reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Miczka mi też się nic nie chce. Mam tyle robót rozgrzebanych. A ja sobie siedzę na necie:-D No i weekend juuuuuż!:-)
Madzia ta lekarka była mało sympatyczna, więc należało jej się, hihihi;-) Tylko tych odczynów poszczepiennych się boję. Mam nadzieję, że Staś ich nie będzie miał jak Łukaszek mój biedaczek. No i co z tymi sześciolatkami? Mój ma na wszystko czas. Godzinę żuje jedzenie, 2 godziny się ubiera... No coś mnie zalewa normalnie.

Ostatnia edycja:
reklama
miczka heh ja na nadmiar czasu jakos nie narzekam a chciałabym tak moc nic nie robic..eh..no ale teraz to juz Rozia będzie spała po 10h na dobe to bede sie lenic:-D:-D:-D
magia a to sie babie nalezalo. Stasiu wie jak sie zachowac i traktowac niemiłe osoby, zuch chłopak!!!

heh Rózia juz chyba na sama mysl o cwiczeniach sie zmeczyla...spi od 2 h:szok::-)

Ostatnia edycja:
Maqnio no właśnie sęk w tym, że mam strasznie dużo do zrobienia i mało czasu bo tylko kiedy Szymek śpi moge coś zrobić, a on spi ostatnio po pół godziny tylko. I ponieważ nie mogę się zdecydować za którą robotę się wziąć to zrobiłam sobie kawkę :-D:-D

miczka to najlepsze co mogłas zrobić:-)Fruzia tez malo spi, czasem nawet chwili nie mam zeby zeby umyc:-)a chałupa mi juz normalnie plesnieje:) ale co tam babboomo'we uzaleznienei wazniejsze:-)

Trochę mi Staś marudzi po tych szczepionkach. Ale i tak jest dzielny.
Dziewczyny, przeraziłam się - u nas też jest krew w kupce:no: Na ulotce Rotarixu (na rotawirusy) napisane jest, że rzadko, ale zdarza się ta krew. Myślicie, że jak o 10 był szczepiony to teraz mogła już być kupa z tą szczepionką? Fakt, że on dziś ich naprawdę sporo robi:-(

Magia, Zadzwoń do pediatry, moja kazała w takich przypadkach do niej dzwonić. Mi pediatra dopiero, po drugiej dawce powiedziała, że dzieci czasami dostają wgłobienia jelita po tej szczepiące… Ale u Was z pewnością to nie to.

Psotka właśnie dzwoniłam. Powiedziała, że jak jednorazowo się to pojawiło to tak może być. Mają to wpisane w odczyny poszczepienne. Ale gdyby się powtarzało to do lekarza. Staś w dobrej kondycji jest, odrobinę marudny. No, ale w pionie na rączkach to wręcz szczęśliwy, więc myślę, że to nie wgłobienie:tak:

reklama
Do góry