reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Trzeci raz tu dzisiaj wchodze zeby cos napisac! Mala mi sie za kazdym razem budzila i bylo po pisaniu. Wreszcie ma dzisiaj dobry humorek, tylko co zasnela to budzila sie z placzem po 20-30min, nie mam pojecia dlaczego, bo humorek miala wreszcie dobry. Teraz juz spi chyba na dobre.

Ja tez mam bujaczek fisher price kupilam uzywany, ale wyglada jak nowka. Tylko ja mam taki zwykly, do 9kg chyba. Ma wibracje, ale jakos nie zauwazylam zeby malej robilo roznice czy sa wlaczone czy nie.

reklama
no u nas najmłodszy już śpi, ja obejrzałam swoje na wspólnej :-)
u nas też jako najlepsza zabawka sprawdza się moja ręka. Nie wiem co w niej takiego ciekawego ale mój synek na jej widok skupia się maksymalnie robiąc przy okazji taki śmieszny dzióbek :-) szkoda tylko, że tej ręki nie da się mu zostawić...

Psotka ­ - Dawidek to bardzo ekonomiczny dzidziuś ;)
Magia - super, że z tatą wszystko ok. J życzymy mnóstwo zdrówka, Staś na pewno szybko wyzdrowieje
Sylwia – oj pospiesz się z tą huśtawką J mój mały bardzo lubi się huśtać, mam po tym małym siostry 2 w tym jedna elektryczna J na zmianę się huśtają chłopaki
Wydrusia - L trzymamy kciuki żeby się poprawiło
A tak poza tym moje dziecię się wyspało i teraz szaleje ;)
Wstyd się przyznać ale wczoraj wieczorem odkryłam tajemnicę ciężkich nocy, marudzenia i płaczu podczas jedzenia, otóż mały wczoraj zrobił kupkę a tam niespodzianka, o zgrozo – WŁOS!!! Pięknie się przez nieuwagę matki nacierpiał ;( teraz jest pod ciągłą obserwacją

wydrussia mam nadzieję, że się poprawi. Życzę zdrowia
asica ja się też obawiam takiej sytuacji bo włosy wypadają mi garściami i już kilka razy wyciągałam je małej z piąstki :-(

Życzę miłej nocy wszystkim mamusiom i dzieciaczkom!

Dziękujemy za komplementy:)

Co do leżaczków, to moje dziecko też nie jest wymagające... swojego leżaczka nie cierpi, jak tylko go w nim kładę, to włącza syrenę, za to jak położę go na swoich podusiach w naszym łóżku, to jest w niebo wzięty:]]] także ja już kasy na zabawki, huśtawki, leżaczki i inne bajery wydawać nie będę;)))

Ostatnia edycja:
reklama
w ogole dziwna sytuacja nastapila w centrum zdrowia, bo przypisali mnie do jakiejs innej lekarki a moj lekarz przeciez byl :baffled: kobita w ogole nie sluchala co do niej mowie a pozniej sie pytala o to samo co juz powiedzialam wczesniej :angry: przepisala taki spray do noska ktory jest pod cisnieniem jak dezodorant i wyplukuje katarek ale malej sie to nie podoba i dostaje histerycznego placzu :-(
na kupke kazala mi da malej sok z pomaranczy, w pierwszy dzien 2 lyzeczki i zwiekszac ilosc z kazdym dniem az do pelnej dawki z calej pomaranczy. Jak to nie pomoze to ja juz nie wiem.
teraz uciekam bo sie popsztykalam z D i nie mam humoru :baffled::angry: buzioki :*

ps mowila ze gdyby miala kaszel to posieka drobno cebule i postawic kolo lozeczka, choc nie wiem czy to dobry pomysl jak ja po cebuli mam caly dzien oczy czerwone a co dopiero takie male dziecko :confused:

Do góry