reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Emka kurde troche ostro jak z pomarańczy dla 3 miesieczniaka:-(
Psocia a Dawidusiowi pomaga antybiotyk??
Mailuj jak Krzysinek? podobala mu sie nowa ksywka?
Psocia a Dawidusiowi pomaga antybiotyk??
Mailuj jak Krzysinek? podobala mu sie nowa ksywka?
Wisieńka
Fanka BB :)
Emka a ja myślę, ze to po prostu dla nich jak dla nas jabłko, spróbowałabym pewnie ale może od 1 łyżeczki
Psotka jak Dawidof się czuje?
idę nakarmić Mile na śpiocha bo mało zjadła przed spaniem draniucha bosa
Psotka jak Dawidof się czuje?
idę nakarmić Mile na śpiocha bo mało zjadła przed spaniem draniucha bosa
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Wisieńko ucałuj Milunie! :-) kurde i w tym tygodniu spotkanko nie wypali :-(
Dobry wieczó kochane :*:*:* ja na chwilkę wpadłam przywitać się tylko ;-)
Doczytałam co nie co ale nie wszystko... nie dałam rady z góry przepraszam
emcia słońce u mnie znów nawał kupek 7,8 na dzień jest możemy się zamienić na troszkę ;-);-)
sis :*:* i dla Dawidka :*:*:* przepraszam,że się nie odzywam ale mam problemy i jakoś nie mam nastroju na pogaduchy :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Corin współćzuję sytuacji z teściową mam nadzieję,że "coś" wymyślicie i będzie tylko lepiej :*:*
Dla wszystkich maluszków :*:*:**:*:*:*: i mamusiek :*:*:*:*
Doczytałam co nie co ale nie wszystko... nie dałam rady z góry przepraszam
emcia słońce u mnie znów nawał kupek 7,8 na dzień jest możemy się zamienić na troszkę ;-);-)
sis :*:* i dla Dawidka :*:*:* przepraszam,że się nie odzywam ale mam problemy i jakoś nie mam nastroju na pogaduchy :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Corin współćzuję sytuacji z teściową mam nadzieję,że "coś" wymyślicie i będzie tylko lepiej :*:*
Dla wszystkich maluszków :*:*:**:*:*:*: i mamusiek :*:*:*:*
Wydrussia, Wisieńka, ciut mu lepiej, dzisiaj już nie ma katarku i mniej kaszle.
Zastanawiam się czy zaryzykować ostatni raz i kupić Dawidkowi inny leżaczek, myślałam o tym Fotelik Bujaczek Cudowna Planeta T4145 Fisher Price - Huśtawki i leżaczki dziecięce • Pati i Maks czy któraś z Was ma taki?
Sis, kochana moja:***Misia:***, jak problemy, to co, zrobimy jutro telekonferencję?
Zastanawiam się czy zaryzykować ostatni raz i kupić Dawidkowi inny leżaczek, myślałam o tym Fotelik Bujaczek Cudowna Planeta T4145 Fisher Price - Huśtawki i leżaczki dziecięce • Pati i Maks czy któraś z Was ma taki?
Sis, kochana moja:***Misia:***, jak problemy, to co, zrobimy jutro telekonferencję?
Ostatnia edycja:
silwia84
Fanka BB :)
spokojnej nocki. buziam
witam Panie wieczorową porą
Psocia ja mam taki leżaczek i Staś go kocha po prostu Nawet ten sam wzór. Staś siedział w swoim leżaczku dziś jak w fotelu, przyszła lekarka i mówi - ile Staś waży tak z 8-9?
Konwalianko zapalenie krtani w naszym przypadku spowodował wirus. Gdzieś podłapaliśmy oboje (odpukać Łukaszek na razie zdrowy).
Emcia no może właśnie od bardzo małej ilości spróbuj. Ale jest bardzo uczulający. Może pomoże. W razie czego woda nie uczula
Wisienko już rozumiem co się czuje jak maluch nie chce jeść. Staś nie je i ja już podłapałam doła. Na szczęście z tatą dobrze, więc humor mi się poprawił. No i cyce jak kamienie
Psocia ja mam taki leżaczek i Staś go kocha po prostu Nawet ten sam wzór. Staś siedział w swoim leżaczku dziś jak w fotelu, przyszła lekarka i mówi - ile Staś waży tak z 8-9?
Konwalianko zapalenie krtani w naszym przypadku spowodował wirus. Gdzieś podłapaliśmy oboje (odpukać Łukaszek na razie zdrowy).
Emcia no może właśnie od bardzo małej ilości spróbuj. Ale jest bardzo uczulający. Może pomoże. W razie czego woda nie uczula
Wisienko już rozumiem co się czuje jak maluch nie chce jeść. Staś nie je i ja już podłapałam doła. Na szczęście z tatą dobrze, więc humor mi się poprawił. No i cyce jak kamienie
Ostatnia edycja:
reklama
Psocia my się z małżem śmiejemy, że Staś ma własny wehikuł w tym bujaczku wyjeżdża sobie na środek pokoju. Sam się buja, a jak energicznie to robi to bujak suwa się do tyłu.
Czyżby te śpiochy już spały wszystkie?
Czyżby te śpiochy już spały wszystkie?
Ostatnia edycja: