reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

he he he albo jesteśmy w grupowej ciąży :-D albo jak już pisałam to jakaś dziwna "norma" :rofl2:
Mam pytanko: do "ząbkujących" - ślinienie, jakby napuchnięte dziąsełka, a raczej takie spłaszczone jakby, pchanie rączek do buzi i tarcie dziąsełkami i np. moją rękę to mogą iść ząbki? płacze tylko tak do południa, ale to okropnie a wiezcorami spokój

reklama
Maqnio, no coś Ty?!?! a ja go wysyłałam zaraz po tym, jak dostałam od Ciebie, co za ***** z tego telefonu! Lovamy Was mocno!!! Jak noc? Dla Ciebie będą rogale kochana moja:*

Balkan,
kochana, napisz mi jeszcze tylko, z której cukierni chcesz:)

Maqnio, kciukasy za szczepienia &&&&

Asica, jeżeli jesteśmy w grupowej ciąży to przynajmniej nie trzeba będzie wątku zmieniać :)

Psota, a ja nie wiem, z jakiej cukierni... :) ale jestem pewna, że w tej, w której Ty kupujesz rogale są pyszne!

asica ja tam mysle ze ta ząbki prawie na bank, buzi
psota juz nic mi nie mów o telefonach, ja ma takie g.owno, ze szok, noc..hmm..pobudka co 1h - Rózia wraca na własciwe sobie tory..eh..co do rogali to az mi slinka cieknie, ale juz nie chciałam pytac czy na niedziele dla biednej i glodnej maqnio cosik zostanie, zebym nie wyszła na jakiegos niewychowanego głodomora:-D:-D:-D
sis kurcze przepraszam, cie ale ten dziadoski tel. mi sie rozladował...:*

witam

sto lat dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów

psotko strasznie się ciesze że z bioderkami ok i że uszkodzenia niegroźne
maqnio super że z małą lepiej
corin a jak ewa?
dodi zdrówka dla was
konwalianko tulę
wisienko ze szmerami na bank będzie ok a co do służby zdrowia chciało by się posłac parę długich ale cóz :-(
em ka to
miłas przygód ...:tak:
mailuj , magia , kkasiulka , margerita HOP HOP
asica to mogą byc zęby niestety taki stan może trwać dosyć długo

mały zasypia a zaraz trzeba się zbierać do lekarza:wściekła/y:

jeżeli to zęby i będzie to wyglądać tak jak teraz to damy rade...

100 latek dla wszystkich solenizantów :*

wisienko - z serduszkiem na 100% będzie ok !!!

Ostatnia edycja:
Dzięki kochane za kciukaski dzięki WAM musi być dobrze. Ech ten mc bedzie mi sie ciągnąl dlugo aby do grudnia. Cmokam WAS.
Hm...... rogaliki.......... a ja śniadanka nie jadlam jeszcze.... mąż se jajeczniczke pichci a ja hm...... nie wiem co tu zjeść
May jak zasnąl o 7.30 tak Spi jeszcze ale coś mocno rękoma uderzal o materac i przez noc też <nie wiem co mu się snilo chyba mata albo rzeczywiscie skok przechodzi> buziam i lece se zrobić sniadanko!

Hej mamuśki,
dziś witam się nie wyspana. Nocka u nas totalnie do doopy. Pobudki co 1 godzinę i to z płaczem, a zawsze tylko się kręci i mruczy. Nie mogła cycka złapać, ciągle nim pluła... Jak udało mi się zasnąć to według młodej był już czas na kolejne karmienie. :wściekła/y: :szok:
Ranek podobny; jeść nie, bawić się nie, na rękach nie. Położyłam do łóżeczka leżała godzinę i przed chwilą zasnęła.

Doczytam was na raty jak panna Iga pozwoli.

Dobry :-D:-D:-D
u nas ok mała wstała dopiero po 5tej jeść teraz wlasnie zasnela :tak::-D
corin pełną parą to mało poewiedziane haha :-D:-D pytałam sis mojej i jej córeczkom 3jki i 2jki szły najpierw :baffled::-D
danusia moze ząbki ???? Moja wczoraj ryczała w dzień jak bóbr ;-)damy rade nawet moge nie spac nic a nic ale zeby małej było jak najlepiej &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poprawę
asica u mojej to oznacza ząbki ....
zuzu szarlote dawaj hahaha buziaki słonko :-D:-D:*
i nie pamietam wiecej hihi buziam wszystkie mamcieeeeeeeeeeee

reklama
Orchi, jasne, że damy rade !!! Kawkę wpiłam i już jest lepiej, młoda się przespała i mam nadzieję humorek już będzie lepszy :-)

U nas dziś świeci piękne słoneczko :-) Dopiero po kawie je zauważyłam :-D Mam nadzieję, że i u was szykuje się słoneczny czwartko-piątek, bo przecież już jutro weekend :tak:

Do góry