My też już nie śpimy. Wpadam szybciutko z rana bo znowu mnie pewnie cały dzień nie będzie.
Wczorajsza wizyta u audiologa udana. Malutka była bardzo grzeczna i wynik prawidłowy. Jeszcze czekają nas dwie kontrole, w kwietniu i wrzesniu.
Cały dzień wczoraj młoda miała problemy z zaśnięciem, i udawało się tylko przy cycku. Ja nie wiem o co chodzi, mam nadzieje to tylko chwilowe. W nocy standardowo 6 pobudek i teraz już zabawa na całego.
Igusia od 3 dni bawi się nowym dźwiękiem; aggggggghhhh to odpowiedź na każde moje pytanie
Magia, ciesze się, że z tata dobrze :-):-)
Orchi, :-)
Emka, ciekawe jak bedzie po tym soczku z pomarańczy, bo u nas to nawet karmiącej mamie nie wolno
Psotka, my mamy hustawke bright starts i młoda dopiero od 2 tygodni ją akceptuje, wczesniej za kazdym razem był płacz. Może spróbuj za jakiś czas
pokazać te sprzęty Dawidkowi.
Wydrusia, biedna Lilka :-( zdrówka dla niej
Igunia ma katar już dłuugo, ale tylko rano. Właśnie koło 6-7 budzi się z płaczem przez zatkany nos, a potem w dzień i przez nocy zero kataru.
Wisienka, my dzis do pediatry idziemy i bede ważyć młodą, u nas też około 5500, no ale moja troszke młodsza.
Konwalijka, Asica, dzień dobry