reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Właśnie oglądam filmiki jak moja Misia miala niespełna 2 latka, normalnie szok jak dzieci rosna szybko... Nie mogę przestać się uśmiechać, taka śmieszna była hehe.. Daaawno juz nie oglądałam starych zdjęć i filmików.. Fajnie sobie tak powspominać:-)

Jeju kobietki oglądam i płaczę ze śmiechu, jaka ona była fajniusia, tzn teraz też jest ale tak inaczej:)
A mnie się wydawało, że Miśka od zawsze wyraźnie mówiła, a jak tak na filmikach słucham to nie moge ze śmiechu, jak śmiesznie gada:)

Dodi Misia, jutro juz piatek, weekend szybko zleci i bedzie poniedzialek! I pewnie juz Ci powie Michasia bedzie miala braciszka czy siostrzyczke...!!!

Wydrusia.....ach raz sie mojemu narazilam, bo sie zasmialam jak Real przegral....boziu jak on sie wtedy spienil!!
Ale mu wybaczam, on kiedys gral w mlodzikach Realu i ma sentyment....i na dodatek Hiszpan to juz w ogole...

no to super.... ja sobie obiecuję ze tez bede nagrywać. Bo jak piszesz super pamiątka a zdjecia tez nie oddaja tego uroku słow itp. Az zazdroszczę juz normalnie takie przecudowne wspomnienia... super!

Dodi a ile teraz coreczka ma lat? Fajna sprawa takie nagrywanie...!
Mnie Mama na kasety ponagrywala jak bylam mala, i wysylala Tacie do Stanow bo tam pracowal jakis czas, zeby mnie mogl posluchac... Teraz jak ich slucham to tez sie smieje do siebie...!

reklama
Do góry