slimakowa ja chodzilam 7 lat do klasy plywackiej, codziennie treningi po 2 h, dodatkowo przez 6 lat bralam udzial w biegach przelajowych i wyobraz sobie, ze jak w tamym roku poszlam na basen i zrobilam 2x po 25 m to mialam taka zadyszke ze szkoda gadac wiec normalne jest to ze traci sie kondycje w jednej sekundzie, za to o wiele trudniej jest ja odzyskac..
Veronique ja cwicze od dobrych kilku lat miesnie Kegla, to sa wlasnie miesnie ktore mozna cwiczyc przerywajac strumien siskow ze tak powiem albo lezac na lozku, napina sie i rozlusnia. Mowia ze pomagaja nie dosc ze podczas ciazy bo zapobiega to popuszczaniu moczu, po porodzie tak samo to jeszcze na starosc wiec robie to regularnie od momentu jak mi mama to uswiadomila
Veronique ja cwicze od dobrych kilku lat miesnie Kegla, to sa wlasnie miesnie ktore mozna cwiczyc przerywajac strumien siskow ze tak powiem albo lezac na lozku, napina sie i rozlusnia. Mowia ze pomagaja nie dosc ze podczas ciazy bo zapobiega to popuszczaniu moczu, po porodzie tak samo to jeszcze na starosc wiec robie to regularnie od momentu jak mi mama to uswiadomila
Ostatnia edycja: