reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

padam kochane, wszystko przeczytałam- życzę kolorowych snów i zdrówka wszystkim zaatakowanym przez wirusiska i inne nieprzyjazne dolegliwości:)

reklama
dzięki za zaproszenia babeczki:) Miło tak popatrzeć z kim sie codziennie rozmawia:)

Alex, ja tak samo mam, zupełnie inaczej wyobrażalam sobie niektóre z lipcówek..jak zobaczyłam niektóre fotki to nie mogłam sie nadziwić, ze to właśnie któraś z was:) bo mialam juz inny obraz w glowie..

Walnelam dzis sobie Karmi, a co mi tam:)

psotko, to zapraszam na fb:) a nk tez masz?

A teraz uciekam bo małż marudzi już:) pa

Magia teraz i ja widze jakie to trudne, moze i faktycznie od proszku, niby jak lezy na lozku siciele jego kocyk albo pieluche ale mozlwe ze id naszych ubran bo przeciez bierze sie go na rece...Ty to dopiero przeszlas, u nas problemy z buzia i sluz w kupie ciagnie sie ze 2 mies wczesniej sporadczycznie pojawial sie sluz:wściekła/y:
Dodi znalazlam Cie, jejku jaka laska z Ciebie nie dziwie sie ze lisotnosz pomylil Cie z corka meza:-D
Jak cos nadal mozecie wysylac wiadomosci na priv ale ja mam tylko nk:tak:

No ja na moment małż mnie non stop przegania z kompa :angry::angry::-D co idzie On na balkon jarać to ja cyk czytam hahahaha :zawstydzona/y::-D:-D
sis tulimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :*:*:*:*:* kochana nie daj sie kurcze tym dolegliwościom :*:*:*: Dawiduś :*:*:*:*
dodi ja karmi wczoraj walnęłam sobie :zawstydzona/y::-D:-D:-D ale już nie moge doczekać się żeby usiąść z małżem i napić się lampkę winka :zawstydzona/y::-D:-D tak dla zdrowotności :-D:-D:-D:-D
anulka a ja Ciebie na nk nie mam :-:)zawstydzona/y:
emcia słońce 3mam za Nicole &&&&&&&&&&&& i kupeczki :*:*:*:* oby już nie miała problemów z wypróżnianiem może faktycznie soczek zaczął działać :*:*:*:* ;-);-)
corin Ewy włosy mnie powalają na łopatki boskie są :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D a wygibasy jakie ćwiczy hihi akrobatka rośnie :-D:-D

reklama
idee Was czytac, co tam naskrobalyscie :-p
a tak poza tym to chyba sie obetne na lyso bo szalu dostane z tymi klaczyskami wychodzacymi calymi garsciami :baffled: przeciez to sie w glowie nie miesci zeby tracic tyle wlosow na raz, wczoraj sobie wlosa z zeba wyciagnelam bo najwidoczniej byl w jedzeniu :wściekła/y: grrr... jutro w takim razie do fryzjera, moze wymodze jakas fryzurke znaczy sie zrobie grziwunie i podetne klaki :-D

Wydrus witaj kochana :-)
Orchi kurcze oby zaskoczyla, az trudno uwierzyc ze mozna sie tak cieszyc z kupy :-D :-D :-D
dodis przekaze gratulacje Nicole, moze sie zmobilizuje i bedzie strzelac placki przynajmniej co drugi dzien :-D

ja jeszcze sie pozale Wam na tesciowa. No zesz kurde mac sie nie da z nia juz. Ostatnio odkrylam, ze gdy bylam w polsce to mi otwarla moje paczki ktore przyszly na moje imie i nazwisko. Jedna paczka byla z kuponow ktore wyslalam z gazety, a druga byla z ksiazkami dla malej. CO najlepsze, ta pierwsza byla z wisiorkiem z data urodzenia malej i z jej inicjalem+probki kaszek dla dzieci+ksiazeczka rozwojowa dzieci itd, wiec gdzies miedzy swoimi czasopismami odnalazlam jedynie wisiorek, reszte szlak trafil, chyba sama wpierdzielila te probki kaszek bo inaczej tego nie moge wytlumaczyc.
Jesli chodzi o druga paczke to jest powazniejsza sprawa bo za te ksiazki trzeba bylo zaplacic.( raz zrobilam zamowienie i nie wiedzialam ze pozniej przysylaja co miesiac i za kazdym razem 13 E)
Ksiazki przyszly z faktura, a ona sobie otwarla paczke, ksiazki polozyla mi w pokoju pod telewizorem a reszte wyrzucila. Ostatnio przychodzi listonosz i przynosi druga paczke z ksiazkami... patrze a tam faktura za dwie paczki. Mysle... mysle i nie moglam sobie przypomniec jaka pierwsza paczke dostalam. Zadzwonilam wiec na numer jaki byl podany na fakturze a babeczka mowi ze wyslali mi ta paczke w pazdzierniku. Pytam sie tesciowej czy odbierala jakas paczke, a ona twardo ze nie. Ja mowie, jak to nie jak mi mowia ze wyslali. A ta tak mysli i mowi: ,,a rzeczywiscie przyslali cos" wiec sie pytam jesli przyszlo na moje imie i nazwisko po cholere to otwiera!! nic sie nie odezwala i poszla do pokoju. NO chu* mnie strzeli ze jeszcze mi otwiera moja korespondencje i przez to ja mam teraz problemy, bo musze isc i odeslac te ksiazki na wlasny koszt bo SZANOWNA nie mogla mnie poinformowac o otwartej przesylce. Gdybym miala oryginalna paczke nie musialabym nic placic tylko zanioslabym na poczte i kazala im to odeslac. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: MARZE O SWOIM MIESZKANIUU!!! mam nadzieje ze w naprawde niedlugim czasie damy rade sie wyprowadzic bo zbzikuje na dobre!!

Do góry