reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Kurcze, fajnie macie... Coraz więcej z Was czuje swoją dzidzię, a u mnie nic. Nawet nie umiem sobie wyobrazić jakie to uczucie... Co prawda do dopiero koniec 13 tygodnia ale tez już bym tak chciała!

Co do Plejaka - mój kochany noc w noc nachrzania na zmianę raz na playu raz na xbox-ie. Zaczęło się wraz z moimi wymiotami, bo kiedy się tak źle czułam to codziennie starałam się szybciej zasnąć żeby nie czuć, no i wtedy on...... Tak do 2ej w nocy to standard. Strasznie mnie to wnerwia bo czasem się budzę przez te wrzaski itp i nie mogę zasnąć. On kończy grać, zasypia a ja leżę i się gapię w sufit! Szlag człowieka może trafić!

reklama
Witam popoludniowo! Ale napisalyscie od rana, hoho!
Wlasnie wrocilam z 2 godzinnego spacerku po parku, tak cieplutko ze musialam kurtke sciagnac!! I ptaszki spiewaly i w ogole mi wiosna zapachnialo, choc jeszcze pewnie wroca zimne dni...

Slimakowa
, pytasz sie o sport...Ja zawsze plywalam sporo, pare razy w tyg po 80 basenow, nawet na poczatku ciazy jak jeszcze nie wiedzialam to moj rekord pobilam, 120x25metrow... Bralam tez udzial w biegach czasami...A teraz jak na razie tylko chodze, ale juz moje cialo domaga sie wiecej sportu. Chcialam isc na basen, no ale teraz przez ta glupia infekcje to chyba nie za dobry pomysl...
W ogole jak myslicie z basenem, ja mam sklonnosci do drozdzycy miejsc intymnych, no i nie wiem czy na basenie mi sie nie pogorszy...

Emka, mmm churrosy i to do lozka...ja dzis dwa croissanty wciagnelam tez pychota, ale churrosa bym zjadla!

Corin, mowisz ze ktos sie do Ciebie dobija...? Ale fajowo!!!

Elzbieta79
, witaj na forum, gratulacje brzucholka!

Ide chyba jeszcze polazic, szkoda mi tego sloneczka!

Do wieczorka!

A w pszyszlym tygodniu moze sie wybiore na joge dla ciezarnych

katerina Ty sie ciesz kochana, ze gra, bo ja z moim to mam wiekszy problem...chrapie jak stary dziad, ja nie wiem jak to bedzie jak maluch bedzię na świecie. toz ten dzieciaczek to oka nie zmruzy przez swojego chrapiącego tatulka:) ja to sobie jakos radze, bo zatyczki do uszu musze na noc wkłłdac, ale jak to bedzie z Bablem to nawet na razie nie mysle.

Corin no to gratki i obyś już coraz częściej czuła "smyranie" i "kopniaczki" :-) katerina84 mój też potrafi grać do późna,aż coś mnie trafia jak siedzi tyle i gra i gra :angry:

Jeszcze wam nie dziękuję bo sama nie jestem pewna, za wczesnie mi to :)
Dajcie tym swoim chlopakom spokój, jeszcze pół roku im tylko zostalo na granie ;) A dzieciaczek spokojnie bedzie spal przy chrapiącym tatusiu. Ja przy moich odkurzałam pokój jak spali :D

katerina juz nie raz nagrywałam na dyktafon i mu puszczałam, a on na to, ze to na pewno nie jego chrapanie i ze sposkuje przeciwno niemu:) taki cwany:)
corin myslisz ze maluch bedzie spał przy chrapaniu, kurcze, no mam nadzieje, bo inaczej bedzie wyprowadzka małza do drugiego pokoju:)

ma pytanie techniczne: czy moze mi któr
as napisać jak sie wstawia linki do postów, bo tego nie kumam?

A powiedzcie mi kochane, czy lekarz może wystawić zwolnienie z dniem wcześniejszym?
Tak jak Wam wcześniej pisałam moja gin dała mi z łaski L4 do końca tego tygodnia, a ja kolejną wizytę u nowego lekarza mam we wtorek dopiero. Czyli będę potrzebowała od poniedziałku - można tak?

reklama
Dziewczynyhmmm mam pytanie mam TWARDE podbrzusze znaczy sie nad wzgorkiem lonowym ... jakby od pecherza ..?
To normalne zeby te okolice byly az tak twarde ? Nie chce sie tam az tak dotykac ale nad wzgorkiem lonowym i troche wyzej mam bardzo twarde te miejsca a wyzej juz miekcieje ... delikatnie

Do góry