reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Emka no własnie on w pierwsze dwa miesiące przytył po ponad 1 kg a potem zwolnił. Mila ma to samo ale mam nadzieję, ze nie bedze miała 190 cm i ważyć 90 kg w wieku kat 17:-DA ja czekam az Mila się obudzi

reklama
my juz po spacerku. wiatr sie zerwal i trzebabylo uciekac do domku.
konwalianka supcio ze sie spotkalyscie. co tam slychac u kkasiuli? czekamy na fotki.
emka zdrowka dla nicolette

Cześć dziewczyny!
No udało mi się was przeczytać bo niestety nie dałam w weekend rady wejść na BB. No i tak mi się spieszyło, żeby was przeczytać, że nie otwarłam worda i nie wiem co chciałam wam napisać:zawstydzona/y: normalnie skleroza rzuca się na nogi:-)wybaczcie.
Jedyne co pamiątam to coś o smoczkach pisałyście no i w tym temacie moge się wypowiedzieć bo Zuzia swojego ma od urodzenia ale ssie go tylko wtedy gdy nie może zasnąć i chce się uspokoić albo kiegy mama czapkę zakłada bo wtedy całe osiedle by ją słyszało:-)
Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę zdrowia!

Dziewczyny, moje dziecko jest niemożliwe, ja mu kupuję pluszaki do kochania, a on tubkę z kremem tuli... hehe;) 3.JPG4.JPG

Dziękujemy za kciuki! Badanie się udało i bajpasy są sprawne:-) Tak się cieszę!!!!! Jutro tata wychodzi do domku:happy:

emka &&&&&&&&&& za wizytę u lekarza. Zapytaj o to przepajanie. Mówiłaś, że ona często je. Może chce jej się pić? A w Hiszpanii teraz jaką macie pogodę? Ciepło jest?
wisienko asica psotka na pewno każda z Was przeżywa święto zmarłych. *
psotka no słodziak z Dawidka:-) Tubka z kremem jest najlepszym przyjacielem;-)

Ostatnia edycja:
Była u nas lekarka - Staś ma zapalenie krtani. Nawet zastanawiała się czy to nie powikłanie po szczepieniu na rotawirusy, ale ja mam to samo, więc to pewnie wirus podły. Na szczęście w oskrzelach czyściutko:-) Nie ma żadnej gorączki, więc możemy chodzić na dwór. Nawet jest to wskazane. No i dostaliśmy próbki La Roche-Posay taki balsam Lipikar na AZS. Fajna ta nasza lekarka:-D Tak jak myślałam - nie polecała Stasiowi żadnych inhalacji (oprócz tych z soli fizjologicznej), bo jest alergikiem. No i czuła górkę pod palcem na dziąśle - tam kluje się ząbek, tylko ile jeszcze??? No i powiedziała, że wyschłam na wiór przy tej swojej diecie dla alergików:-D

mojemu synkowi zachcialo sie chustania w foteliku. zaraz mnie poskreca. fotelik plus 7,2kg dziecie i mama musi robic za hak i bujac. jak go odkladam to marudzi. a jak chustam to sie smieje i zabawa ze smokiem wklada i wyklada. musze jak najszybiciej zamowic jakas hustawke bo nie podolam tak dlugo

psota a no nie ma to jak proste zabawki... ;) Moja mała najszczęśliwsza jest jak ma przed sobą moją dłoń, łapie sobie po paluszku i gada do reszty;) i to jest tedyna rzecz która zajmuje ją na tyle, że nie ssie swoich rączek...

reklama
hello wieczornie,
fryzjer zaliczony i 3 godzinny spacerek także:) teraz mała zawodzi z gaworzeniem na zmianę na macie ehehe
miłego wieczoru kochane i zdrówka dla wszystkich przeziębionych
wisieńka super blog:)
psotka tubki mniam:)

Do góry