reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Magia, nie nie prasowałam, właczyłam kolejna pralke i stwierdziłam że nie opłaca mi się wyjmowac zelazka, bo to drugie pranie niedługo wyschnie i tez bęzie sie prosiło o prasowanie ty masz dwóch chłopakow, ja dwie dziewczyny i to w równym wieku to się dobrali...jak ulał
psotka, wyobrazam sobie jak sie wystraszyłaś, my tez bierzemy augmentin i jak sobie pomyslę co mogloby sie stać to aż mnie ciary oblazły... buziam
psotka, wyobrazam sobie jak sie wystraszyłaś, my tez bierzemy augmentin i jak sobie pomyslę co mogloby sie stać to aż mnie ciary oblazły... buziam
dodi_misia
Magia, ja moje ubrania prasuje jak musze, ale dzieci zawsze Maż w poniedziałek przyjezdza, a raczej trzeba po niego jechać na lotnisko..padło na mnie heh
Kupilam Jedo Fyn, 1300zł.. troche mnie te wózki razem wyszly... mialabym za to już jeden super wypasiony hehe, no ale coż, ja to mam takie szczęscie że hoo hoo
Kupilam Jedo Fyn, 1300zł.. troche mnie te wózki razem wyszly... mialabym za to już jeden super wypasiony hehe, no ale coż, ja to mam takie szczęscie że hoo hoo
dodi_misia
Magia, daleko nie mam, 50km więc zdążę obrócic zanim mała zgłodnieje... ten właśnie jest z pompowanymi i nie narzekam na niego, koła ma duże, można zablokować na wprost...myslę ze na sniegu sie sprawdzi dobrze bo kolejnego juz nie mam zamiaru kupować heh
Wisieńka
Witajcie. Chociaż raz będę pierwsza. Nie wiem kiedy o tej porze byłam na nogachAle zaraz jade do sister a potem zobaczę się z Silvia. U nas mrozek, ha Mila pierszy raz go poczuje.
Miłego dnia
Miłego dnia
sestina
Hej kochane,
my z Natalką jeszcze w łóżku- pozwoliłam sobie laptopika odpalic bo wczoraj nie miałam kiedy do Was zajrzeć. No bo wczoraj u Nas wielkie podwójne święto- rocznica ślubu no i Natalci Potem wstawię rodzinne zdjątka z tej okazji. BYł tort czekoladowy i szampan- nawet na troszkę sobie pozwoliłam ( pewnie dlatego młoda tak smacznie dzis spała hahaha)
Witaj Wisieńka! Wobec tego owocnego spotkanka!
my z Natalką jeszcze w łóżku- pozwoliłam sobie laptopika odpalic bo wczoraj nie miałam kiedy do Was zajrzeć. No bo wczoraj u Nas wielkie podwójne święto- rocznica ślubu no i Natalci Potem wstawię rodzinne zdjątka z tej okazji. BYł tort czekoladowy i szampan- nawet na troszkę sobie pozwoliłam ( pewnie dlatego młoda tak smacznie dzis spała hahaha)
Witaj Wisieńka! Wobec tego owocnego spotkanka!
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane ja dziś ciężka noc :-( mała spała od 19.15 ale cały czas nie spokojnie no i o 24 się obudziła wypiła mleczko i potem z zaśnięciem był problem jak już usnęła to co chwilke sie budziła :-( zasnela po 6 dopiero :-( także padam...
Wisieńko sądzę że na pewno się dogadają :-)
Wisieńko sądzę że na pewno się dogadają :-)