reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

padam kochane, wszystko przeczytałam- życzę kolorowych snów i zdrówka wszystkim zaatakowanym przez wirusiska i inne nieprzyjazne dolegliwości:)

reklama
dzięki za zaproszenia babeczki:) Miło tak popatrzeć z kim sie codziennie rozmawia:)

Alex, ja tak samo mam, zupełnie inaczej wyobrażalam sobie niektóre z lipcówek..jak zobaczyłam niektóre fotki to nie mogłam sie nadziwić, ze to właśnie któraś z was:) bo mialam juz inny obraz w glowie..

Walnelam dzis sobie Karmi, a co mi tam:)

psotko, to zapraszam na fb:) a nk tez masz?

A teraz uciekam bo małż marudzi już:) pa

Magia teraz i ja widze jakie to trudne, moze i faktycznie od proszku, niby jak lezy na lozku siciele jego kocyk albo pieluche ale mozlwe ze id naszych ubran bo przeciez bierze sie go na rece...Ty to dopiero przeszlas, u nas problemy z buzia i sluz w kupie ciagnie sie ze 2 mies wczesniej sporadczycznie pojawial sie sluz:wściekła/y:
Dodi znalazlam Cie, jejku jaka laska z Ciebie nie dziwie sie ze lisotnosz pomylil Cie z corka meza:-D
Jak cos nadal mozecie wysylac wiadomosci na priv ale ja mam tylko nk:tak:

No ja na moment małż mnie non stop przegania z kompa :angry::angry::-D co idzie On na balkon jarać to ja cyk czytam hahahaha :zawstydzona/y::-D:-D
sis tulimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :*:*:*:*:* kochana nie daj sie kurcze tym dolegliwościom :*:*:*: Dawiduś :*:*:*:*
dodi ja karmi wczoraj walnęłam sobie :zawstydzona/y::-D:-D:-D ale już nie moge doczekać się żeby usiąść z małżem i napić się lampkę winka :zawstydzona/y::-D:-D tak dla zdrowotności :-D:-D:-D:-D
anulka a ja Ciebie na nk nie mam :-:)zawstydzona/y:
emcia słońce 3mam za Nicole &&&&&&&&&&&& i kupeczki :*:*:*:* oby już nie miała problemów z wypróżnianiem może faktycznie soczek zaczął działać :*:*:*:* ;-);-)
corin Ewy włosy mnie powalają na łopatki boskie są :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D a wygibasy jakie ćwiczy hihi akrobatka rośnie :-D:-D

reklama
idee Was czytac, co tam naskrobalyscie :-p
a tak poza tym to chyba sie obetne na lyso bo szalu dostane z tymi klaczyskami wychodzacymi calymi garsciami :baffled: przeciez to sie w glowie nie miesci zeby tracic tyle wlosow na raz, wczoraj sobie wlosa z zeba wyciagnelam bo najwidoczniej byl w jedzeniu :wściekła/y: grrr... jutro w takim razie do fryzjera, moze wymodze jakas fryzurke znaczy sie zrobie grziwunie i podetne klaki :-D

Wydrus witaj kochana :-)
Orchi kurcze oby zaskoczyla, az trudno uwierzyc ze mozna sie tak cieszyc z kupy :-D :-D :-D
dodis przekaze gratulacje Nicole, moze sie zmobilizuje i bedzie strzelac placki przynajmniej co drugi dzien :-D

ja jeszcze sie pozale Wam na tesciowa. No zesz kurde mac sie nie da z nia juz. Ostatnio odkrylam, ze gdy bylam w polsce to mi otwarla moje paczki ktore przyszly na moje imie i nazwisko. Jedna paczka byla z kuponow ktore wyslalam z gazety, a druga byla z ksiazkami dla malej. CO najlepsze, ta pierwsza byla z wisiorkiem z data urodzenia malej i z jej inicjalem+probki kaszek dla dzieci+ksiazeczka rozwojowa dzieci itd, wiec gdzies miedzy swoimi czasopismami odnalazlam jedynie wisiorek, reszte szlak trafil, chyba sama wpierdzielila te probki kaszek bo inaczej tego nie moge wytlumaczyc.
Jesli chodzi o druga paczke to jest powazniejsza sprawa bo za te ksiazki trzeba bylo zaplacic.( raz zrobilam zamowienie i nie wiedzialam ze pozniej przysylaja co miesiac i za kazdym razem 13 E)
Ksiazki przyszly z faktura, a ona sobie otwarla paczke, ksiazki polozyla mi w pokoju pod telewizorem a reszte wyrzucila. Ostatnio przychodzi listonosz i przynosi druga paczke z ksiazkami... patrze a tam faktura za dwie paczki. Mysle... mysle i nie moglam sobie przypomniec jaka pierwsza paczke dostalam. Zadzwonilam wiec na numer jaki byl podany na fakturze a babeczka mowi ze wyslali mi ta paczke w pazdzierniku. Pytam sie tesciowej czy odbierala jakas paczke, a ona twardo ze nie. Ja mowie, jak to nie jak mi mowia ze wyslali. A ta tak mysli i mowi: ,,a rzeczywiscie przyslali cos" wiec sie pytam jesli przyszlo na moje imie i nazwisko po cholere to otwiera!! nic sie nie odezwala i poszla do pokoju. NO chu* mnie strzeli ze jeszcze mi otwiera moja korespondencje i przez to ja mam teraz problemy, bo musze isc i odeslac te ksiazki na wlasny koszt bo SZANOWNA nie mogla mnie poinformowac o otwartej przesylce. Gdybym miala oryginalna paczke nie musialabym nic placic tylko zanioslabym na poczte i kazala im to odeslac. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: MARZE O SWOIM MIESZKANIUU!!! mam nadzieje ze w naprawde niedlugim czasie damy rade sie wyprowadzic bo zbzikuje na dobre!!

Do góry