reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie kochane
u nas takze noc jak zwykle spokojnie Klaudia kocha spac , wiem ze ma to po nas my z Miskeim bylismy tez takimi spioszkami
Balkan no to super filmik tak jak bym widziała Klaudie
Wisienko trzymam kciuki za pozytywne zalatwienie sprawy
Maqnio oby syropek zadziałał i sprawił cuda zeby ten mały łobuziaczek w koncy przesypiał noce
Maqia10 ten naczyniaczek jest bardzo ukrwiony az granatowy i troszke sie powiekszył na szczescie jest płaski i oby taki został
Madzia, Silwia, Sestinka,Corin, Danuska , Emi Witajcie kochane
Tez wzruszyłam sie tymi lipcowymi mamusiami , matko a ja sie tak pózno skapnełam ze jestem w ciazy bo dopiero w grudniu w 9 tygodniu , to byl najpiekniejszy dzien w moim zyciu , na samo wspomnienie łzy leca po policzkach
u nas takze noc jak zwykle spokojnie Klaudia kocha spac , wiem ze ma to po nas my z Miskeim bylismy tez takimi spioszkami
Balkan no to super filmik tak jak bym widziała Klaudie
Wisienko trzymam kciuki za pozytywne zalatwienie sprawy
Maqnio oby syropek zadziałał i sprawił cuda zeby ten mały łobuziaczek w koncy przesypiał noce
Maqia10 ten naczyniaczek jest bardzo ukrwiony az granatowy i troszke sie powiekszył na szczescie jest płaski i oby taki został
Madzia, Silwia, Sestinka,Corin, Danuska , Emi Witajcie kochane
Tez wzruszyłam sie tymi lipcowymi mamusiami , matko a ja sie tak pózno skapnełam ze jestem w ciazy bo dopiero w grudniu w 9 tygodniu , to byl najpiekniejszy dzien w moim zyciu , na samo wspomnienie łzy leca po policzkach
balkan
Corin, zagłosowałam
a'propos ptaka, to mi się przypomniało, że w poniedziałek wleciał nam do mieszkania motyl - a motyl dla mnie to to mój aniołek - przyleciał zobaczyć, jak się czuje jego/jej braciszek.... ale wogóle motyl pod koniec października? a to było w pierszą rocznicę poczęcia Mateusza....
a'propos ptaka, to mi się przypomniało, że w poniedziałek wleciał nam do mieszkania motyl - a motyl dla mnie to to mój aniołek - przyleciał zobaczyć, jak się czuje jego/jej braciszek.... ale wogóle motyl pod koniec października? a to było w pierszą rocznicę poczęcia Mateusza....
Witajcie! Produkujecie juz tyle co za czasow ciazowych:-)
Corin kciuki za Age i dentyste, bedzie znieczulenie, bedzie dobrze;-)
Wisienko powodzenia w US!
Balkan Mati super tanczy w rytm muzyki
Maqnio to dlaczego nie cwiczycie wiecej skoro Fruzia lubi??
Corin kciuki za Age i dentyste, bedzie znieczulenie, bedzie dobrze;-)
Wisienko powodzenia w US!
Balkan Mati super tanczy w rytm muzyki
Maqnio to dlaczego nie cwiczycie wiecej skoro Fruzia lubi??
Gocha37
Witam wszystkie lipcóweczki !
Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących maluszków i ich maleństw !!!!
Wisieńka, Maqnio - &&&&&&&&&&
Ja idę leżeć, bo moje plecy jednak padły . Miłego dzionka.
Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących maluszków i ich maleństw !!!!
Wisieńka, Maqnio - &&&&&&&&&&
Ja idę leżeć, bo moje plecy jednak padły . Miłego dzionka.
silwia84
balkan prawdziwy sportowiec z mateuszka. motyl - ja wierze w takie rzeczy. napewno to byl wasz anioleczek.
maqnio buziaki dla Rozi
marzenko witam
corin "ptaki 2" hitchcocka atakuja
maqnio buziaki dla Rozi
marzenko witam
corin "ptaki 2" hitchcocka atakuja
silwia84
ania nie wspominaj o oknach bo wstyd. niedlugo przyjezdza tesciowa, zawsze nazeka ze nie ma nic do roboty jak nas odwiedza, wiec tym razem sie nie bedzie nudzic. :-)
gocha zdrowka
gocha zdrowka
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
gocha zdroweczka kochana!!
ania a no bo te cwiczonka powinnam wykonwyac beda na klecząco, a ze mam mega chore kolana, to dłuzje niz kilka minut nie daje rady klęczec, z drugiej strony cwiczymy 4, 5 razy dziennie, rehab. mowi, ze to wystarczy a mnie sie i tak wydaje ze to za malo. pewnie nadgorliwa jestem..eh
marzenko buzi dla Was !!
silvia moje okna tez wolaja o pomste do nieba..szkoda ze moja tesciowa sie nie granie, tez miała by zajecie. i ciekawe co by na to powiedziała nasza wisienka-czyścioszka;-)
ania a no bo te cwiczonka powinnam wykonwyac beda na klecząco, a ze mam mega chore kolana, to dłuzje niz kilka minut nie daje rady klęczec, z drugiej strony cwiczymy 4, 5 razy dziennie, rehab. mowi, ze to wystarczy a mnie sie i tak wydaje ze to za malo. pewnie nadgorliwa jestem..eh
marzenko buzi dla Was !!
silvia moje okna tez wolaja o pomste do nieba..szkoda ze moja tesciowa sie nie granie, tez miała by zajecie. i ciekawe co by na to powiedziała nasza wisienka-czyścioszka;-)