reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wydrusia to wszystko ok. Ja bym poszła jeszcze do pediatry i zapytała.
Ech ten mój Stasinek śpi jak mysz pod miotłą i cały dzień siedziałby na cycu. Złości się i płacze głośno. No nie wiem co mu dzisiaj jest:-(

Ostatnia edycja:
Balkan jeszcze ten katar Mateuszkowi doskwiera? Staś już zupełnie wyzdrowiał, a nad ranem znów coś mu spływało. Zaczynał kaszleć jak odkładałam go do łóżeczka. :crazy:

oj Magia, niestety katar jest z nami od czwartkowej nocy.... teraz mu gluty gdzieś tam w gardle zalegają, a nie chcę mu na siłę wyciągać... mam nadzieję, że do Stasia już żadna franca nie wróci..... lekarka mi powiedziała, że takie przeziębienie to i 10 dni się moze ciągnąć.... :(

Wydrusia na pewno jeszcze ma czas...
Współczuję wam dziewczyny tych problemów zdrowotnych u maluszków...
A moja mała już jakiś trzeci raz zaśmiała się tak jakoś inaczej w sensie, że to już mnie głównie pisk:) oczywiście za każdym razem do taty... a to filmik jak próbowaliśmy to uchwycić. Oczywiście zanim mąż wziął kamerę to więcej się śmiała, a tu tylko tak pod koniec troszkę ale takie to fajne że muszę się pochwalić:) tylko proszę się nie śmiać z mojego śmiechu jak próbuję ją zmobilizować;) Filmik pewnie za kilka dni skasuję ale na razie niech będzie:)
MVI_1838.AVI - YouTube

Dzięki nie licząc jeszcze odrobiny brzuszka to aż za bardzo bo już jestem 4,5kg na minusie w stosunku do początku ciąży. Nie wiem czy na początku liceum więcej nie ważyłam... No i najgorsze, to że tyłek mi gdzieś wcięło i płaski jest teraz strasznie:( a o ile brzuch myślę, że spokojnie wróci do normy o tyle z tyłkiem może być trudniej....
no zmieniają się te maluszki z dnia na dzień:) jak dzisiaj spojrzałam na zdjęcie po porodzie to potworna różnica...

reklama
witam sie wieczornie..
malutki śpi od 19.. właściwie to o 20 się obudził z płaczem, ale zaraz go ululałam i śpi dalej..

przyjechał Paweł i gości się z moimi rodzicami i siostrą..
Tymuś jest naprawdę super! niestety nadal męczymy się z alergiami - za dobrze nigdy być nie może..

aaa dzisiaj mały zjadł łyżeczke jabłuszka, startego przeze mnie i krzywił się, że hej! ale i mlaskał i krzyczał na mnie jak już nie dawałam:-D po tym zrobił kupkę :)

piszecie o planach wyjazdowych - u nas też są..ale nie wiem czy weźmiemy małego - zobaczymy.. my planujemy Chorwację i Karwię a jak wyjdzie

wisienka - hehe, ale tata ma zacięcie ;-)
miczka, wszystkiego naj dla malucha!
basieniak - wyglądasz pięknie
Magia, może Staś ma gorszy dzień.. TYmuś mi się od 3 dni budzi o 20 z płaczem i też nie wiem o co chodzi:confused:

Do góry