Dziób_Dziób
Fanka BB :)
Rozmowa rozmowa rozmowa... latwo powiedzieć jak tylko jedna strona tego chce :-(Odzywa się do mnie jak do swoich pracowników jak bym jednym z nich była. Szef się znalazł. Sądzi że skoro zarabia i pracuje fizycznie i jest zmeczony to ja powinnam robic wszystko i nie truc mu wieczorami glowy bo on nie ma na to ochoty i siły. A to ze ja siedze całymi dniami sama z małym w domu i on jest jedyna osoba która spotykam na zywo i potrzebuje towarzystwa to nie rozumie. Dzis np nie pojechal do pracy tylko na wymiane opon i przeglad busa. Wyjechał o 7.30 godz temu dzwoniłam to jeszcze sie do domu nie wybiera bo oglada samochdy osobowe. Mógł nas ze sobą wziąść. Troche rozrywki i wspólnego czasu troche by sie przydało.
Wiecie nawet wstyd sie przyznac że ja nawet nie pamietam kiesy ostatnio się kochaliśmy
Jak miałabym dziś samochód to spakowałabym siebie i malego ruszyła sama 30 godz podróż do polski albo chociaz na kilka dni gdzieś sie zaszyłą żeby przemyślal że moze nas stracić.
Wiecie nawet wstyd sie przyznac że ja nawet nie pamietam kiesy ostatnio się kochaliśmy
Jak miałabym dziś samochód to spakowałabym siebie i malego ruszyła sama 30 godz podróż do polski albo chociaz na kilka dni gdzieś sie zaszyłą żeby przemyślal że moze nas stracić.