reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Teśka, a Ty karmisz Nadię piersią? Nooo, jest co nosić;) Dobrze, że mam duży brzuch, przynajmniej mam na czym oprzeć Dawidka;)

Dawidek śpi od 12:30 i chyba nadal nie ma zamiaru się obudzić, nawet kupa mu nie przeszkadza, hmm... ;) Swoją drogą, robić kupkę przez sen to też trzeba mieć melodię;)

Ostatnia edycja:
reklama
Psocinko buciki są ekstra!!!! :-) Moja znów mało mleka pije :-( w ciągu dnia 3 maksymalnie 4 porcje i to po 150ml nawet czasem wypija polowe
Konwalianka moja jechała na plantexie 2 miechy... Jak chcesz to zobacze tu za plantexem i Ci wyśle?>?
Teśka buziolki dla maludy :-)
A moja gwiazda usnęła :-D ja zaraz się szykuje bo po 16 mamy na zakupy jechać

Psociu od niedawna jestesmy na butli ,mialam problemy z karmieniam slabiutko przybierala ,nienajadala sie okropnie sie obie meczylysmy dla tego przeszlysmy na butle i jest zupelnie inaczej ,jesszcze odciagam ile sie zbiera mego mleczusia i jej daje ale juz nieiqwele tego jest,a mi glupio jest sie przyznac komukolwiek ze niekarmie piersia:-(

Wydrussia, dzięki! Udanych zakupów Mała!

Teśka, a dlaczego jest Ci głupio?!?! ja karmiłam całe 6 dni i nie czuję się z tego powodu gorszą mamą.

Bo mam wrazenie ze kazdy mysli ze porostu mi sie niechcialo a to nieprawdw karmilaM ponad 3 miesice ,ech staram sie niemyslec o opini innych ale czasem sie nie da :no:najwazniejsze ze dla malej pasuje takie mleczko sie wychowa i na mm

Moj Sebek wrocil ze szkoly z goraczka 38 :szok: wlasciwie to normalne, nie? Kiedy dzieci choruja? Jak jest dluuuugi weekend. Standart :crazy:

Skroilam mnostwo jablek i robie chipsy jablkowe, mysle ze jutro bede dzielic ;-) wpadniecie? :-)

Chce mi sie ciasta, jezor mi wisi az do ziemi, chyba cos upieke jutro.

Psociu, zaraz ide ogladac spiochy, ja tez uwielbiam Kubusia ;-)

O, kolezanka przyjechala :-D to lece, na razie :-)

wydrusiu, super, jakbyś mogła będę wdzieczna :)
corin, a jak je robisz?
Teśka, cos Ty!jesteś wspaniałą mamą dla swojego maluszka..

i ja się dołączam do kubusiowego klanu:rofl2: mamy kilka ciuszków

Jestem Kochane****:-)
Psocia przywołała mnie do porządku smsem:-D Miałam mały kryzys z małżem (na szczęście już po), a od dziś mam gości, więc raczej nie posiedzę z Wami, ale wpadłam na chwilę. Jak to miło, że myślałyście o mnie. *****:-)
Konwalianko ja też skusiłam się na parę plasterków kiszonego ogórka, ale Staś to odchorował - wymiotował. Nie jakoś strasznie, ale chyba ciężko mu się go trawiło. Po żółtku niewyraźny był (zjadłam nawet mały kawałek białka), jakiś mocno pobudzony wieczorem wczoraj i cały czas na rękach. Jak goście pojadą to powtórzę próbę z tym jajkiem, bo już sama nie wiem...
Psocia buciki dla Dawidka śliczne, cudeńka! Jak sam Dawidek zresztą:-) I jaka piękna waga 8.100! Staś został w tyle:-D

haha, no psotko i Tymek został w tyle..a przecież starszy..nieźle go pasiesz :rofl2:
Magia, jak dobrze, że jesteś.. my po lekarzu musimy wyleczyc to co mały teraz ma na ciałku i od nowa wszystko testować.. ja już sama nie wiem czy on reaguje na jedzenie czy nie.. a jeśli tak to co jest akurat tą reakcją.. u nas na pierwszy ogień po wyleczeniu bedzie nabiał, wiec niestety trzeba będzie zjeść nieco jogurtu - już się boję... no ale musimy sprawdzić..

mój maruda śpi już od przeszło godziny.. a ja zdążyłam poprasować i grzeję się przy kominku, ech fajna rzecz,..

reklama
Corin ja też chcę wiedzieć jak je robisz:)
Magia miło cię widzieć:) u nas żółtko już od dłuższego czasu przechodzi bez problemu, a chyba jutro odważę się spróbować białko...

Do góry