reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Pewnie u was kąpanko , jedzonko i spanko, ze takie pustki. U nas już po. Mila zasypia. Pol je obiad, Maciek robi sobie tatara a ja wcinam płatki z mlekiem. Ostatnio jadłam już i Mili nic nie jest na szczęście.
Magia współczuję zapalenia krtani ale zazdroszczę wyschnięcia na wiór.
Silwia oj kup jak najszybciej bo ci ręka się urwie przy tym twoim klocusiu
Psotko rozkoszny Dawidek i taki niewymagający. Aż chce się go schrupac:tak:
Maqnio jak tam kochana, troche odpoczęłaś w dzień?
sestinka pochwal się fryzurka kochana

reklama
Hej, rzeczywiście pustki tutaj ;-). A jutro pewnie będzie problem żeby Was doczytać :-D.
Mój mały znowu ma jakiś problem :szok: i zapewnia tatusiowi wieczorną rozrywkę :-D. Jak szłam na górkę to spał, a teraz już nie śpi :wściekła/y:.
Dzisiaj wypadałoby iść wcześniej spać, bo jutro wizyta u lekarza z Julką. Mam nadzieję, że będzie ok.

juz po kapieli,po jedzonku i grzcznie poszedl spac .

wisienko
, no musze jak najszybciej, moj biedny kregoslup. zdecydowalam sie na fisher price, znalazlam taka do 12 kg. a jak tak Emilka. zjadla cos wiecej dzisiaj?
psotka slodziak z Dawidka
sestina chwal sie nowa fryzurka
gocha &&&&&& za wizyte

Mój mały jak się urodził dostał taką bujawkę, gdzie można ustawić prędkość bujania. Ale nie lubi jej. Woli zwykły leżaczek :tak:. ten który ma, jest już za mały (do 6 kg) i też mam upatrzony z Fisher Price do 18 kg :-). A ten elektryczny muszę niestety sprzedać :-(.

hej, Tymcio usypia..pewnie już by spał, gdyby nie 4 letni kuzyn, który włączył oślepiające światło i klops..
ale babcia buja małego a ja mam czas na bb - hehe

Magia, a w jaki sposób można sie nabawić tako iego zapalenia krtani? ważne, ze nic na oskrzelach nie ma..
psota - dzieci wogóle nie doceniają tego, co im rodzice kupią - hehe, a tu takie proste rzeczy im pasują

a kasiula wyglada pieknie - macierzyństwo jej słuzy, ze hej a Milenka to taka słodka kruszynka:-D

ja sie zabieram za prace- kolorowych

apropo hustawek, ja kupiłam miesiac temu z fisher price i jestem zadowolona bo młoda lubi sie na nim bujać i nawet sie domaga a ja mam chwile na to by coś zrobić

reklama
Do góry