Witam.
U nas walka na froncie Mila - spać NIE, Mila - kołyska NIE, Mila - na ręce, na ręce i chodzić TAK, trwa nadal.
Jestesmy obie uparte i efektem tego są krzyki, zauwazcie, ze nie płacz tylko krzyki bo ona po prostu na nas krzyczy, Mili i moje zmęczenie. Ale nie popuszczę. Znów zastosowałyśmy stary model z odkładaniem i po 15 razie zasnęła w kołysce. Co dziwne wieczorem nie ma tego problemu. Ona chyba uwaza, ze wyrosła już ze spania w dzień. Na pewno to wina Pola bo dał jej na chrzciny piękny bukiet białych rózyczek a podobno pierwsze kwiaty czynią z dziewczynki kobietę
Moja kobieta charakterna jest i o wielkiej sile głosu
No i nadal chyba jest na diecie bo z jedzeniem kiepsko.
Pogoda u nas prześliczna. Chociaz rano były tylko 2 stopnie. Teraz słońce i lazurowe niebo. Rankiem zrobiłam weekendowe zakupki a Pol został z Mila bo dziś ma na 12 do pracy:-) I wróci pewnie koło 17tej , lubie taki system
Zraz zrobię obiadek. kalafiorkowa z koperkiem i ryba z ziemniaczkami i kapustą kiszoną. Dla mnie sałata
Potem ogarnę mieszkanko, powiesze pranie i wyruszymy na jesienny spacer:-)
Jutro Pol ma szkołe ale przyjedzie moja Ewela z Zuzią i będziemy miały babski dzień. Pogadamy o ile nam córy pozwolą.
balkan ja tylko purelan na te sutki i nie trzeba go zmywac przed karmieniem. Dla mnie rewelacja. Nawet teraz czasem go stosuję np. na
suchą skórę po katarze pod nosem
Mili smarowałam za uszkami bo miała tez tam taką suchą skórkę
basieniak kurcze z tą wagą, ja nawet nie wiem ile Mila teraz wazy. Mamy szczepienie za 2 tygodnie to ją zwazymy dopiero.Ale ja zaszczepili?
malamii u nas tez jak tylko się pokażę Mili to od razu usmiech
Renusia witaj. A jak nazywaja się dzieciaczki?
Miczka i rodzi się ci dziecko z zebami i od razu je cyca
Coś jak mały wampirek
Maqnio az bidulko. Daj znac mi koniecznie po reha, bo jutro z ta koleżanką to raczej nie zajrzę. O której ma być? Ja mam znowu P tel na cały dzień;-)Ukochaj Róxinkę i powiedz, ze ciocia kazała dzisiaj przespać 8 godzin w nocy ciurkiem
Psotko ja bywam przynajmniej raz w roku w Poznaniu a właściwie koło Pobiedzisk nad jeziorkiem w wakacje. Wtedy odwiedzam kolezanke z BB , która mieszka tez koło Poznania ale od drugiej strony, okolice Kiekrza
To i do was zajadę
Wydrusia jak tam idzą ćwiczenia, Lubi mała czy juz tez jak MIla znudzona
Konwalianko czyli czopuś nawet nie zdązył zadziałać?