reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ależ jestem dziś padnięta. No i Łukaszek ma uczulenie - oczywiście od nabiału (choć zwykłego mleka nigdy nie pił):wściekła/y:
dodi moja synowa - prześliczna!:-)
wydrusia Lileczka słodka. Jak biedulka znosi te zastrzyki?
sesti dobranoc!
psocia to czekam jutro na relację:-p a co jutro będziesz piekła? ;-)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór kochane :*:*:-D:-D
danusia dodiś wiem kochane,że muszę jeśc normalne rzeczy powoli wprowadzała będę obiecuję :-D:-D:-D:-D
sis ha kochana my serio rodzina bombki robimy a bukieciki też robię hahah ale numer :-D:-D:-D no tak u mnie też dużooo tatusiów z wózkami i maluszkami chodzi jeden starszy ode mnie i mi z daleka dzień dobry mówi :baffled: się staro wtedy czuje :wściekła/y:
maqnio słońce u nas wiesz dobrze no nie będę narzekała ;-) Miśka już kataru nie ma ufff noce ładne ale w dzień troszkę folguje i nie śpi zbyt długo :-D:-D:-D najważniejsze,że zdrowa jest :tak: Rózinka :*:*:*:*:*:*
wydrusia dla Lilci :*:*:**: i zdrówka słonko no oby już zastrzyki się skończyły jak najszybciej :*:*:*:*:*
marzenka chyba po sąsiedzku wena idzie bo ja mam w planach jutro okna myć :-D:-D pierogi ruskie jesoooo aż mi jęzor na klawiaturze wylądował :-D:-D:-D
Aaaaa i miałam Wam coś napisać :-( koleżanki syn zmajstrował córeńke mała ma 8miesięcy nie raczkuje ma zastawkę w sercu i przeszła już udar :-( śliczna dziewczynka a bidulka tyle ma już za sobą muszą ją nosić i w ogóle żeby nie płakała za bardzo bo może się udusić :-( smutne to dlatego doceńmy nasze zdrowe bąble i dziękujmy Bogu za takie szkraby jakie mamy te grzeczne i te mniej grzeczne ;)

Ostatnia edycja:
Wydrussia, co to za swineczka?

Psota, ty to cicha woda jestes.. Ciasta pieczesz, kulki lepisz, rozyczki zawijasz (swoja droga piekne), o meza zadbasz, dzieciaczkiem sie zajmiesz i jeszcze masz czas zeby ciacho na miescie wyrwac ;-)

Maqnio, Rozyczka " zdradzila" cie na facebooku, wyslalam ci zaproszenie ;-)

heloł mamuski pamietacie mnie jeszcze
nie miala mczasu zagladac do Was
widze ze maluszki choruja my mamy zapalenie oskrzeli i antybiotyk zinnat dostalismy do niedzieli go bierzemy a;e juz lepeij
moj maly tez grzeczny naprade grzeczniutki nasz Maciunio tez moge wszystko zrobic domciu, podjadamy juz zupki i deserki bo niedługo stuknie nam 5 miesiac
pozdrawiam wszystkie mamuski na odpowiednim watku wrzuce zdjatko mojego skarba
pozdrawiam wszystkie mamuski i dzieciaczki

Magia no nie jest źle ale jak widzi że wchodzi obca baba i ściągam jej pieluszke to juz podkówka a jak przejedzie jej wacikiem po pupci to już zaczyna płakać Bidulka
Orchi:*** Michasia:*** dziękuję bardzo w imieniu Lileczki .Prawdopodobnie skończą się we wtorek
Corin to jej świnka:-) i mój włos miedzy palcami :/

Cześć Gonia :-) Zuzu nie pomogę Ci, ale jak znajdziesz rozwiązanie to daj znać. Wypróbowałam niemal wszystkie smoki dostępne na rynku i kicha.Żeby mieć spokój od matki śpi z nimi w ręku. Dowód-zdjęcie na odpowiednim wątku;-) Ani smoczek ani butelka. Krzyś woli naturalną pierś. Je łyżeczką, nawet buzię otwiera ;-) A u mnie był dzisiaj zwierz co zwie się jeż. Gdyby nie Lady toby został na dłużej, ale suka uporczywie chciała się z nim bawić. A on chyba psów nie lubił;-) Jeżyk.jpg

ja spadam kochane..mąż w drodze do nas a mnie dokucza paluch..ale nie chcę brać przeciwbólowych dopóki będę wytrzymywać.. mały dziś znowu kiepski wieczór zaliczył a spłakał sie że szok! DOBREJ NOCY

Gon1a witaj!! Buziolkie dla Maciulka:-)Mamusie ja uciekam spać :-) buziolki dla Was i dzidziolinek :-) Życze spokojnej i stosunkowo udanej nocy :-) hi hi hi :-) Psocia dla Ciebie szczególnie:-) owocnego snu :-)

reklama
Wisienko mi lekarka mówiła ze dzieci od wagi urodzeniowej co miesiac do 5 miesiaca powinny przybierac 700 gram na miesiac , jak córcia wazy 5500 to jest w normie , moja klaudia tez nie chce juz jesc za bardzo mleka w dzien wogóle w nocy je troche i tez jej daje ta kaszke jak widzi ze ide z talerzem to wszystkie czlonki z radosci lataja tak uwielbia te kaszki , moja Klaudia wazy 6200 i lekarka mowi ze ma kilo nadwagi
Psotka ty to jestes zdolniacha nie ma co ja nawet jak bym patrzyła to nic takiego z lisci bym nie zrobiła noga jestem w takich sprawach
Emka bidulka ta twoja malutka z tymi kupeczkami szkoda mi jej bardzo ze sie dziecina tak meczy
Wydrusia duzo zdrówka dla malutkiej bidulka musi miec te zastrzyki az mi jej zal , córki pomagaja bardziej starsza ona typowo mamcia jest uwielbia małe dzieci i lubi koło nich robic , niech sie uczy za 7 miesiecy bedzie miala swoje
Orchidea to wpadaj jutro na pierogi bede robic jak dla armi wojska u mnie tak strasznie wszyscy lubia , Misiek jutro przyjezdza i prosił zebym zrobiła a ze go bardzo kocham to nie smialam odmówic , co sie nie zrobi dla kochanej osoby

Kurcze nie pamietam wiecej co mialam której napisac , ale wszystkie was bardzo pozdrawiam i maluszki sciskam mocno

Do góry