, wzywamy do odezwania się
dobra lecę, bo znowu marud sie zaczyna.. ach coraz trudniej jest..
i my dzisiaj byliśmy na spacerku, ale jest cholernie zimno - brr.. w kominku się pali wiec nastrój jest - hehe..
Tymek jakieś 20min temu mi taki koncert odwalił, że szok! płacz, marud i nie wiem dlaczego a cycek be.. dałam mu dzisiaj troszeczkę śliwki startej na tarce, bardziej mu smakowała niż jabłko, ale nie wiem czy ten koncert to nie przez tą śliwkę teraz...
wydrusia, mój nie chwyci żadnego soczku ;/ wcześniej jeszcze plantex to wypił, a teraz już nie produkują, wiec lipa
mała monis, kciuki za Fifi, oby gastrolog pomógł
Magia, wzywamy do odezwania się
dobra lecę, bo znowu marud sie zaczyna.. ach coraz trudniej jest..
Teśka, no właśnie, ja to bym się nie obraziła, gdybym zaszła w ciążę, ale jeszcze nie teraz Dzięki! Ja jestem butoholiczką i przeniosłam tę swoją manię na dziecko
Dziewczyny Wy to macie dużo ,,lżej", niż ja, mój Skarbuś waży 8100g;]
Konwalianko, to Tymuś, jak Dawidek, nic nie ruszy do picia...
Dziewczyny Wy to macie dużo ,,lżej", niż ja, mój Skarbuś waży 8100g;]
Konwalianko, to Tymuś, jak Dawidek, nic nie ruszy do picia...
Ostatnia edycja:
reklama