reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
orchidea mnie mój gin - jak byłam ostatnio to roibł usg tak i tak. Dopochwowo to tylko po to, zeby sprawdzic w jakim stanie jest szyjka macicy. Badanie dzidziusia robił mi sondą brzuszną. i powiedział, ze przy kazdej wizycie bedzie mi robił usg i tak i tak.
katerina powinien ci wystawić z dniem wczesniejszym, po to zebys miała ciągłość zwolnienia, z tego co wiem to nie moze wystawiac zwolnienia na przód, ale w tył i to o jeden dzien chyba nie powinien robić problemów:)

katerina, wszystko zalezy od lekarza. Powiem ci na przykladzie naszego pediatry. On np w poniedzialki nie przyjmuje. Jak mi sie ktores z dzieci rozlozy w niedziele, to w pon nie idzie do szkoly a u lekarza jestemy we wtorek dopiero. Bez problemu wystawia zwolnienie od poniedzialku.

maqnio, kopiujesz link ze strony i wklejasz w poscie :)

O matko to niezłe jedzonko nie ma co :szok: jakos niedawno oglądałam program na tv4 o transporcie bananów do krajów takich jak Polska i Niemcy m.in. te najgorsze banany z odrzutów trafiają właśnie do deserków dla dzieci :-(

Maqnio, Corin- dzięki, miejmy nadzieję, że nie będzie robić problemu tym bardziej, że zapisałam się prywatnie..

Co do USG to ja miałam na razie dwa razy, oba dopochwowo. Myślałam, że to dlatego, że dzidziuś jest jeszcze za mały..?

Ja nie wiem czy dobrze to opisalam mam twardy brzuch tuz nadd wzgorkiem lonowym ... powyzej kosci lonowej ... mam nadzieje ze to nie jest jakas skracajaca sie szyjka macicy albo co .. ale twarde BARDZO

reklama
Do góry