reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witajcie wieczornie
Dotarłam dopiero bo od wczoraj gościłam u siebie siostrę, a dzisiaj spędziliśmy dzień u rodziców. Czyli weekend rodzinny. Szymuś grzeczny, nocki standardowe - czyli karmienie 23 i 4-5 z większą lub mniejszą ilością kręcenia się w międzyczasie. Nie ma na co narzekać. No i chyba posmakowało mu jabłuszko bo chwyta już moją rękę z łyżeczką i sam ją sobie do buzi celuje :-) Jak już wyceluje to minę ma błogą, mlaska zawzięcie, mruczy pod noskiem i co jakiś czas powtarza "a buuu" co skutecznie powoduje, że połowa jabłuszka znajduje się na bluzce :-D Z nowości dzisiaj przy kąpieli zaczął się śmiać w głos, tzn tak inaczej niż dotychczas. Pociesznie :-D ubaw mieliśmy przez 20 minut, mój śmieszek.

Konwalianka
- wszystkiego beztroskiego dla Tymcia!

Malami - również najlepszości dla synka!

Alex niedługo nocki na pewno sie polepszą :tak:

Magia zabraniam mówienia takich głupot :evil: jesteś wspaniałą mamą! tyle że człowiekiem, a zapomnieć o czymś ludzka rzecz więc nie wyrzucaj sobie. Zdrówka dla Stasia! Za tatę trzymamy mocne kciuki

Wisenka popieram - debil, dupek i cham :tak: bardzo dobrze, że napisałaś skargę. Cieszę się, że mimo wszystko spotkanie się udało.

Psotka :-D:-D:-D

Renusia w Tychach też mam rodzinę :-D i właśnie tam parę dni temu kuzynowi urodził się maluszek. Tylko że u nich raczej rzadko bywam.

Corin nie zazdroszczę przeżyć z teściową... :baffled: a jest jakaś opcja żeby była gdzie indziej? bo to faktycznie strach przy dzieciach

Emka żeby katarek przeszedł szybciutko!
Co do matmy to możecie przysyłać swoje maluszki do mnie :-) mój ścisły umysł uwielbia cyferki, w LO chodziłam do klasy mat-fiz, zresztą to zboczenie u nas rodzinne - mama nauczycielka matematyki :-) chętnie pomogę jeśli tylko podołam hehe

reklama
Za szybko piszecie.
Magia &&&&&&&&&&& za tatusia
Psotko to gnojek i prostak traktuje ja jak darmowa służbę , niestety ona zakochana i wpatrzona i gniewa się jak się o nim coś złego mówi
Corin a co się stało bo nie doczytywałam dzisiaj zero czasu miałam???
dodi czasem chciałabym żeby mój Pol na trochę wyjechał a czasem mysle, ze zwariowałaby, bez niego 1 dzień. Ale to kwestia przyzwyczajenia po prostu
Emka bidulka, możesz tylko nawilżać i odciągać, ewentualnie połoz ja wyżej żeby spływało
Mila śpi ale dokarmiłam ją na śpiocha bo nie chciała jesć przed snem. Wczoraj jak zjadła mi te 160 kszy to spała 10 godzin ciurkiem no i ja też sie nie obudziłam i teraz sie martwię, ze znów nie przytyje
Silvia dobrze, ze dojechaliście. Jutro zrzuce zdjecia to ci wyślę i wstawię tu bo dziś juz mi sie nie chce. buziaki dla Alle
Miczka zapraszam do siebie teraz robiliśmy wyrażenia ze wzorami skróconego mnożenia z potęgowaniem i pierwiastkowaniem liczb wymiernych i niewymiernych. To jeszcze jakoś dałam radę ostatnio jak była jakieś zbiory to wymiękłam i Pol walczył. dziś niestety go nie było:baffled:

Ostatnia edycja:
Emka posmaruj mascia majerankowa pod noskiem bedzie sie jej lepiej oddychało , tez masz niewesoło w tym domu u siebie , szukaj jak najszybciej cos bo zwariujusz
Wisienko synka podeslij do mnie na mate wszystko mu wytłumacze nawet Świtaja uczyłam pewnie go znacie z telewizji chłopak który o eutanazje prosił
Psotka to masz okropne te sny z innymi facetami brr ja bym nie chciała takiego snu , a teskno mi za moim miskiem
Corin no to mieliscie zaprawe współczuje bardzo a zwłaszcza zal mi dzieciaków jak to przezyły

Zmykam spac dobranoc wam wszystkim kochaniutkie

Ostatnia edycja:
Miczka, bedziemy zalatwiac. Z tego co sie orientowalismy, nie jest latwo. Przy dzieciach strach, zwlaszcza ze dzis w przerwach miedzy jedna furia a druga kazala mi pilnowac dzieci. :-(

Emka, otrivin to krople do nosa, a frida to odciagacz glutkow. Taka jest roznica ;-)

Uciekam juz. Dobranoc.

Magia, oklepuję ją jak zaczyna kaszleć, a tak jak lezy cicho to też powinnam?? myślę ze juz na wykończeniu ten kaszelek jest:):) A Staś pewnie sie od niej zaraził, w koncu sa parą hihi, a nie przez to okno otwarte:)

Wisienko, kiedyś tez tak mowiłam, ze nie dam rady tak dlugo sama...ale teraz mam co robić, więc dni mijaja szybko:) no i codzinnie gadamy na gg albo skypie

Wisienko chyba miałaś rację. U nas wirus już musiał krążyć po domu, bo ja też mam już zatkany nos i jestem przeziębiona.:wściekła/y:
Dodi Aaaa... to teraz już wiem, skąd ten wirus krążył u nas w domu:-D Ale kiedy ten mój mały był u Was? No ja to oklepywałam regularnie. Fajnie, że macie już końcówkę.
Emeczka I jak z tym noskiem? Lepiej?

Ostatnia edycja:
marzenko no wlansnie nie mam masci rumiankowej, nawet nie wiem czy tu w aptekach maja cos takiego. A co do domu to juz zalatwiamy mieszkanie, ale kiedy je dostaniemy to nie wiadomo, mozliwe ze do roku sie wyniesiemy, a moze szybciej..
Corin nie nie, psocia mowi o aspiratorze co sie nazywa otrivin, zobaczylam na google i rzeczywiscie jest innego typu niz frida
Wisienko jak ja jej psikam kropelkami, na chwile jej udrozni i za sekunde znowu zapchany ze bidula sie budzi z placzem :-( moze rzeczywiscie jak sie obudzi na jedzenie to ja wyzej poloze, moze jej ulzy
magia no ja mam z fridy, mi lekarz mowil zeby uzywac roztrowu z wody morskiej tyle razy ile potrzebuje, wszekie inne krople udrazniajace jakos mnie nie przekonuja, juz wole ja polozyc wyzej czy kombinowac z kladzeniem na boczek
magia problem w tym ze mala jak spi spokojnie to jakos to powietrze powolutku jej przeplywa przez nosek, ale jak sie przekreca czy rusza glowka i bierze pelny oddech to wtedy sie jej zatyka glutkami i zaczyna plakac :-( teraz spi ale nie wiem czy sie znowu nie obudzi za chwile ..

reklama
Magia ja tez przeziębiona, reszta zdrowa. Ciekawa jestem jak Mila, czy coś złapie. Ale mam nadzieje, ze nie
Emka oby jej ulżyło , bidulce. A wiesz, ze ja się uczę Hiszpańskiego:-D
dodi, magia to łobuzy wam rosną. Tylko patrzec jak będziecie babciami:-D

Do góry