reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
...się zafejsbukowały i puchy na bb wrrrr;)
Dziś Halloween, macie cukierki w domu:)? U mnie juz dwa dni temu dzieciaki były przebrane:) A dwa lata temu jaką miałam przygodę- kimałam sobie w domku a mąż wyskoczył po drobne zakupy. Nagle ze snu wyrwało mnie pukanie do drzwi- no to zaspana , rozczochrana idę po omacku ( był wieczór) otworzyć małzowi, nawet głupia przez wizjer nie zerknełam- otwieram drzwi a tam....przebierańcy Halloween'owi......moi uczniowie z gimnazjum:angry::crazy:

Ostatnia edycja:
Sesti Dodi Ja też już Was mam:-)
Konwalianko Mailuj zapraszam:-) Corin:-)
Boziu jakie Wy wszystkie jesteście piękne. Jak dobrze widać na fotkach na FB. Dodi Alex no po prostu olśniewacie...
Sesti he he:-D to miałaś przygodę:-D w takim razie mnie też pewnie dziś napadną:-D dobra, lecę do roboty po tym szaleństwie facebookowym.

Ostatnia edycja:
zdążyłam wyprasować jedną pralkę, powiesić drugą, a Mateusz nadal śpi!!!!

a'propos FB to je teraz muszę sobie ściągę zrobić, kto jest kto :) bo ja mam zerową pamięć do imion :)

a u mnie po osiedlu dzieciaki nei chodzą... raz kiedyś chodziły i od tej pory staram się mieć cukiernki 31.10, ale cisza.... niech tylko Mateusz podrośnie.... :) i jakoś kompletnie mi się nie kłóci Helloween ze świętem Wszystkich Świętych....

sesti, ja tam zawsze mam jakieś słodycze wiec jak przyjda to spoko...ale wątpie, w zeszlym roku nikt u nas nie chodził:)

Magia, nie zawstydzaj tylko wrzucaj swoje fotki!!

balkan, mnie znowu prasowanie czeka, mała własnie odsypia cwaniara:)

A psotka nie chce mnie w znajomych :-( ;-)

Hej dziewczyny, ale sie ruch zrobil na FB :-) bylebysmy tylko ta, forum nie przeniosly ;-)

Musze jechac na zakupyba mloda spiiiiiiii, nawet klotnia rodzenstwa przy jej lozeczku nie zrobila na niej wiekszegonwazenia...

reklama
dodi wyslalam:) a o inhalacje myslalam raczej innej, bo nawilzacza nie mam, chociaz jak bedzie trzeba to kupie. Ale ktoras z Was pisala kiedys, ze cos zalewa wrzatkiem i kladzie obok lozeczka i dzicku sie lepiej oddycha. Tylko ni chu chu nie moge sobie przypomniec kto to pisal i co w tej misce bylo zalewane:zawstydzona/y::-p

Do góry