reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Właśnie oglądam filmiki jak moja Misia miala niespełna 2 latka, normalnie szok jak dzieci rosna szybko... Nie mogę przestać się uśmiechać, taka śmieszna była hehe.. Daaawno juz nie oglądałam starych zdjęć i filmików.. Fajnie sobie tak powspominać:-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
hanami mój też za realem
Jak przegrają to robię dokładnie to samo
Wole się nie narażać)
Jak przegrają to robię dokładnie to samo
Wole się nie narażać)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
dodi_misia ja dopiero 1 lutego idę) wiec jeszcze czasu a Ty dasz rade poniedziałek już blisko)
dodi_misia
Jeju kobietki oglądam i płaczę ze śmiechu, jaka ona była fajniusia, tzn teraz też jest ale tak inaczej
A mnie się wydawało, że Miśka od zawsze wyraźnie mówiła, a jak tak na filmikach słucham to nie moge ze śmiechu, jak śmiesznie gada
A mnie się wydawało, że Miśka od zawsze wyraźnie mówiła, a jak tak na filmikach słucham to nie moge ze śmiechu, jak śmiesznie gada
Dodi Misia, jutro juz piatek, weekend szybko zleci i bedzie poniedzialek! I pewnie juz Ci powie Michasia bedzie miala braciszka czy siostrzyczke...!!!
Wydrusia.....ach raz sie mojemu narazilam, bo sie zasmialam jak Real przegral....boziu jak on sie wtedy spienil!!
Ale mu wybaczam, on kiedys gral w mlodzikach Realu i ma sentyment....i na dodatek Hiszpan to juz w ogole...
Wydrusia.....ach raz sie mojemu narazilam, bo sie zasmialam jak Real przegral....boziu jak on sie wtedy spienil!!
Ale mu wybaczam, on kiedys gral w mlodzikach Realu i ma sentyment....i na dodatek Hiszpan to juz w ogole...
Dodi a ile teraz coreczka ma lat? Fajna sprawa takie nagrywanie...!
Mnie Mama na kasety ponagrywala jak bylam mala, i wysylala Tacie do Stanow bo tam pracowal jakis czas, zeby mnie mogl posluchac... Teraz jak ich slucham to tez sie smieje do siebie...!
Mnie Mama na kasety ponagrywala jak bylam mala, i wysylala Tacie do Stanow bo tam pracowal jakis czas, zeby mnie mogl posluchac... Teraz jak ich slucham to tez sie smieje do siebie...!
reklama
dodi_misia
Michasia ma 5 i pól roku, ale ona się zmieniła