reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Teśka, a Ty karmisz Nadię piersią? Nooo, jest co nosić;) Dobrze, że mam duży brzuch, przynajmniej mam na czym oprzeć Dawidka;)

Dawidek śpi od 12:30 i chyba nadal nie ma zamiaru się obudzić, nawet kupa mu nie przeszkadza, hmm... ;) Swoją drogą, robić kupkę przez sen to też trzeba mieć melodię;)

Ostatnia edycja:
reklama
Psocinko buciki są ekstra!!!! :-) Moja znów mało mleka pije :-( w ciągu dnia 3 maksymalnie 4 porcje i to po 150ml nawet czasem wypija polowe
Konwalianka moja jechała na plantexie 2 miechy... Jak chcesz to zobacze tu za plantexem i Ci wyśle?>?
Teśka buziolki dla maludy :-)
A moja gwiazda usnęła :-D ja zaraz się szykuje bo po 16 mamy na zakupy jechać

Psociu od niedawna jestesmy na butli ,mialam problemy z karmieniam slabiutko przybierala ,nienajadala sie okropnie sie obie meczylysmy dla tego przeszlysmy na butle i jest zupelnie inaczej ,jesszcze odciagam ile sie zbiera mego mleczusia i jej daje ale juz nieiqwele tego jest,a mi glupio jest sie przyznac komukolwiek ze niekarmie piersia:-(

Wydrussia, dzięki! Udanych zakupów Mała!

Teśka, a dlaczego jest Ci głupio?!?! ja karmiłam całe 6 dni i nie czuję się z tego powodu gorszą mamą.

Bo mam wrazenie ze kazdy mysli ze porostu mi sie niechcialo a to nieprawdw karmilaM ponad 3 miesice ,ech staram sie niemyslec o opini innych ale czasem sie nie da :no:najwazniejsze ze dla malej pasuje takie mleczko sie wychowa i na mm

Moj Sebek wrocil ze szkoly z goraczka 38 :szok: wlasciwie to normalne, nie? Kiedy dzieci choruja? Jak jest dluuuugi weekend. Standart :crazy:

Skroilam mnostwo jablek i robie chipsy jablkowe, mysle ze jutro bede dzielic ;-) wpadniecie? :-)

Chce mi sie ciasta, jezor mi wisi az do ziemi, chyba cos upieke jutro.

Psociu, zaraz ide ogladac spiochy, ja tez uwielbiam Kubusia ;-)

O, kolezanka przyjechala :-D to lece, na razie :-)

wydrusiu, super, jakbyś mogła będę wdzieczna :)
corin, a jak je robisz?
Teśka, cos Ty!jesteś wspaniałą mamą dla swojego maluszka..

i ja się dołączam do kubusiowego klanu:rofl2: mamy kilka ciuszków

Jestem Kochane****:-)
Psocia przywołała mnie do porządku smsem:-D Miałam mały kryzys z małżem (na szczęście już po), a od dziś mam gości, więc raczej nie posiedzę z Wami, ale wpadłam na chwilę. Jak to miło, że myślałyście o mnie. *****:-)
Konwalianko ja też skusiłam się na parę plasterków kiszonego ogórka, ale Staś to odchorował - wymiotował. Nie jakoś strasznie, ale chyba ciężko mu się go trawiło. Po żółtku niewyraźny był (zjadłam nawet mały kawałek białka), jakiś mocno pobudzony wieczorem wczoraj i cały czas na rękach. Jak goście pojadą to powtórzę próbę z tym jajkiem, bo już sama nie wiem...
Psocia buciki dla Dawidka śliczne, cudeńka! Jak sam Dawidek zresztą:-) I jaka piękna waga 8.100! Staś został w tyle:-D

haha, no psotko i Tymek został w tyle..a przecież starszy..nieźle go pasiesz :rofl2:
Magia, jak dobrze, że jesteś.. my po lekarzu musimy wyleczyc to co mały teraz ma na ciałku i od nowa wszystko testować.. ja już sama nie wiem czy on reaguje na jedzenie czy nie.. a jeśli tak to co jest akurat tą reakcją.. u nas na pierwszy ogień po wyleczeniu bedzie nabiał, wiec niestety trzeba będzie zjeść nieco jogurtu - już się boję... no ale musimy sprawdzić..

mój maruda śpi już od przeszło godziny.. a ja zdążyłam poprasować i grzeję się przy kominku, ech fajna rzecz,..

reklama
Corin ja też chcę wiedzieć jak je robisz:)
Magia miło cię widzieć:) u nas żółtko już od dłuższego czasu przechodzi bez problemu, a chyba jutro odważę się spróbować białko...

Do góry