mala monis
Fanka BB :)
Dzięki Orchidea. Trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę u gina.Podziel sie później z nami relacjami o maluszku, koniecznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak bardzo czesto :-) jak juz bardzo mocno boli to biorę Nos-pę po prostu wszystko sie rozciąga ... a moj gin mowi ze ... czasami mozemy odczuwac takie bole jak przypada na dni w ktorych mialysmy miesiaczke... bo organizm jest przyzwyczajony i te jajniki jeszcze cos tam swiruja ale spokojnie .Dziewczyny czy pobolewają was jajniki?
U mnie zaczęło się w ostatni weekend. Calą niedzielę przeleżałam bo pobolewał mnie brzuch, w poniedzialek było już lepiej. Bolał ale tylko od czasu do czasu. A wczoraj zaczął kluć mnie lewy jajnik, dziś dołączył prawy i tak sobie kłuja od rana. Juz nie wiem co o tym myśleć. Nie chcę panikować, ale niepokoi mnie to...
Orchidea a robiłas juz jakies badania w ciąży?Np na toksoplazmoże czy inne? czy to jeszcze za wczesnie? Ja również jestem w pierwszej ciąży, więc strasznie się wszystkim przejmuję.