reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no to ja znowu zapalam światełko.. mały robi kupę - ech..

emka, nie zazdroszczę.. ja na szczęście nigdy nie mieszkałam z żadna ze stron i chwała bogu! my od razu wynajmowaliśmy jeszcze przed ślubem.. a z korespondencją - to przegięcie otwierać czyjąś korespondencję, to brak szacunku - porozmawiaj z nią, albo niech mąż pogada, bo tak nie można.. u nas jest za to nieco inny problem, bo jak jestem u mamy, to ona rzadko puka do naszego pokoju i po prostu sobie wchodzi (po upewnieniu się ze nie śpimy;-)) - wrr

psota - ja tez proszę namiary na fb i reszta dziewczyn no! chyba że mnie nie chcecie?:-(
orchi, aby uniknąc takich sytuacji ze zganianiem u nas każdy ma swojego kompa:-D:-D

no i witam wszystkich śpiochów:-)

reklama
Dzień dobry!

U nas noc standardowo, Dawidek pięknie spał, tylko ja łaziłam, bo tak mnie męczyła ta kolka nerkowa, ale da sie przeżyć muszę tylko dzisiaj jeszcze na usg pojechać. Mały teraz gada do zdjęć na ścianie i słysze tylko ooooooo woooo oooo woooo wuuuuu wuuuu uuuu ;)

Em_cia, współczuję teściowej, ja bym swoją chyba przetrąciła za takie numery! Tulę!!! Obyście się szybko od niej wyprowadzili.

Konwalianko
, ale razi światełko, zgaś;) Wysłałam Ci namiary PW

Hello z rana!

Mateusz dziś zakończył spanie o 6 :) a dziś mąż sobie pozwolił na sen do 7 (zwykle do 6), bo wiadomo - warszawiacy się do domów rozjechali i spokojnie samochodem mógł do pracy pojechać.... ale syn zadecydował inaczej... :)

i chyba katar się skończył!!!

Emka, współczuję mieszkania u teściowej - niestety to Ty u niej mieszkasz, więc musisz zaakceptować jej zasady - ale otwieranie korespondencji to przegięcie - ja nawet nie otwieram korespondencji do Marka - poza wybitnie urzędową i rachunkami....

a dziś do nas przychodzi Pan Rehabilitant - nie wiem jak wygląda.... potem Wam opowiem, czy jest o kim snić :)

Hello, heloo:)
szaro , buro, eh jesień....ale co tam smutki, co tam żale- mam Natusię i Was;)
miłego dnia, zaraz podczytam poranne newsy
Natalka spi, troche inaczej wygladała noc przez te zmianę czasu ale ogólnie ok. Zasypiałam podglądając" O północy w Paryżu" i witając dodi i Konwaliankę na Fb:) I wnocy odkryłam że i nasz Psotka jednak się przełamała;)

witam:) ja dziś nie pospalam za dużo...mala krecila sie już od 6, chyba sie jej pomieszało przez ta zmianę czasu:)

psotka ja tez poprosze o namiary:)

em-ka, nosz co za babsko... ja bym chyba zakrakała...

sesti, za pare dni to ja oczy na zapalkach będę już miała hahaa, sesti a jak znalazłaś, bo Magia mowila że z Warszawy jest, a tu widze Toruń u ciebie

magia, ja nie mogę znaleźć a jakie zdjęcie masz głowne??

reklama
Do góry