reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

kurde laski ale ze mnie łajzaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: mąż w pracy pisze do mnie smsy, ja sobie z nim gadam o pierdołach aż mi się przypomniało, że przecież... ON DZIŚ MA URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ze mnie żona, ja pierdziele... :angry::angry::angry::angry:

miczka, ty mnie nie dobijaj :-)

reklama
Witajcie:-)

My juz po spacerku. Zimno na dworze jak 150, ale przeprosilysmy sie z kombinezonem cieplejszym i 1,5 godziny spania na dworze za nami ;-)

O nocke nie pytajcie - masakra. Ale dochodze do wniosku ze tak musi byc i koniec. Kilka nocek jak marzenie, potem kilka beznadziejnych zeby przypomniec matce kto tak naprawde pociaga w tym domu za sznurki ;-)

Alex, to nie przyznawaj sie ze zapomnialas. Zrob obiadek pyszny, odswietny, rzuc sie mu na szyje jak wroci z pracy i bedzie ze tak zaplanowalas ;-) :-D

Czy wiadomo juz co u Maqnio i Rozinki?

hehehe już zadzwoniłam i złożyłam życzenia, a kolację i tak mam przygotować tylko rano chciałam mu zrobić niespodziankę i sniadanie naszykować ale ciężka nocka skutecznie mnie od tego odwiodła... tak skutecznie, że całkiem zapomniałam :-)

witajcie kochane

Klaudia jak zwykle grzeczniutka pojadła przed chwila i gada do zabaweczek , ja zrobiłam juz obiad i koniec nic mi sie robic wiecej nie chce , wywiesze pranie i bede po prostu leniuchowac a prasowanie na jutro zostanie hehe

Aleksandra dobrze ze maz w pracy jak wróci zdazysz niespodzianke zrobic i udac ze pamietałas o jego urodzinkach tylko tak sobie sciemniałas
Wisienko dobrze ze malutka zaczela jesc , a te nasz maluszki to sie robia juz takie cwaniaki kochane zeby tylko na nie uwage zwracac , toz to lepsze jak najlepszy film :-D

Co do porzadków to tez lubie miec posprzatane i na swoim miejscu ale nie mam zamiaru za wszystkimi chodzic i sprzatac to powtarzam posprzataj po sobie to albo tamto , bo mnie chce trafic jak zostawiaja po sobie balagan łoj to dre sie wtedy niesamowicie tak mnie to wkurza

Witam wszystkie mamuśki.
No dziewcynki ja już od 6 sobie biegam i sprzątm, gotuję, prasuję, piorę itd :) ale kupa rzeczy już zrobiona, dziś tatuś jest mamusią na pełnym etacie ;), ale wieczorem to on kończy sprzątanie he he.
a tak poza tym nocka u nas ok, dziś za to mały odkrył że można sobie pokrzyczeć (nie popłakać) i bardzo mu się spodobało

no i ja mogę na spokojnie poczytac co u was

alex sorki ale na smialam się z tych opowieści masażowych :-D
i miłego świętowania urodzin małżonka;-)
corin łączę się z tobą w bólu u nas też kiepska nocka .... może ta będzie ok

gocha to niezłe masz metry do sprzątania cóż przy twoich te moje to pikuś

wisienko cieszę się że chociaż kaszka idzie dobrze :-D

renusia to miałyście maraton cycowy w nocy:-D

psota fajnie że dobrze z Dawidkiem ...a jak zniósł to całe rehabilitacyjne zamieszanie
no i ja też chcę pana Radka a nie małolatę :angry::-D:-D:-D:-D:-D

marzenko brawo dla księżniczki

magnio - czekamy na info i zaciskamy kciukasy

my dziś też po wizycie i mały przechodzi katar prawie bezobjawowo tzn. brak czerwonego gardła, uszy ok, osłuchowo czysty.... tylko inhalacje z soli fizjologicznej i na bieżąco czyścic nos, dużo spacerów, w domu 19 stopni i ciepła kąpiel która uwolni gilochy - bardzo się cieszę!!!!:-D do tego mamy zielone światło na rozszerzanie diety na pierwszy rzut gotowane warzywa potem przecierki owocowe. mamy zakaz kaszek ( waga 7300) ni o zakaz soków ( tylko woda lub herbatka dla maluszków )

no i wynajęliśmy mieszkanie za 2 tygodnie musimy się wyprowadzić :baffled:- dzięki za kciuki :-D

reklama
Do góry