reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dobra ja uciekam, jeszcze chyba się zabiorę za ta szafę..

Jutro wieczorem po szanownego jadę...kurcze dobrze że już takiego brzuchola nie mam, bo cięzko byłoby sie ogolić:):) a tak to spoko:)

dobranoc

reklama
wisienko :-D powiem ci jedno... nie wiem jak z innymi jezykami ale na dzien dzisiejszy twierdze ze hiszpanski jest jednym z prostrzych jezykow do nauczenia. Ja polecialam do hiszpanii nie znajac ani jednego slowa po hiszpansku, a po roku czasu zalatwialam sama sprawy w banku i chodzilam sama do lekarza. I bardzo mi sie podoba ten jezyk, nie to co francuski :crazy: 3 lata mialam w liceum i nie znam ani slowa

Dobra dziewczynki, ja lece do lozia ogladac Pekin expres :-Ddobranoc magia, dodi, corin, prostka, konwalianka, wisienka, marzenka, renia, wszystkie anie i reszta ktorej nie wymienilam :-D
hahah :*

Ostatnia edycja:
Emeczka Bo Ty zdolna bestia jesteś:-) Dobranoc!
Dodi Wisienko :-D

Ja też lecę już spać, bo nie wiem ile mój Stasiulek pośpi przy tym katarze. Dobranoc Kochane*
I tak myślę o Rózince i Maqnio mam nadzieję, że już słodko śpią!

Magia, trzymam kciuki za Twojego tatę!

Em_cia, Fridy do noska nie wsadzisz, a otrivin tak i wyciąga się wszystko elegancko. Co do wody, to Humana robi taką, której nie trzeba przegotowywać, nadaje się od razu do podania taka z kartonu, ja daję ją małemu, a do mleka używam wody mama i ja, ale tę przegotowaną.

Dodi, no właśnie, najgorsze to gadanie;)

Miczko, czego dotyczą uśmiechy? Snów? ;)

Marzenko, dlaczego okropne? Mi się nic okropnego z nimi nie śni;)

Wisieńko, no to faktycznie idiota… Ja nie rozumiem kobiet, które dają się tak wykorzystywać.

psotko kurczę ja tez się kiedyś dałam wykorzystywać i jak sobie to przypomnę to mi siebie żal i wstyd:wściekła/y:I szlak mnie trafia na dodatek. na szczęście to dawne czasy i cieszę się, ze już nie mam nic wspólnego z moim ex.

Hejka,
dziś wpadam powiedzieć wszystkim dobranoc :) My dziś spędziliśmy bardzo miło i spokojnie całą niedzielę. Pospacerowaliśmy po pięknym parku z całą rodzinką. Potem z mężusiem bawiliśmy się z Igunią, poprzytulaliśmy się i pogadaliśmy. Eeeh jak ja lubię weekendy :-):-):-):-)

Szybciutko przeczytałam co u Was ale nie wiele z tego zapamiętałam...

Magia, kciuki zaciśnięte za tatę i jeszcze uśmiechnę się do Tego u góry w jego sprawie (jeśli nie masz nic przeciwko). Dla Stasiulka oczywiście zdrówka.
Annia23, ja też jak M. długo nie ma jestem na starcie zła o ten czas i awantura murowana, jakby się chłopak nie starał- to jest silniejsze ode mnie.
Psotka, mi też śnią się inni faceci, albo inaczej zawsze ten sam. Mój były szef :-D:-D:-D:-D dla Was zdróweczka :tak:
EMka, moja też tak miała w zeszłym tyg. nos całkowicie zatkany, nie mogła spać... męczyłam ją fridą, psikałam wodą morską, podniosłam troche materacyk w łóżeczku i stawiałam obok miseczkę z pogniecionymi ząbkami czosnku - zapach nieprzyjemny ale jej pomagało. zdrówka dla Nicolette
Corin, cholera ale się porobiło z tą teściową... co choroba potrafi z człowiekiem zrobić.:szok::-(

Wisieńko, najważniejsze, że umiałaś powiedzieć ,,dość!" i poszukać prawdziwe szczęście:) Telekonferencja jutro?;)

Danuśka, jaka zadowolona;) to fajny musiał być ten szef;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry