Renusia Zuzia chwyciła smoczka jak tylko wróciłyśmy ze szpitala ale moja kuzynka miała problem bo jej synek nie chciał ssać i dopiero niedawno (a ma już 2 miesiące) załapał smoczka. Próbowała różnych i ktoś jej podpowiedział, żeby dała smoczek w kształcie kuleczki i jego łapie, z tego co wiem to Canpol takie robi.
Alexandra współczuję i trzymam kciuki za szybką poprawę
Basieniak,Danuska kiedyś robiłam 6 weidera ale jak byłam na kontroli po cesarce to mi moja lekarka powiedziała, że po cc 4 miesiące nic nie można robić, hmm no i nie robię ale chyba muszę zacząć bo moja nieodparta chęć na słodycze, które Zuzi nie przeszkadzają odkłada się na brzuchu
Dziób no ja też mam problem, żeby z tatusiem się dogadać. W zasadzie najlepiej mu tylko jedzenie uszykować, posprzątać i wyprać i nie pokazywać na oczy. Mam już tego dosyć a mój szanowny mężulek oczywiście nie rozumie o co mi w ogóle chodzi
Wisieńko Aż brak słów na to, że takie dupki po świecie chodzą ale dzielna z Ciebie kobietka. Myślę, że dobrze pojechać do US i szczerze porozmawiać a sprawę pewnie da się jakoś załatwić. Myślę, że nawet z tymi odsetkami da się coś zrobić, na pewno mieli już takie sytuacje i można to jakoś obejść.
Corin hmm ja jak byłam przeziębiona to pani w aptece poleciła mi syrop dla dzieci Lipomal i go brałam, o rutinoscorbin też pytałam i mówiła, że lepiej ten syrop ale podejrzewam, że co farmaceuta to inna porada
Idę szykować obiad i na szczepienia z małą.
Miłego popołudnia życzę.