reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Magia ee daj spokoj, to nie byly hiszpanskie ogorki tylko niemieckie. W hiszpanii odnotowali kilka zachorowan, ale wszystkie te osoby przyjechaly z niemiec :dry: hiszpanscy gospodarze musieli wyrzucic tyle warzyw ze sie w glowie nie miesci, a niemcy jak zwykle najmadrzejsi i zwalili wine na hiszpanie :confused2:

ej gdzie wy widzicie lipcowki 2012?? ostatni jest czerwiec 2012 <mysli>

Ostatnia edycja:
Maly spi wiec zaczynam pisac matury. Maly wogole nie chcial mi pic herbatek mam 3, wody tez nie wiec zaryzykowalam i kupilam sok po 4 mies rozcienczylam z woda i pije:tak:Innego wyjscia nie mialam bo pic musi
Wisienka moj maly 2 razy dziennie obraza sie na butelke i tez daje kasze lyzeczka,zanim nabiore polknie i placze:-Dja placzliwa nie jestem, podobno jak na kobiete jestem malo wrazliwa:-D
Konwalianka, Marzena wsiekalam sie na niego ale juz przywyklam,nie chce sie klocic a i tak nie robie tego co on chce tez moze poprasowac
Wydrusia kto wie moze niedlugo dolaczysz:-D
Emka ja tez tak robilam ale teraz nie daje rady trzymac go buzia do dolu raz sprobowalam i odepchnal mi sie w wodzie nogami prawie go upuscialam a poza tym mam lezaczek do wanienki i na tym lezy a rekas iegam gdzie trzeba:-D
Maly gdy lezy podnosi sie do siadania, dzis lezal na macie patrze a on sie podnosi czerwony jak burak, nosz kurka nie moge go na chwile zostawic

Okupujemy LIPIEC 2012! :)

Wisieńko,
ja też się poryczałam...

Magia, hehe;) uwielbiam Cię;) Ty mi chyba zazdrościsz tych snów;P wysyłam fluidy, żeby i Tobie się przyśnił jakiś fajny przystojniak;))))

Wydrussia, no coś Ty, jak będziesz mamą lipcową 2012, to my się na tym wątku na stałe zadomowimy;)

reklama
Do góry