reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

orchidea no to mieszkasz calkiem blisko mojego rodzinnego domu. Mieszkalismy w tychach ale od 13 lat mamy domek w Gostyni za Kobiorem. Pewnie wiesz gdzie to jest :-D

co do dziewczyn ktore nie przespaly dzisiejszej nocy. Az mnie zdziwilo ze ja sie obudzilam, jak zawsze spie dobrze, tak dzisiaj o 4 o 6, o 7 wyszlam na siku i juz nie spalam do 10 :-( istna paranoja, chyba jakas aura niesprzyjajaca

oo wlasnie kochany przynosl mi sniadanko do lozia :-D kawka z mleczkiem taka jak lubie i churros (to sa takie obwazanki hiszpanskie ktore sie je w barach na sniadanie) mniam mniam, teraz juz nie mam takiej manii ale wczesniej codziennie schodzilam na nie do baru :-D

Vernonique jak ktos mi podaje ciasto z rodzynkami to tak je przegrzebie wzdluj i wszerz ze do mojej buzi nie trafi ani jedna, moja mama jak ciasta robila to zawsze polowka bez rodzynow. Uwielbiam winogrona , ale jak widze cos pomarszczonego to mnie na wymioty bierze, nie mowie juz jak paskudne sa suszone figi o_O

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Bogu ze chociaz jeszcze Ktosik :-* nie lubi suszonek :-D ja mam tak samo z tym polowaniem na rodzynki i nienawidze jeszcze pączkow ze skórką pomarańczy no na jaki gwint ta pomarancza
Ide gotowac zupe Fasolową bo P. sobie dzisiaj marzyl :D

katerina no trudno zeby mi przyoniosl to, czego nie lubie :-D wie, ze po prostu bym tego nie zjadla. A ze sam zszedl do baru na sniadanie to mi przyniosl a kawe zaparzyl w domu ^^ i sniadanko mamy z glowy :-D

Veronique no wlasnie, po jakie licho pchaja skorke z pomaranczy ma pysznego paczka :-( wszystkie pomatszczone i kandyzowane owoce sa bleeeeeeee

Ostatnia edycja:
em_ka no wiem wiem gdzie to jest :-) a teraz pomózcie mi z tymi zdjęciami bo chyba mi sie nie udało wrzucic brzucha :-( jeszcze ciemna jestem w te klocki :-)

orchidea najlepiej wejdz na stronke www.imageshach.us wrzucasz tam zdjecie i z kodow ktore ci wyskocza wybierasz ten gdzie pisze BBCODE, kopiujesz i wklejasz do odpowiedzi. BaaARDZO proste :-D

hahaha a moj sie wczoraj w nocy napuszyl, bo o 1 w nocy chcial wlaczac gre final fantasy 12 na play station 3, popukalam sie w glowe i powiedzialam ze nic z tego kochany bo ja nie zasne przy tych dzikich okrzykach postaci z gry i nie jest to samo co wlaczone TV, tak sie wlasnie koncza dyskusje z Magda, bez dyskusji!! :-D

Ostatnia edycja:
poszłam tylko pozmywać naczynia, nastawiłam pranie a tu dwie strony naklikałyscie! Na początku ciży miałam przez 3 dni biegunke, potem zaparcia. Nie wiedziałam co robic. Zadzwoniłam do gina- zabronił jeść jakichkolwiek słodyczy i pić dużo wody a jak nie pomoże to pić Lactulozum. no i piłam ten syropek pare dni, terazn pilnuje picia niegazowanej wody i tfu tfu zaparć ani śladu. i obyło się bez suszonek:p

Em_ka, witaj w klubie PS3 i Xbox. Ja co wieczór spadam spać, dosłownie odpadam około 11tej, i wtedy M. hulaj dusza do 2, 3 rano. Czasem ja sie budzę w nocy i spaceruję , to on jeszcze nie śpi... Ale wiesz, jest jeden giga plus, jak się dzidzi urodzi, to on będzie brał dyżury nocne :) hi, hi

dziewczyny, czy Wy jakoś ćwiczycie? ja byłam wczoraj na basenie, po 4 miesiacach przerwy, i okazało się, że mam strasznie zastane mięśnie brzucha, szybko przeszło jak trochę popływałam, ale dosłownie szok! Aż mnie ciągnęło.
Zaczęłam również na piłce ćwiczyć. Zobaczymy, ile dam radę, ale mam kibica M. :)
No i mięśnie Kegla, ćwiczycie je?... Bo ja tak od 2 tygodni staram się.

I jeszcze sobie przypomniałam. Moja koleżanka, która jest ginem, opowiadała, jak kiedyś w nocy gdy miała dyżur na pogotowiu przywieźli dziewczynę z bardzo silnym bólem brzucha. no to ona ją badała, ale nic nie było, a laska wręcz wyła, no to ciach ją na fotel, i okazało się, że akcja porodowa w pełni. Dziewczyna w ciągu godziny dowiedziała się, że jest w ciąży i urodziła! Szok, nie mogła oczywiście uwierzyć. Pikanterii dodaje fakt, że rozstała się z facetem pół roku wcześniej... Różne to życie stwarza niespodzianki...

reklama
Kobietki ja tez mam zapaleńca w domu od PS3 uhhh moj gra w NFS i MMA ( tam to dopiero sa dzwieki jak po mordach sie bija masakra nie wiem co w tym fajnego ) i good of war to jeszcze ujdzie bo jakas fabula w tej grze ale reszta ....
Ślimaku :-) ja miesnie staram sie cwiczyc ale uhmm przy siusianiu

Do góry