reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja równiez uciekam w kimkę... i tak padam po zajęciach wiec myśle ze nockę bede miała przespaną i bez koszmarów jakie mam ostatanio, ze się budzę ze złami w oczach.. hehe a rano przed 7 wstać a ja taki śpioch jestem..... Cmoki dla WAs i dla bąbelków. Oby więcej kopniaczków przed snem a w trakcie spokojoności... !!
Do jutra.
A naszym markom nocnym co nie mogą spać---> miłych pogawędek!!! Oby tematów nie zbrakło.

Oszqrde Ja tez ide przed spaniem potem w nocy raz i rano lece szybko:D przez noc nic nie pije a siusiam jakbym nie wiem co i ile piła:D
w dzień też chodze często:)
Uciekam spać Kobietki papa:*

Cześć mamuśki :)
Ale sie dzis wyspałam :) Wstałam koło 1 na siku a potem spałam aż do 6.00 :) Wpadlam tylko na chwilę, bo muszę zrobić sśniadanko, wyprawić i odstawic dzieciaki do szkoly, a potem na 8.30 jade na badania :D

em_ka też jeszcze nie slyszałam bicia serduszka, ale może dziś...

Dziewczyny, które były wczoraj na badaniach, ciesze się z wami, że wszystko w porządku :)

Ja sie troszke martwię czy z dzidzią wszystko ok, ale pociesza mnie fakt, że czułam wczoraj to "pukanie", więc chyba jest dobrze, nie? :) Dziś wielki dzień, bo maż jedzie ze mną. Pierwszy raz.
No zmykam, trzymajcie kciuki za mojego bąbla :) Odezwe sie jak wróce :)

reklama
Do góry