reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Magia a no widzisz. Ja juz z laktatorem to mam romans po prostu:-D
Psotko ja nie mam w ogóle takiego małego bujaczka, mam taki duzy od kuzynki bez żadnych dupereli tylko do siedzenia i ta huśtawkę

A my mamy szczepienie w czwartek to zobaczę ale na pewno nie 8 -9. Mam nadzieję, ze chociaz z 5600:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńko, ja już nie wiem co mojemu Dawidkowi podpasuje;)

Magia, ciekawe, czy mój synuś polubi ten wehikuł;)

Mykam do wyrka, nie wiem, czy zasnę, takie mam nerwy przed tym kardio, ehh... Dobrej nocy!

PSOCIA a moze rozcienczac ten sok pomaranczowy?
WISIENKO moze masz racje, w polsce soczek jablkowy a tu pomaranczowy. co kraj to obyczaj ..
ORCHIDEA lobuzico jedna gdzies ty sie podziewala wloczykijku, kupe czasu Cie tu nie bylo.Jak Michasia? zapodaj jakies zdjatko ladne :-)
MAGIA jak soczek nie pomoze to bede woda faszerowac do skutku hehe bo juz na prawde nie mam pomyslow.
jutro kupie pomarancze i dam malej 2 lyzeczki i zobaczymy co to sie bedzie dzialo.

buziam was kochane :* :* :* :*

Ostatnia edycja:
Dziś ja rozpoczne... cała noc do kitu:crazy: mała się dusi nadal bez najmniejszej zmiany:-( ledwo oddychać może bidulka o jedzeniu to nie wspomne:-( o 12 wypiła 150ml a teraz zaledwie 20 ml w nią wcisnęłam:-( cały czas marudzi :-(ani spać ani nic :-( kit ze mną ale bidulka się męczy :-(

hej dziewczyny i bąbelki

wydrusiu - tulę, te nasze maluszki potrafią czasem pokazać różni, oby szybko przeszło i mała wróciła na właściwe tory..

my też już na nogach, po 2 mały się obudził przez kupę, ale jakoś usnął w końcu.. no i teraz siedzi w bujaku i kupę robi,, jedną już słyszałam, że zrobił...

chorowitkom życzymy rychłego powrotu do zdrowia!

miłego dnia

Hej Konwalianko:* Na 8 lece do lekarza. I pewnie na zastrzykach się skończy... Moja robi tylko raz dziennie kupke :-)
EDIT: godz 07:27 Lilunia się obudziła mierze jej temperaturkę a tu 38.1 :angry:

Ostatnia edycja:
U nas nocka znów ok. wszystko wróciło do normy
Basieniak -
wydaje mi się, że jednak połknął tego włosa bo po kupce z włosem wszystkie dolegliwości minęły nie ma płaczu przy jedzeniu, w nocy śpi i kupy jakby lepsze, sama już nie wiem

Kiedyś znajoma opowiadała mi o dziewczynce, która włos połknęła i przez rok był koszmar bo nie wiedzieli co jest, już nie pamiętam jak doszli do tego że to włos a w zasadzie u miej sierść psa
Psotka - KCIUKI!!!

My też już nie śpimy. Wpadam szybciutko z rana bo znowu mnie pewnie cały dzień nie będzie.
Wczorajsza wizyta u audiologa udana. Malutka była bardzo grzeczna i wynik prawidłowy. Jeszcze czekają nas dwie kontrole, w kwietniu i wrzesniu.

Cały dzień wczoraj młoda miała problemy z zaśnięciem, i udawało się tylko przy cycku. Ja nie wiem o co chodzi, mam nadzieje to tylko chwilowe. W nocy standardowo 6 pobudek i teraz już zabawa na całego.

Igusia od 3 dni bawi się nowym dźwiękiem; aggggggghhhh to odpowiedź na każde moje pytanie :-D:-D
Magia, ciesze się, że z tata dobrze :-):-)
Orchi, :-)
Emka, ciekawe jak bedzie po tym soczku z pomarańczy, bo u nas to nawet karmiącej mamie nie wolno :baffled:
Psotka, my mamy hustawke bright starts i młoda dopiero od 2 tygodni ją akceptuje, wczesniej za kazdym razem był płacz. Może spróbuj za jakiś czas
pokazać te sprzęty Dawidkowi.
Wydrusia, biedna Lilka :-( zdrówka dla niej :tak: Igunia ma katar już dłuugo, ale tylko rano. Właśnie koło 6-7 budzi się z płaczem przez zatkany nos, a potem w dzień i przez nocy zero kataru.:baffled:
Wisienka, my dzis do pediatry idziemy i bede ważyć młodą, u nas też około 5500, no ale moja troszke młodsza.
Konwalijka, Asica, dzień dobry

reklama
witam sie wtorkowo
noc jak kada kolejna ale to z mojej winy, bo do 3 rano ją odkładałam a potem wziełam do siebie bo czułam takie zmeczenie ze nie dawałam rady siedzieć z młodą.
ide czytac co pisałyscie

Do góry