reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wydrussiu, no troszkę główka jest krzywa, ale wyrówna się, zobaczysz. U mojego też jest krzywa, ale mi wszyscy powtarzają że jak już zacznie się siedzenie prosto, raczkowanie, to to się zniweluje (może nie samo, ale na pewno pomoże). Moja znajoma ma synka, który przy porodzie się zaklinował i przez to na czole ma róg. Chłopiec ma już półtora roku, ale podobno cały czas to mu się zmniejsza (nie widziałam go jak był niemowlakiem), więc z taką małą asymetrią natura też sobie poradzi.

A ja najchętniej ubiłabym to swoje dziecko. Albo sprzedała na allegro. Niestety, ale nie pałam do tego dziecka takim uczuciem jak Wy do swoich.

reklama
basieniak świetne ale się naczekałam żeby zobaczyc. Rozkoszny uśmiech i mama sliczna:-D Ja też sporo schudlam ale dziś zjadłam 5 kawałków karpatki to pewnie odbije w góre z wagą:-D

konwalianka kurka zaczął od AAAAAAAAAAAAA, przeszedł do lulululu mój ty mały srulu a zakończył na kościelnej chwalcie łąki umajone. Obłęd:-D

Mila juz spi ale co chwile się budzi. to pewnie po atrakcjach z tabunem rodzinnym. Myslałam , ze zareaguje lepiej niz jak bylismy ostatnio bo przeciez jest duzo starsza. Owszem smiała się do wszystkich a teraz odreagowuje
Aneta Dlaczego? Nie chciałaś Filipka? nawet piszesz o nim dziecko więc to można wyczuć.

Ostatnia edycja:
Basieniak Malutka super!:-) No i Twoja figura też:-)
Aneta a co się dzieje?
Konwalianko No właśnie. Co im doskwiera? Może być alergia. Bo Staś był taki pobudzony, jakby nerwowy. I siedział cały czas na cycu. A może zęby?

Wisienka no nie ma tak od razu;) a z wagą to pewnie też się odbiję jak przestanę małą karmić bo jak na razie dieta i brak słodyczy robi swoje a jak tylko będę mogła to będę nadrabiać zaległości że ho ho...

Anetko co się dzieje??
Wisieńko moja też ma coś dziś problemy ze zaśnięciem :-(
Magia Konwalianka może ząbki moja też coś zauważyłam że jak sama trzyma butle to tak jeździ że masakra

Dziewczyny, nic się nie dzieje, po prostu mam dosyć. Nie mam siły psychicznej do tego dzieciaka i tyle. Jak jest fajny i grzeczny to jest ok, mogę się nim zająć, ale jak jest cały dzień marudny, ryczy bez powodu cały dzień, nic mu nie pasuje to ja wysiadam. A aktualnie mały jest nie do wytrzymania. Jak tylko się budzimy po nocy to już bym chciała żeby był wieczór i żeby poszedł spać, przynajmniej nie musiałabym zgadywać czego znowu może chcieć.
Oj, nie smęcę Wam.
Mogę się pochwalić za to, że kilka dni temu 2 razy sam się przekręcił z boku na brzuszek, łapie się za stópki, wydaje odgłosy takie jakie ja wydawałam jak byłam mała - takie gul gul, gol gol gol jak u indyka, ghrr i takie tam.

reklama
Do góry