reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Magia, nie nie prasowałam, właczyłam kolejna pralke i stwierdziłam że nie opłaca mi się wyjmowac zelazka, bo to drugie pranie niedługo wyschnie i tez bęzie sie prosiło o prasowanie:):) ty masz dwóch chłopakow, ja dwie dziewczyny i to w równym wieku:) to się dobrali...jak ulał:)

psotka, wyobrazam sobie jak sie wystraszyłaś, my tez bierzemy augmentin i jak sobie pomyslę co mogloby sie stać to aż mnie ciary oblazły... buziam

Magia, ja moje ubrania prasuje jak musze, ale dzieci zawsze:) Maż w poniedziałek przyjezdza, a raczej trzeba po niego jechać na lotnisko..padło na mnie heh
Kupilam Jedo Fyn, 1300zł.. troche mnie te wózki razem wyszly... mialabym za to już jeden super wypasiony hehe, no ale coż, ja to mam takie szczęscie że hoo hoo

Dodi to też twarda jesteś z tą jazdą na lotnisko. A ja muszę chyba jakiś na śnieg kupić z pompowanymi kołami. Właśnie nie wiem co zrobić. Ja też już uciekam. Dobranoc:-)

Magia, daleko nie mam, 50km więc zdążę obrócic zanim mała zgłodnieje... ten właśnie jest z pompowanymi i nie narzekam na niego, koła ma duże, można zablokować na wprost...myslę ze na sniegu sie sprawdzi dobrze:) bo kolejnego juz nie mam zamiaru kupować heh

Hej kochane,
my z Natalką jeszcze w łóżku- pozwoliłam sobie laptopika odpalic bo wczoraj nie miałam kiedy do Was zajrzeć. No bo wczoraj u Nas wielkie podwójne święto- rocznica ślubu no i Natalci:) Potem wstawię rodzinne zdjątka z tej okazji. BYł tort czekoladowy i szampan- nawet na troszkę sobie pozwoliłam:) ( pewnie dlatego młoda tak smacznie dzis spała hahaha;))
Witaj Wisieńka! Wobec tego owocnego spotkanka!

reklama
Hej Kochane ja dziś ciężka noc :-( mała spała od 19.15 ale cały czas nie spokojnie no i o 24 się obudziła wypiła mleczko i potem z zaśnięciem był problem jak już usnęła to co chwilke sie budziła :-( zasnela po 6 dopiero :-( także padam...
Wisieńko sądzę że na pewno się dogadają :-)

Do góry