reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Emka a ja myślę, ze to po prostu dla nich jak dla nas jabłko, spróbowałabym pewnie ale może od 1 łyżeczki
Psotka jak Dawidof się czuje?
idę nakarmić Mile na śpiocha bo mało zjadła przed spaniem draniucha bosa:-D

Dobry wieczó kochane :*:*:* ja na chwilkę wpadłam przywitać się tylko ;-)
Doczytałam co nie co ale nie wszystko... nie dałam rady z góry przepraszam :tak:
emcia słońce u mnie znów nawał kupek :szok: 7,8 na dzień jest :-D możemy się zamienić na troszkę ;-);-)
sis :*:* i dla Dawidka :*:*:* przepraszam,że się nie odzywam ale mam problemy i jakoś nie mam nastroju na pogaduchy :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Corin współćzuję sytuacji z teściową mam nadzieję,że "coś" wymyślicie i będzie tylko lepiej :*:*
Dla wszystkich maluszków :*:*:**:*:*:*: i mamusiek :*:*:*:*

Ostatnia edycja:
witam Panie wieczorową porą:-D
Psocia ja mam taki leżaczek i Staś go kocha po prostu:-D Nawet ten sam wzór. Staś siedział w swoim leżaczku dziś jak w fotelu, przyszła lekarka i mówi - ile Staś waży tak z 8-9? :-D
Konwalianko zapalenie krtani w naszym przypadku spowodował wirus. Gdzieś podłapaliśmy oboje (odpukać Łukaszek na razie zdrowy).
Emcia no może właśnie od bardzo małej ilości spróbuj. Ale jest bardzo uczulający. Może pomoże. W razie czego woda nie uczula:-D
Wisienko już rozumiem co się czuje jak maluch nie chce jeść. Staś nie je i ja już podłapałam doła. Na szczęście z tatą dobrze, więc humor mi się poprawił. No i cyce jak kamienie:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Psocia my się z małżem śmiejemy, że Staś ma własny wehikuł:-D w tym bujaczku wyjeżdża sobie na środek pokoju. Sam się buja, a jak energicznie to robi to bujak suwa się do tyłu. :-D
Czyżby te śpiochy już spały wszystkie?

Ostatnia edycja:
Do góry