reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Sestinka musi wyrobić prawą strone :-( śpi i lezy czesto na tej str i na ryżu ale lipa :-( cały czas to samo :-( mam dosyć całe życie jej zniszczyłam :-( wszyscy sie z niej będą śmiać zwłaszcza w szkole :-( wiecie jak dzieci reagują na "inne" dzieci...

reklama
Hej kochane. Jestem u taty. Śpimy w jego pokoju bo uparl się, że jest najcieplejszy i właśnie Emi zasypia. Na razie więc siedzę tu i wlączyłam lapka. Net taki, ze na pewno was nie doczytam bo osiwieję ale mogę chociaż pobuziać. Jutro jedziemy do teściów więc prosze o współczucie:-D

Wisienko, w takim razie współczuję, choć akurat moi teściowie są spokojni... :)

Wydrusia, a co lekarz na tą asymetrię - może nie ma się czym martwić, a na takie zmiany to jednak potrzeba czasu i na poewno do czasu pójścia do przedszkola to się wyrówna....

W końcu ja musiałam pójść z cycem na górę... :)

Ech.... szwagrostwo (szwagier z żoną i 2 dzieci) lecą jutro do Meksyku..... oj zazdroszczę, ale teraz to prewnie przez najbliższe 5 lat będziemy mogli o takich wyjazdach zapomnieć....

O matko aż mnie ciarki przeszły :szok::szok: co Wy tu za okropności piszecie...

Wydrussia nie mów tak, po pierwsze nie masz się o co obwiniać, po drugie - ale co z tą główką bo jakoś nie widzę żeby cos było nie tak :confused: a po trzecie Lila malutka to się jeszcze tysiąc razy zmieni

Wisienko szczere wyrazy współczucia :-D

Balkan na te mięsnie mamy ćwiczeniaktore robimy kilka razy dziennie i jest poprawa bo mała inaczej trzyma ta glowke i kladzie na prawo i lewo nie tylko na lewo a z kształtem miala byc roznica po miesiacu a tu lipa nie ma nic :-( robimy to co kazala :-(
Miczka bo to z tyłu jest teraz poszla spiuchnac ale jak sie obudzi postaram sie zrobić zdj

reklama
Wisienka, 5 lat, bo nie wyobrażam sobie lecieć z młodszym dzieckiem kilkanaście godzin samolotem (ja sama nie lubię latać dłużej niż 2 godz, a co dopiero dziecko), a i też sądzę, że takiemu małemu dziecku jest kompletnie wszystko jedno, czy spędza wakacje z dziadkami na wsi, czy na plaży na Bali..... a pewnie niejednokrotnie na wsi może sie okazać ciekawiej... :)

My do tej pory lubiliśmy wyskakiwac kilka razy w roku na weekendy gdzieś w Europie, ale na to tez musimy poczekać aż Małodego będzie można na weekend z Mamą zostawić....

Cześć Marzenka! u mnie też dziś lśni.... i podłogi umyłam nawet.... ale to przez Wisienkę, bo Ona tak bez przerwy sprząta to i ja musiałam wokół siebie ogranąć....

Ostatnia edycja:
Do góry