reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Asica nieźle z tym włosem - też muszę chyba bardziej uważać bo moich wlosów wszędzie pełno grrrr... a jak mnie czasem mały za włosy złapie to potem w garści ma pełno :crazy: zbieram wszystkie a one dalej wszędzie są

Magia cieszę się, że z tatą w porządku

Emka sok z pomarańczy? :szok: to my cytrusów nie możemy a dziecku można dać tak bezpośrednio? :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Emka czekalam az napiszesz cos o tych kupach, bo moja robi od jakiegos czasu dokladnie co 6 dni (najblizsze kupa przewidywana na srode:-p). Nie zauwazylam zeby sie meczyla, ale wolalabym zeby robila czesciej. A jak przeczytlalam Twoja wypowiedz to zareagowalam dokladnie jak Miczka-sok z pomaranczy takiemu malemu dziecku?! Ale niby to lekarka wiec chyba wie co mowi?

Em_cia, sok z pomarańczy masz dawać? Mi pediatra powiedziała, że to są owoce obce w naszej strefie klimatycznej i dopiero po 1 roku życia można zacząć wprowadzać, no ale dla was to nie są obce, nie wiem sama.

asica no u mnie tez wlosy wychodza i zawsze maly je ma w rekach. kurcze musze uwazac.
wisienko wlasnie o takiej myslalam
emka sok z pomaranczy?:szok:
psota no to rzeczywiscie masz ekonomicznego synka

Silwia, no strasznie, ale ja wolałabym, żeby jednak go cieszyły te wszystkie pierdoły, którymi mam zawalony cały salon;)

Z tymi włosami to jakaś tragedia, moje też się walają wszędzie...

kurde dziewczyny, teraz juz sama nie wiem czy mam jej dac ten sok czy nie, moze dam jej tylko po 3 lyzeczki dziennie, moze jej pomoze a nie bede przesadzac z sokiem z calej pomaranczy, mi tez sie za duzo to wydalo.

no z tymi włosami to nie straszcie... Z rączek to ciągle wyjmuję, a nieraz jak odsłaniam biustonosz to i na piersi się nie wiadomo skąd znajdują... Normalnie tragedia... Zawsze mi strasznie wypadają, ale teraz to katastrofa... Nie jestem w stanie tego opanować i nie wyrabiam z zabieraniem małej... asica a może ten włos to przy przebieraniu się tam zaplątał bo i mi się tak zdarzyło, bo słyszałam, że włosy się nie rozkładają i nie wydalają przez co lepiej nie mieć wąsów;)

wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia życzę...

a ja nakarmiłam dzisiaj małą po kompaniu i zwinęłam się na basen:) Trzeba w końcu się zacząć trochę ruszać szczególnie, że w ciąży leżałam więc moje mięśnie są w stanie tragicznym... Było całkiem fajnie:) Jednak największy problem to się zmobilizować do wyjścia bo przy karmieniu małej po ciemku na noc przysypiam razem z nią i już mi się nic nie chce;) no a jutro oczekuję zakwasów... ;)

reklama
Do góry