reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam babole
wydrusia ja też nie widzę że ma coś nie tak z głowką.... zapytaj pediatrę o zwiększenie wit. D no i wizyta u innego lekarza wskazana ... ale co ona ma od tej asymetrii ? w jakim ma odcinku zdiagnozowaną asymetrię ? tulę i głowa do góry
magia jeju fotki z chłopcami super - młodaś ty młodaś :-D
marzena załamałas mnie iloscia prac domowych :-D
aneta witaj ... miło że jesteś

balkan dawaj w lato do mnie ...szczerze zapraszam

z mają lataliśmy : turcja, egipt, maroko podróż masakra ale wspomnienia niezapomniane

psota nie słychaj bo cały lipiec ci zazdrości noffego kolegi :-D:-D

reklama
Emila nie może zasnąc. Obce miejsce za dużo ludzi . Mój tato przyszedł i mówi , ze on ją uśpi . Litości!!!Zaczyna śpiewać.
:-D:-D:-D:-D jest ,,babawa" jak mówiła moje córcia jak była mniejsza:-D:-D

miczka sto lat dla synusia

maqnio brawo dla taty do tatcierzyństwa jednak się dorasta

mailuj jak wyszła potrawa ?

em ka jak sprawa?

corin brawo dla syna .... wielki szacun

Ostatnia edycja:
Eee tam 5 lat, ja juz kombinuje jak z Ewa do Paryza wybyc ;-) poki co przeraza mnie wizja tobolow, wozka, pampersow itp

Wydrussiu, lilunia ma czas. Spokojnie, badz tylko konsekwentna w odpowiednim ukladaniu jej i napewno glowka sie uksztaltuje.

Anula, jestem przerazona tym co napisalas. Kiedys slyszalam o podobnej sytuacji, dziewczynke wyprowadzono z Ikei, ale jej pobrano "tylko" nerke.

wisienko no wiesz, jak byłam u fryzia to zaproponował mi nie tylko fryzurę na górze, ale i na dole:-D ale za dużo brokatu sypnął:-D
madzia dawaj swoją fotę:-)
Tak patrzę na zdjęcia naszych maluszków i normalnie nie mogę się przestać zachwycać. Wszystkie, ale to wszystkie, bez wyjątku - są PRZEŚLICZNE. Te wielkie ciemne oczka, te słodkie buźki w czapeczkach, umorusane buziaki w pierwszym żarełku... Ach, rozczuliłam się:sorry2:

Ostatnia edycja:
Magia to ale koszmar miałaś:-) oby moja Niunia tak jak Łukaszek kiedys mi powiedziała...
Madzia ona cała :-(mała dostaje wit D3 2 kropelki dziennie
Corin cały czas lezy tak jak powinna
Proszę zdj

Wydrusia dajesz jej wit.D? No tak - ślepa ze mnie babcia:-) No to dobrze. Możesz zapytać pediatrę. A jakie ma ciemiączko? Duże?

Ostatnia edycja:
Wydrusia wyrówna się i zobacz ja musiałas ja odwrocić żeby nam to pokazać. Przeciez z przodu czy z boku jak ma zdjęcie z butlą to nie widać. No i jak ci pisałam będą wloski i w ogóle sie zgubi. Ćwicz i cierpliwie czekaj

reklama
Madzia, wcale nie wykluczone, że się wproszę :)

Wydrusia, rzeczywiście troszkę niesymetryczna, ale lekarz na pewno Ci powie, jak układać i ćwiczyć, żeby się wyrównało - ale na to potrzeba czasu i cierpliwości....

Mateusz już śpi, a całym pokoju pachnie tymiankiem - mam nadzieję, że jutro już nie będzie tak charczeć....

Do góry