reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
No i wróciłam siedziałam dwie godziny u lekarza :( Pojadłam i przyszłam do Was :D z Dzidzia wszystko ok przezierność zerowa wyszła machało rączką sobie ale na płeć za wcześnie więc nie wiem co będzie :dWażne że serducho bije i są narządy :D Taki mały żołądeczek widziałam wrzuce fotkę z USG kurcze ale jestem happy :D

wlasnie wtrabilam 4 wielkie kanapki z szynka, serem zoltym, pomidorem i deczkiem cebulki, do tego wszystkiego ketchup i odrobinka soli, na poczatku przygotowalam tylko dwie, ale tak mi zasmakowaly ze dorobilam jeszcze dwie :-D
A ogladam taki program, ktory tez lecial w polsce z tego co wiem, ludzie przychodza i odpowiadaja na pytania ze swojego prywatnego zycia (ok 200 pytan na ktore musieli wczesniej przed programem odpowiedziec na kartce) i mowia prawda lub falsz. No wiecie co :-D ja sie z tego smieje, ale zal mi tych ludzi. Jak mozna za pieniadze odpowiadac na takie szczegoly z zycia o ktorych nawet zonie sie nigdy nie mowi czy mezowi. Jestem wiecej niz pewna ze po pogramie polowa ludzi sie rozwodzi lub rozchodzi bo dla mnie byloby to nie do przelkniecia, chyba ze z gory sie ustawia ze dziela sie po polowie i nie ma jedno do drugiego pretensji.

orchidea super ze z dzidziem wszystko ok, a na plec rzeczywiscie za wczesnie bo jak widze jestes w 12 tyg, jeszcze minimum 2,3 musisz poczekac.

em_ka nio kolejna wizyta 15 także już może się dowiem co tam siedzi.. kurcze chyba jeszcze i ja bym cos schrupała jak tak o jedzonku piszecie :D

Puk puk!:) Ja też dziś byłam na wizycie. I słyszałam bicie serduszka - lekarz użył tego urządzenia - detektor tętna czy jakoś tak.
Corinja właśnie gdzieś od tygodnia (czyli gdzieś od 13 tygodnia) odczuwam takie delikatne pukanie z brzucha:)
Ostatnio okazało się, że mam uczulenie na paracetamol:( A migreny takie straszne dopadają mnie 1-2 razy w tygodniu, że nie mogę ruszyć głową całą dobę:( I żaden lekarz nie umiał mi na to czegoś poradzić:(
MartaMam nadzieję, że dobrze się czujesz dzielna kobietko i że najgorsze już za Tobą. Trzymam kciuki za następną Twoją dzidzię. Uściski!

reklama
Magia10 kurcze, juz chyba wszystkie slyszaly bicie serduszka a ja nie :-( czuje sie pokrzywdzona normalnie. A za jakies 30 min wychodze do baru na ten mecz, wiec wroce kolo 24 jesli moj znowu czegos nie wymysli ze jeszcze do znajomych czy gdzies, ja sie nigdzie nie wybieram tylko prosto do domciu. Pewnie znowu beda zaleglosci w czytaniu postow ^^ ale co tam, trzeba w koncu do ludzi wyjsc troche. Zobaczymy czy Real Madryt dokopie Altetico :-D

Do góry