reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No to ja lecę w pościel może uda mi się zasnąć i przespać znów całą nockę :) Też dziewczyny śpijcie dobrze i śnijcie kolorowo :) do jutra :D i cmokaski dla babelków w brzuszkach :D

reklama
Wisienka witam serdecznie, choć nie kojarze, bo jestem tu nowa, ale po ilości postów widać, że jesteś tu niezle zadomowiona:tak::eek:
Nie było mnie dwa tygodnie z powodu przeprowadzki i braku neta. Ale na pewno szybko sie poznamy. A na BB czuję się... jak w domu)))
Wisienka, ja tez się witam :) ciesze się bardzo, ze wyniki są super. To naprawdę powód do radości!
Skoro jesteście już na swoim, to czy to znaczy, ze kącik dla maleństwa jest już rozplanowany na tip top?
Masz rację, jeden z pokoi malowany juz pod maluszka i będzie na niego czekał. Potem na jedna ze ścian pójdzie trójwymiarowa tapeta z farmą. )))A jak tam u ciebie z samopoczuciem?
Wisienko jak dobrze pamietam to chyba zdjatka nie wstawilas malenstwa pochwal sie tygryskiem :) chyba ze mnie ominelo:/

Kochana no masz racje wstawiłam tylko pierwsze zdjęcie a potem z tego genetycznego zostawilismy przez przypadek w klinice i teraz nie mam żadnego. Mam nadzieję, ze będe miała jak tylko za dwa tygodnie będzie wizyta. Ale dla równowagii zrobie jutro zdjęcie brzuszka i wstawię bo juz coś tam widac mimo utraty wagi
orchidea szczypaweczki na dobry sen

ja jako tako wielkiej zmiany nie mam ... tylko jak podkulam nogi na kanapie albo jak siedze przy stole bardziej w przod to czuje juz parcie hehe a podbrzusze troszke mi sie wyodrebnilo:) mama i kolezanka powiedzialy ze juz mam ksztalty ciazowe ...

mi przepisali progesteron (jak jeszcze w ciazy nie bylam) zebym dostala @ (no i chyba mi pomoglo bo @ zeszl a zaraz pozniej w ciaze zaszlam :-D ), ale wlasnie z tego co czytalam to jest szczegolnie na podtrzymanie ciazy jesli sa jego niedobory.

Anulka jak bedziesz potrzebowac pogadac napisz do mnie na priv to postaram Ci sie pomoc, chyba wiele mamy wspolnego... przykra sprawa :-(

przepraszam Was dziewczyny, ja odpadam dzisiaj, mialam przez jakies 2 h migrenowy bol glowy i nie za bardzo teraz mam ochote pisac na forum. Obejrzymy sobie z D jakis filmik i do przytulanka bo dawno nie bylo :-D jutro nadrobie wszystie posty i napisze to co mialam napisac dzisiaj. Buziole brzuchaty i dobranocki
Anulka a ty trzymaj sie i pamietaj ze cokolwiek sie nie stanie ty nawet nie dopuszczaj do siebie mysli samobojczych. Masz dla kogo zyc, a przez faceta ktory sie zachowuje tak jak sie zachowuje i nie zasluguje na ciebie nawet nie warto plakac, co dopiero sobie zycie odbierac. Cos ty dziewczyno, swiat jest zbyt piekny zeby sobie go tak szybko marnowac. Napisz do mnie prosze na pewno ci sie postaram pomoc bo jechalam na takim wozku dobre 2 lata, 2 lata zmarnowane i wyjete z mojego zyciorysu na zawsze. Glowa do gory :* buziam i przytulam

Ja na wizycie u lekarza to ważyłam się tylko raz, jakos w 11 tyg.. a teraz jak się ważę w domu to waga niby taka sama jak była wtedy... a ja czuję się juz znacznie ciężej:) brzuszek tez już mam, ale to jeszcze taki pół na pół... połowa to dzidzia a połowa to tłuszczyk..ale co mi tam, nie będę sobie żałować... Chociaż w sumie już jak dotknę pod pępkiem to czuję takie jakby twardsze się zrobiło..

em_ka uważaj na plecki twojego D. ;-)

Ostatnia edycja:
Wisienka, u mnie samopoczucie gra gitarra. Zaokraglona jestem juz nie na zarty, energia mnie rozpiera, dzialac mi sie chce :) słowem wszystko jak należy. Jedynie to nie wiem, czy nie przesadzialam z wizyta u gina, bo się zapisałam dopiero na 16tego lutego, czyli to będzie mój 20tc, a byłam ostatnio w 13tc. Ale stwierdziłam, ze chce już iść na połówkowe, bo w 17tym to raczej nic nowego nie będzie. Tylko właśnie takie mam wątpliwości, czy to nie za rzadko... Zwłaszcza, ze tu dziewczyny raczej co misiac lub czesciej chodza i w sumie sama nie wiem...

ja dwa kilo stracilam wczoraj sie wazylam w miesiac spadlam nawet nie bo na wizycie mnie wazyl 23,12 to nie ma miesiaca...ale jakos wogole jesc nie moge dwa posilki dziennie czasem 3 i tyle wody duzo pije po sokach mam zgage...a cera to jeden tydz ok drugi zsypane krosty i plamy...

reklama
Do góry