reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenkko, na pewno nie jest to nic groźnego, trzeba się tego trzymać
emka, oj współczuję.. wiem jak musiałaś sie wystraszyc, ale nic się nie stało.. emcia, to ze kupa żadka o niczym nie świadczy.. to i tak zatwardzenie..skoro ma problem z wypróżnianiem się.. gdzieś w jelitach tworzy się zator i tak się dzieje- biedne te maluchy..
Magia, z tym składaniem się jak krewetka - haha, Tymek tak samo robi :-D

kurde, coś mi syn pokasłuje - aby sie nie rozchorował bąbel..

Psocia Magia dziękuję Kochane Lileczka już lepiej :-) a zastrzyki ma miec do piątku na razie ale już pani doktor powiedziala że to nie koniec :-( po prostu w piątek musi ją osłuchać...
Hmmm mamy LIPCÓWECZKI 2012 ciekawe :-D jak tak dalej pójdzie to dołącze do nich :confused2: oby nie... MÓDLMY SIĘ!:-)

Ostatnia edycja:
Magia dziękuję kochana, po chińsku - jako-tako :-D z mężastym dalej cichy czas, śpi już, wziął ze sobą małego więc zrobilam sobie ciepłej herbatki i delektuję się ciszą ;-) ale zmęczył mnie ten dzień, pewnie za chwilę też pójdę się położyć

miczka ja pewnie też. Staś coś się wierci od samego zaśnięcia o 20.30.
Dobranoc Babeczki. Kolorowych snów:-) Np. o panu Radku Psocia;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry