reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja równiez uciekam w kimkę... i tak padam po zajęciach wiec myśle ze nockę bede miała przespaną i bez koszmarów jakie mam ostatanio, ze się budzę ze złami w oczach.. hehe a rano przed 7 wstać a ja taki śpioch jestem..... Cmoki dla WAs i dla bąbelków. Oby więcej kopniaczków przed snem a w trakcie spokojoności... !!
Do jutra.
A naszym markom nocnym co nie mogą spać---> miłych pogawędek!!! Oby tematów nie zbrakło.

Oszqrde Ja tez ide przed spaniem potem w nocy raz i rano lece szybko:D przez noc nic nie pije a siusiam jakbym nie wiem co i ile piła:D
w dzień też chodze często:)
Uciekam spać Kobietki papa:*

Cześć mamuśki :)
Ale sie dzis wyspałam :) Wstałam koło 1 na siku a potem spałam aż do 6.00 :) Wpadlam tylko na chwilę, bo muszę zrobić sśniadanko, wyprawić i odstawic dzieciaki do szkoly, a potem na 8.30 jade na badania :D

em_ka też jeszcze nie slyszałam bicia serduszka, ale może dziś...

Dziewczyny, które były wczoraj na badaniach, ciesze się z wami, że wszystko w porządku :)

Ja sie troszke martwię czy z dzidzią wszystko ok, ale pociesza mnie fakt, że czułam wczoraj to "pukanie", więc chyba jest dobrze, nie? :) Dziś wielki dzień, bo maż jedzie ze mną. Pierwszy raz.
No zmykam, trzymajcie kciuki za mojego bąbla :) Odezwe sie jak wróce :)

reklama
Do góry