sestina
Fanka BB :)
Witam sobotnio, młoda drzemie a ja się szykuję na lekcję z moją maturzystką. Mam fajnie bo ja schodzę piętro niżej do niej a małą w tym czasie zajmuje się albo maz albo babcia bierze na spacer jak np. dziś. Gdybym miała w domu pracować to cięzko by było się " wyłączyć" a i mała pewnie "akurat" spać by nie chciała
Małż pojechał z rodzinką na groby dalsze więc sobotę mamy głownie z Nati dla siebie. Obiadek też dziś z głowy bo dziadek z rana przyniósł buraczki , miąsko i rosołek, mniam.
Ania23 udanej imprezy!!!! I niech córa grzeczna tam będzie
Psota no dnia ani godziny kiedy Cię nawiedzę telefonicznie
Konwalianko zaciskaj zęby ale jak juz bedzie bolałao to bierz cokolwiek na paracetamolu-nic małemu nie bedzie
Corin jak Ewcia po nocce? moja Nati tez spała marnie przez bączki bo jadłam wczoraj suszone morele....
witajcie wydrussia, marzenka, alex!
Małż pojechał z rodzinką na groby dalsze więc sobotę mamy głownie z Nati dla siebie. Obiadek też dziś z głowy bo dziadek z rana przyniósł buraczki , miąsko i rosołek, mniam.
Ania23 udanej imprezy!!!! I niech córa grzeczna tam będzie
Psota no dnia ani godziny kiedy Cię nawiedzę telefonicznie
Konwalianko zaciskaj zęby ale jak juz bedzie bolałao to bierz cokolwiek na paracetamolu-nic małemu nie bedzie
Corin jak Ewcia po nocce? moja Nati tez spała marnie przez bączki bo jadłam wczoraj suszone morele....
witajcie wydrussia, marzenka, alex!