Cześć laseczki :*:*:*:*: u nas ok nocka mała zasnęła o 19.30 spała do 23 poóźniej do 00.00 się bawiła i spała do 4.30 zjadła cyca i do 7.30 spała tatuś został z mała a ja byłam na zkaupach i dziś małej dałam deserku troszkę jabłuszka mina jej--- bezcenna hahhahahaha ja już nie dawałam jej a ta łyżeczkę ujrzała i buźke otwierała hahahha
maqnio :*:*:*:* kładź się spać bidulko :*:*:*:*: Rózyczko kochana :*:*:*:*:*: śpij kurcze troszkę ;-)powiem Ci na uszko,że wtedy więcej rośniesz hihi :*:*:
Corin brawa dla Sebka najważniejsze,że w 1szej 10tce był długopis też dobry ;-);-) na pamiątkę będzie miał
konwalianka jak palec i jak się czujesz i Tumysiowa kupka lepiej ???
Emeczka mam nadzieję,że Nicolcia zrobiła ee i w ogóle może wiesz co u Hanami ??/ Dawno jej nie widziałam
Miczka słonko ze mną mama moja ma odwrotnie bo jak jadę do domu ona musi perfekt posprzątać mieszkanie taka jestem głupia na punkcie czystości i szlak mnie trafia jak mój wraca z pracy i na butach z budowy błoto
mam nadzieję ,że przy małej się troszke "brudactwa" nauczę hahahahhaha
A teraz idziemy na spacerek ;-)
buziamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mocnooooooooooo każdą z Was i szkraby :*:*:*:*:
maqnio :*:*:*:* kładź się spać bidulko :*:*:*:*: Rózyczko kochana :*:*:*:*:*: śpij kurcze troszkę ;-)powiem Ci na uszko,że wtedy więcej rośniesz hihi :*:*:
Corin brawa dla Sebka najważniejsze,że w 1szej 10tce był długopis też dobry ;-);-) na pamiątkę będzie miał
konwalianka jak palec i jak się czujesz i Tumysiowa kupka lepiej ???
Emeczka mam nadzieję,że Nicolcia zrobiła ee i w ogóle może wiesz co u Hanami ??/ Dawno jej nie widziałam
Miczka słonko ze mną mama moja ma odwrotnie bo jak jadę do domu ona musi perfekt posprzątać mieszkanie taka jestem głupia na punkcie czystości i szlak mnie trafia jak mój wraca z pracy i na butach z budowy błoto
mam nadzieję ,że przy małej się troszke "brudactwa" nauczę hahahahhaha
A teraz idziemy na spacerek ;-)
buziamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mocnooooooooooo każdą z Was i szkraby :*:*:*:*: