reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Anulka, to ja Cie walne! a co?!?!
Na facecie to się świat nie kończy, możne co najwyżej zaczyna. Ale przede wszystkim to jesteś Ty i Człowiek, który nic nie jest winien, ze się rodzice nie dogadują. Wiec weź się w garść, złap za brzuszek i powiedz sobie, ze co jak co, ale Anulka to do złamania nie jest, i jest silniejsza od niejednego faceta!
Pal sześć kasę, kredyty, niesnaski, teściów i Bóg wie kogo jeszcze! Jak potrzebujesz terapii szokowe to przypomnij sobie jak było Ci ciężko, jak świat Ci się zawalił gdy straciłaś dziecko, mało to naczytałaś się nawet na tym forum o nieszczęściach rodziców, którzy tak walczą o dziecko,a los bywa okrutny?!?! Pomyśl o tym wszystkim i swoich problemach. Ja ich nie bagatelizuje, ale są sprawy ważne i mniej ważne. no i sa sprawy najważniejsze a dla mamy najważniejsze jest dziecko.
I jestem pewna, ze zaraz się zbierzesz do kupy. Ściskam Cie i wysyłam wspieraka-przytulaka

reklama
Wisienko kochana witaj jasne ze pamietamy :* fajnie ze ju zlepiej u ciebie :)

Dodi corcia boska :)

dziekuje wam dziewczyny ... ślimakowa chyba tego mi trzeba bylo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pewnie, że boska.. po mamusi ;-) :-D troche poczekasz i tez będziesz mogła tak powiedzieć o swoim cudzie! Nikt tak nie pociesza jak mały człowieczek, który kocha Cię bez względu na wszystko..tak po porostu za nic! I tego się trzymaj kochana:-)

Anulka chyba rzeczywiście Cię porządnie trzepne! Nawet nie myśl, a już tym bardziej nie przyswajaj sobie myśli o tym, ze lepiej by Ci było bez tej Kruszynki w brzuszku. Jestem pewna że kiedyś zdasz sobie sprawę z tego jakie to było niepoważne a że maleństwo będziecałym Twoim światem.
Głowa do góry!

Witajcie kochane wszystjkie znane i jeszcze nie znane.
Anulko kochana prosze się nie martw się na pewno sie ułozy. Tulę cię mocno i wspieram. Faceci to głupole i nie umieją się zachowac w ważnych sytuacjach. Na pewno pójdzie po rozum do głowy i będzie dobrze. A twój dzidziuś juz ciebie kocha miłościa bezwarunkowa i największa i to jest warte wszystkiego na świecie.

Wisienka, ja tez się witam :) ciesze się bardzo, ze wyniki są super. To naprawdę powód do radości!
Skoro jesteście już na swoim, to czy to znaczy, ze kącik dla maleństwa jest już rozplanowany na tip top?

reklama
Do góry