reklama
hahah nie nie, tylko tak dziwnie maja ten watek lipcowek 2012. no ale nie wazne, juz sie dolaczylam do gratulacji i tez mnie ciarki przeszly jak zobaczylam zdjecie fasolek... ah.. i poomyslec ze my tez takie mialysmy. A teraz pusta macica zostala u mnie na najblizsze 2,3 lataEmka zapomnaił wół jak był na dole listy
apropo ciotki, to ja jak bylam w polsce mialam takie lekkie bruatne krwawienie przez 3 dni, malutko tego bylo ale mnie zdziwilo troszke. A najlepsze ze ja w ogole nie poszlam na wizyte kontrolna po 1,5 miesiacu pasowaloby sie wybrac
Dobry wieczór laseczki kochane i szkrabunie śpiące mam nadzieje
Nadrobienie Was graniczy z cudem a pomysleć,że jak brzusio miałam to czasem nie było co czytać hihi wszystko było nadrobione z nawiązką
emeczka słońce tak jak piszą dziewczyny każdej z nas to mogło i może się zdarzyć ,nie martw się najważniejsze ,że jest wszystko ok!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:* Kurcze i współczuję braku kupek :*:*:*:*
sis dziękuję wiesz za co :*:*:*:* Dawidek :*:*:*:*: <--- bo serce ma jak dzwon <3
wydrusia no nie gadaj kochana,że dzidzia będzie ??
Anulka Dzięki złotko miałaś rację ślinka + wydzielina małej spływaja i ma kaszelek od tego ufffffffff fatycznie masz niezłego agenta oczy już naokoło głowy hihi
wisieńka bardzooooo Ci współczuję przejśc i wracania znów do przeszłości ale mam nadzieje,że szybko się wszystko uda załatwić i te cholerne "drzwi" zamkniesz :*:*:*:*:*
I co jeszcze hmmm nie pamiętam kurka wodna
Nadrobienie Was graniczy z cudem a pomysleć,że jak brzusio miałam to czasem nie było co czytać hihi wszystko było nadrobione z nawiązką
emeczka słońce tak jak piszą dziewczyny każdej z nas to mogło i może się zdarzyć ,nie martw się najważniejsze ,że jest wszystko ok!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:* Kurcze i współczuję braku kupek :*:*:*:*
sis dziękuję wiesz za co :*:*:*:* Dawidek :*:*:*:*: <--- bo serce ma jak dzwon <3
wydrusia no nie gadaj kochana,że dzidzia będzie ??
Anulka Dzięki złotko miałaś rację ślinka + wydzielina małej spływaja i ma kaszelek od tego ufffffffff fatycznie masz niezłego agenta oczy już naokoło głowy hihi
wisieńka bardzooooo Ci współczuję przejśc i wracania znów do przeszłości ale mam nadzieje,że szybko się wszystko uda załatwić i te cholerne "drzwi" zamkniesz :*:*:*:*:*
I co jeszcze hmmm nie pamiętam kurka wodna
u nas dziecka nie bedzie bo jak ma byc jak sexu nie ma. MOj w prezesce nie daje rady bo mu ... no wiecie... ciasno i wyrywa go z rytmu, a ja nie mam kiedy sie wybrac do lekarza po inna antykoncepcje takze kolko sie zamyka
margerita126
Fanka BB :)
Wzruszył i to bardzo zaczęlam dzis czytac nasze pierwsze posty ile miałysmy obaw i niepewności. Teraz z perspektywy czasu moge stwierdzic,że fajnie było być w ciąży heh.Tez wzruszył was Lipiec 2012 czy tylko ja taka płaczliwa dziś jestem
A tak w ogóle to cześc ciotki ;-) wyrwałam sie tu ni z gruszki ni z pietruszki haha.
emka sex to zdrowie wiec sio do lekarza.
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Fanka BB :)
Psotko a no, ze on ma sen lekki i budzi sę tylko po prostu nie wstaje
Anulka to za 3 lata napiszesz Mackowi Co ja plotę, jaka ze mnie matka. Sam ma napisać
Emka pusta macica, omajgot jak to zabrzmiało
Zbieram sie do kąpania jak nie pouciekacie to jeszcze zajrze a jak pouciekacie to mówię dobranoc
Anulka to za 3 lata napiszesz Mackowi Co ja plotę, jaka ze mnie matka. Sam ma napisać
Emka pusta macica, omajgot jak to zabrzmiało
Zbieram sie do kąpania jak nie pouciekacie to jeszcze zajrze a jak pouciekacie to mówię dobranoc
reklama
Sis, babulcu mój kochany! :*:*:* Misia:*:*:*
Em_cia, co do seksu, zgadzam się z Margeritką
Wisieńko, ach tak hehe
Ciekawe co u Maqnio, ściskam paluchy z całych sił, żeby ten nasz mały lipcowy Kwiatuszek pięknie spał i dał jej odpocząć
Em_cia, co do seksu, zgadzam się z Margeritką
Wisieńko, ach tak hehe
Ciekawe co u Maqnio, ściskam paluchy z całych sił, żeby ten nasz mały lipcowy Kwiatuszek pięknie spał i dał jej odpocząć