reklama
balkan
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny!
jakoś tak sennie wstałam obudzona przed 7 ale własnie Sex Pistols w rasio leciało i mnie nieco rozruszało....
Mateusz śpi spowrotem, ale musiał mnie z łóżka wygonić marudzeniem i wielką kupą...
Zabieram się za rożki z ciasta francuskiego z jabłkami.... reflektuje któraś?
Skąd się te paskudne alergie biorą? Ja widzę u Mateusza zmiany wyłacznie po czystym mleku - zjadłam owsiankę i małemu policzki się czerwone zrobiły.... wczoraj zjadłam 3 orzechy włoskie - zobaczymy, co będzie....
ALe widzę, że Was też głód dopada wieczorem.... ja ostetnio popcorn odkryłam, żeby się zapychać i nie zjadać 4 czy 5 kanapki....
no dobra, ide do kuchni....
jakoś tak sennie wstałam obudzona przed 7 ale własnie Sex Pistols w rasio leciało i mnie nieco rozruszało....
Mateusz śpi spowrotem, ale musiał mnie z łóżka wygonić marudzeniem i wielką kupą...
Zabieram się za rożki z ciasta francuskiego z jabłkami.... reflektuje któraś?
Skąd się te paskudne alergie biorą? Ja widzę u Mateusza zmiany wyłacznie po czystym mleku - zjadłam owsiankę i małemu policzki się czerwone zrobiły.... wczoraj zjadłam 3 orzechy włoskie - zobaczymy, co będzie....
ALe widzę, że Was też głód dopada wieczorem.... ja ostetnio popcorn odkryłam, żeby się zapychać i nie zjadać 4 czy 5 kanapki....
no dobra, ide do kuchni....
Psocia no proszę, fiu, fiu
Balkan zjadłabym rożki francuskie, ale Stasiowi wyłazi AZS na skórze (we francuskim cieście masło chyba jest?). Ja dziś chyba zrobię te moje wypróbowane ciastka kruche. Te na razie są ok.
Dobra Kochanieńkie, czas na mnie. Dobrego dnia!
Balkan zjadłabym rożki francuskie, ale Stasiowi wyłazi AZS na skórze (we francuskim cieście masło chyba jest?). Ja dziś chyba zrobię te moje wypróbowane ciastka kruche. Te na razie są ok.
Dobra Kochanieńkie, czas na mnie. Dobrego dnia!
Ostatnia edycja:
dodi_misia
heja ranne ptaszki, my dzis o 8 wstałyśmy teraz widze że mała juz sie domaga pierwszej drzemki..
Magia, kciuki za rozszerzenie dietki, bo niedlugo nam tu znikniesz chudzinko
Magia, kciuki za rozszerzenie dietki, bo niedlugo nam tu znikniesz chudzinko
konwalianka
Mały bąbelek
Magia, no ja już po jajeczku a właściwie żółteczku - zobaczymy jak to będzie.. mały nie chce niestety nic pić innego niz mleczko..no łyżeczką to ten soczek wypije, ale dosłownie kilka łyżeczek.. powodzenia za rozszerzanie diety u Ciebie
aaa i ja tam wcale nie uważam chinczyków za złych.. hehe, byłam nawet z jednym jak byłam w Stanach..ale on to był taki "oszukany" bo dość wysoki, jego mama była amerykanką
aaa i ja tam wcale nie uważam chinczyków za złych.. hehe, byłam nawet z jednym jak byłam w Stanach..ale on to był taki "oszukany" bo dość wysoki, jego mama była amerykanką
dodi_misia
konwalianko, za ciebie też trzymam na pewnie będzie ok
Moja niunia tak samo, nie pije nic oprocz mleka..aż sie boje odstawienia od piersi..
Moja niunia tak samo, nie pije nic oprocz mleka..aż sie boje odstawienia od piersi..
Corin
Mama Trójki :)
Konwalianka, hahahahaha, oszukany chinczyk rozbawilo mnie to okreslenie :-)
Dziewczyny, a jak podajecie zoltko? Na twardo?
Dziewczyny, a jak podajecie zoltko? Na twardo?
MADZIA
mama majuni i groszka
witam lipcóweczki
po jednym drinku kręciło mi się w głowie - o boszzze
nocka super
odezwę się potem bo dopiero was doczytałam....miłego weekendu , miłych spotkań
wisienko to co zaciskac kciuki tak!tak!tak!
przywołuję mailuj- hop hop i margerite bo tęsknię za synową
po jednym drinku kręciło mi się w głowie - o boszzze
nocka super
odezwę się potem bo dopiero was doczytałam....miłego weekendu , miłych spotkań
wisienko to co zaciskac kciuki tak!tak!tak!
przywołuję mailuj- hop hop i margerite bo tęsknię za synową
reklama
Marzena197235
Witajcie kochane
U nas jak zwykle wszystko w najlepszym porzadeczku , Klaudia grzeczniutka teraz sobie smacznie spi
Przeczytałam tylko 2 ostatnie strony , widze ze wprowadzanie mniamku inne jak mleko , moja córcia kaszke dostaje raz dziennie i bardzo jej smakuje nic jej nie jest po niej za to spiocha ze 3 godziny po poodniu jak zje te wspaniałe kaszki hehe
Za tydzien przeprowadzamy sie do Sosnowca tak ze nie wiem kiedy bede miala znowu neta bo to nowe miejsce i trzeba troche spraw bedzie załatwiac ,
miłego dnia kochane
U nas jak zwykle wszystko w najlepszym porzadeczku , Klaudia grzeczniutka teraz sobie smacznie spi
Przeczytałam tylko 2 ostatnie strony , widze ze wprowadzanie mniamku inne jak mleko , moja córcia kaszke dostaje raz dziennie i bardzo jej smakuje nic jej nie jest po niej za to spiocha ze 3 godziny po poodniu jak zje te wspaniałe kaszki hehe
Za tydzien przeprowadzamy sie do Sosnowca tak ze nie wiem kiedy bede miala znowu neta bo to nowe miejsce i trzeba troche spraw bedzie załatwiac ,
miłego dnia kochane