reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Dziewczyny!
jakoś tak sennie wstałam obudzona przed 7 :) ale własnie Sex Pistols w rasio leciało i mnie nieco rozruszało.... :)

Mateusz śpi spowrotem, ale musiał mnie z łóżka wygonić marudzeniem i wielką kupą... :)

Zabieram się za rożki z ciasta francuskiego z jabłkami.... reflektuje któraś?

Skąd się te paskudne alergie biorą? Ja widzę u Mateusza zmiany wyłacznie po czystym mleku - zjadłam owsiankę i małemu policzki się czerwone zrobiły.... wczoraj zjadłam 3 orzechy włoskie - zobaczymy, co będzie....

ALe widzę, że Was też głód dopada wieczorem.... ja ostetnio popcorn odkryłam, żeby się zapychać i nie zjadać 4 czy 5 kanapki....

no dobra, ide do kuchni....

Psocia no proszę, fiu, fiu:-D
Balkan zjadłabym rożki francuskie, ale Stasiowi wyłazi AZS na skórze (we francuskim cieście masło chyba jest?). Ja dziś chyba zrobię te moje wypróbowane ciastka kruche. Te na razie są ok.

Dobra Kochanieńkie, czas na mnie. Dobrego dnia!

Ostatnia edycja:
Magia, no ja już po jajeczku a właściwie żółteczku - zobaczymy jak to będzie.. mały nie chce niestety nic pić innego niz mleczko..no łyżeczką to ten soczek wypije, ale dosłownie kilka łyżeczek.. powodzenia za rozszerzanie diety u Ciebie :)

aaa i ja tam wcale nie uważam chinczyków za złych.. hehe, byłam nawet z jednym jak byłam w Stanach..ale on to był taki "oszukany" bo dość wysoki, jego mama była amerykanką

witam lipcóweczki
po jednym drinku kręciło mi się w głowie - o boszzze :dry:

nocka super
odezwę się potem bo dopiero was doczytałam....miłego weekendu , miłych spotkań :-D
wisienko to co zaciskac kciuki :-Dtak!tak!tak!
przywołuję mailuj- hop hop i margerite bo tęsknię za synową

reklama
Witajcie kochane

U nas jak zwykle wszystko w najlepszym porzadeczku , Klaudia grzeczniutka teraz sobie smacznie spi
Przeczytałam tylko 2 ostatnie strony , widze ze wprowadzanie mniamku inne jak mleko , moja córcia kaszke dostaje raz dziennie i bardzo jej smakuje nic jej nie jest po niej za to spiocha ze 3 godziny po poodniu jak zje te wspaniałe kaszki hehe

Za tydzien przeprowadzamy sie do Sosnowca tak ze nie wiem kiedy bede miala znowu neta bo to nowe miejsce i trzeba troche spraw bedzie załatwiac ,

miłego dnia kochane

Do góry