reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

juz nie bede obiecuje :)

i tego się trzymaj kochana . życie układa różne scenariusze głowa do góry . masz dla kogo życ i cieszyc sie życiem

wisienko witaj . fajnie że już jesteś i że mdłości trochę ustąpiły. no i super że wyniki dobre

dodi misia córcia śliczna.a jaka wysoka . moja to krasnalek:)

reklama
właśnie powoli do mnie dotarło że za parę tygodni będzie u nas wszystkich połowa ciąży:shocked2:mi czas biegnie ekspresowo a wam??

Cześć Ptyśki :)
Ja dzisiaj w nocy walczyłam z zoladkiem ale to chyba z przejedzenia nizeli z zatrucia nie wymiotowalam ale mialam takie torsje ze Uhhh myslalam ze sama sobie ulze wkladajac palec do gardla ... ale jakos ... zasnelam ...
i Wiecie co tak dziwnie mi sie jesli ruszaja :| w nocy jakby cos mnie skubalo ale to chwile trwa :| take muskanie w jelitach mam nadzieje ze to zadne ... gazy jakies dziwne ani nie przez te zaparacia :)
A tak wszystko dobrze przepraszam ze nie czytam co sie dzialo ale mam nadzieje ze u Corin wszystko dobrze :-) bo zapalilam wczoraj swieczuszke na dobra pomyslnosc i ze u Anulki troche lepiej i Maqnio nie ma juz jakis napiec zwiazanych z 13stym :* Buziakuje Was :* a brzuszek pobolewa troszke iii jest bardzo twardy wlasnie jak Corin mowila nad wzgorkiem lonowym i jakby coraz wyzej ... i rozbieranie takie czuje ... ale chyba tak ma byc :| :) mnie sie wydaje ze ja to wszystko czuje bo na poczatku warzylam 46kg i dlatego tak ... czuje kazde rozciaganie Buzi buzi lece do mojego chorutkiego zeberkowca

witam wszystkie mamy:) mam nadzieję, że można jeszcze do Was dołączyć....odkryłam to forum niedawno, podczytuję od kilkunastu dni no i w końcu zdecydowałam w końcu dołączyć, bo atmosfera mnie skusiła :) jest nieporównywalna z innymi miejscami...
mam termin na początek lipca - 4,5

hej laseczki :)
co do kwestii rozdzielnosci to ja nie odpowiadam za jego dlugi bo mial brane przed slubem wszystko nie ma nigdzie mojego podpisu...chodzi o moj bo niedlugo przez zrezygnowaniem z pracy wzielam redyt bo mielismy troche plecy i zobowiazal sie placic a teraz nagle ma stala prace a wyplaty nie ma w dwa dni...nie pije zakupow nie robi ja nie wiem co z ta kasa robi...
Malzenstwiem jestesmy rok minal w grudniu nawet jak chodzilismy to problemy byly jeszcze przed ale dawalam szanse i glupia wierzylam ze cos sie zmieni a teraz coraz gorzej jest...powiedzialam mu ze teraz to wyplata z wydrukiem konta ma byc na mioch rekach jak nie to pojde do naczelniczki jego i przedstawie sytuacje to mnie straszyl ze odejdzie wcale bym nie plakala...
Tesciowa chole ra ja wie po kims on to ma napisalam zeby wiedziala a moze i nic nie zrobic sama we jaki on jest robil problemy oni sie dowaidywali i placili za niego maja go dosc nawet sie nie jezdzi tam tak sie potrafi dogadac z rodzicami...
a moi wiele razy ingerowali i od pewnego czasu powiedzieli ze nie beda sie odzywac... bo downo ruszysz i bedzie smierdziec taki moj jest powie sie to wojna na pol miasta taki glupi zero odpowiedzialnosci brak slow...
poczekam do kolejnej wyplaty jak nie bedzie jej na moich oczach odejde chociaz u rodzicow pokoj czeka na mnie i spokojnie donosze ciaze a on nigdy dziecka nie zobaczy tak ja pierwszej corki..
postanowilam ze nawet go na wizyte nie wezme bo ja siedzialam z dzieckiem zeby miec na wizyte a jego to nawet nie obchodzi...wiec pojade z mama na wizyte a on niech mnie pocaluje tam gdzie slonce nei dochodzi...

witam wszystkie mamy:) mam nadzieję, że można jeszcze do Was dołączyć....odkryłam to forum niedawno, podczytuję od kilkunastu dni no i w końcu zdecydowałam w końcu dołączyć, bo atmosfera mnie skusiła :) jest nieporównywalna z innymi miejscami...
mam termin na początek lipca - 4,5

Witaj :):):)

Dzień dobry kochanie "ciężaróweczki" :-) mam nadzieję,że spałyście dobrze,ja wstałam o 3eciej a mój jeszcze grał więc emocje wyładowałam i się położył obrażony echh żeby tak przepis był na dobre małżeństwo ;-) A mnie coś bolał brzuszek w nocy,ale myślę,że to te moje zaparcia chyba jednak bez domowych sposobów się nie obędzie :-D MADZIA no tak masz rację niedługo niektówym z Was minie połowa ciąży a ja pamietam jak dopiero test robiłam,zasuwa ten czas jak nie wiem co :-) Corin ja od początku mam feminatal teraz muszę zmienić na ten od 13 tc,60tabl kosztuje 36zł ale myślę,że wit to sprawa indywidualna każdej z nas i nie narzucam żebyś akurat te brała ;-) Pippi witaj milusio :-) Anulka198424 wiedz,że decyzje które podjemujesz są Twoimi decyzjami i oby były słuszne,mam nadzieję,że samopoczucie się troszkę poprawiło i będziesz twarda w swoim postępowaniu,3mam kciuki za Was i oby wszystko wróciło do normy :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to ładnie nawet nie wiedziałam,że zmenili nazwę :D jeszcze kupowałam w starej nazwie a i cena też teraz niezła co za zdziercy,witaminy powinny dla ciężarnych być za darmo w końcu państwo się dzieci domaga hahaha więc niech dbają o przyszłe mamuśki,no ale cóż pomarzyć można.

Do góry