reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny. Wpadłam po nocy żeby wam dać znać, ze wyjeżdżam i nie bedzie mnie do środy.
Buziaki dla was i pamietajcie o mnie
Psotko prześliczne liściowe róże. Zabiorę jak przyjadę do siebie, bedą mi pasowac do wystroju;-)

reklama
Wróciłam z zakupów, tak tak, z zakupów, lodówka pełna, można tydzień z domu nie wychodzić;) Dla Dawidka słoiczki są, będzie miał czym matkę opluć;)

Sestinko,
ale w związku z czym nie znam dnia ani godziny? ;)

Magia,
a na co masz ochotę? Ty mówisz, ja piekę;)

Sis,
bidulka z teh dziewczynki:((((

Corin, oj ja takia cicha nie jestem;) I powtarzam, ja go nie wyrywałam! ;))) Żeby nie było;)

Gonia, pewnie, że pamiętamy:) Witaj!

Mailuj, Ty mi tego jeża nie pokazuj, ja przygarnęłam jednego, bo miał coś z łapka, nóżką, czy co to tam jeż ma;) i mi się go szkoda zrobiła, a ta cholera mi wszystkie krzesła obżarła! :)))

Wydrussia
, ciii nie pisz tak, bo wychodzę na najbardziej napaloną mamuśkę na forum! hehe;)))

Marzenko, ja bardzo lubię prace ręczne:) (bez skojarzeń! ;))

Konwalianko,
tuuuuuulę!

Wisieńko, będą czekały:) Buuzi:*

I gaszę światełko, Dorotko, nie zapalaj;)

Dobranoc laseczki!

Ostatnia edycja:
dzień dobry
aleks - tulę..ale łobuziak

Tymuś kupę właśnie zaliczyl i dokazuje na bujaku..

wieczór tez był kiepski, ale nocka już niezła.. inna sprawa, ze dla odmiany tej nocy obudził mnie propotyp mojego maluszka - mąż:-D o 1 przyjechał a ja później usnąć nie mogłam..ech..no nic..zmykamy zmienić pampka

Hej Kochane ja też juz nie śpie :-) od 30 min:-) Lileczka dziś nocka piękna :-) po 19 zasnęła o 24 sie przebudzila pociumkała niecałe 30ml mleczka i spała do 6.20 :-) Psocia nie no można czasem pomarzyć :-) hi hi hi mi sie czesto śni mój i męża dobry znajomy :-) hi hi :-)Marzenko to już za 7 miesięcy? kuchnia felek jak ten czas leci :-) Alex tulę CIę mocno! Konwalianka u Was poranne kupy to chyba norma nie?:-D Wisieńko będę tęsknić :-)

EDIT: Mała śpi dalej :-)

Ostatnia edycja:
witajcie kochane

U mnie jak zwykle spokojnie w nocy o 19 poszła spac obudzia sie o 23 troszke zjadła i do 4 rano zjadła i do 8 spała pewnie by jeszcze kimała tylko starsza córka szla pilnowac dziecko i sie wybudziła jak rozmawialismy , teraz gada do bajek w tv , ja wypije kawke i biore sie za pierozki ruskie , misiaczek bedzie mnie za to bardziej kochał hehe

reklama
Do góry