Ania, na AWF-ie te zajęcia nie są drogie, jedno wejście 25 złotych, 4 razy w miesiącu to 100 Tak, Dicoflor jest bez recepty. My to dostaliśmy, jak mały brał antybiotyk, na uzupełnienie flory bakteryjnej, potrafił 8 kup dziennie zrobić To Ty szukaj grubej brunetki pchającej wózek w kolorze niebieskim chyba, bo przeze mnie daltonizm przemawia
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie. Wpadłam życzyć miłego dnia bo jade zaraz do sister na cały dzień:-)
Madzia czekam na wieści z rehabilitacji
psotka, ania jakbym chciała miec kogoś do spotkań o warszawiankach nie mówie
Majluj Krzyś imprezowicz pełną gębą
balkan ty to twardzielka jesteś. Moja droga ale nie przemęczaj się za mocno bo to tez może miec wpływ na laktację
wydrusia na pewno się nauczy samodzielnego zasypiania
konwalianka współczuję nocki
Buziaki i miłego dnia ciotunie bbunie
Madzia czekam na wieści z rehabilitacji
psotka, ania jakbym chciała miec kogoś do spotkań o warszawiankach nie mówie
Majluj Krzyś imprezowicz pełną gębą
balkan ty to twardzielka jesteś. Moja droga ale nie przemęczaj się za mocno bo to tez może miec wpływ na laktację
wydrusia na pewno się nauczy samodzielnego zasypiania
konwalianka współczuję nocki
Buziaki i miłego dnia ciotunie bbunie
psota ja używałam dicoflor przez 2 tygodnie po tym jak u małej kupy były jakby z krwią (na szczęście badania stwierdziły, że to nie krew) ale niezależnie od tego lekarz kazał tylko przez 2 tygodnie i dokładnie codziennie o tej samej porze... Zresztą nie widziałam po nich żadnej różnicy a mała strasznie tego nie lubiła... I po tym jak dostała to ciężko ją było uspokoić nawet karmieniem... A z kupą generalnie już od dłuższego czasu nie mamy problemów na codzień. Wczoraj coś się porobiło (mimo, że nic nowego czy w większych ilościach nie jadłam) ale chyba rano w końcu poszło...
balkan z tym częstszym jedzeniem to wczoraj czytałam, że co 3-4 tygodnie dzieciaczki mają skok jeżeli chodzi o wzrost i wagę no i tak jak w butelce trzeba zacząć więcej podawać tak i w piersiach musi się zacząć więcej mleka robić więc przez jakieś 2 dni może dziecko chcieć częściej jeść i to jest jak najbardziej prawidłowe...
A ja skończyłam karmić małą, odłożyłam ją nawet z otwartymi oczkami i poszłam najpierw siebie na spacer szykować... Więc przebrałam się, zmieniłam w wózku fotelik na gondolkę i idę po małą żeby jej zmienić pogodę i ubrać na spacerek a tu mała sobie śpi w najlepsze... No tak to jeszcze nigdy nie było... Chyba odsypia wczorajszy dzień i poranne zmagania z kupą... No nic... zobaczę za ile się obudzi i albo pójdziemy na spacer jeszcze przed kolejnym karmieniem albo dopiero po następnym...
Ania dicoflor jest bez recepty. Tylko jak już to polecam w kropelkach a nie w proszku. Ja na początku nie wiedząc że są kropelki podawałam w proszku rozpuszczone w moim mleku i pomimo, iż podobno nie ma smaku to po pierwszej dawce mała dostała awersji do butelek i kolejne miała na siłę wlewane bo za nic sama nie wypiła...
balkan z tym częstszym jedzeniem to wczoraj czytałam, że co 3-4 tygodnie dzieciaczki mają skok jeżeli chodzi o wzrost i wagę no i tak jak w butelce trzeba zacząć więcej podawać tak i w piersiach musi się zacząć więcej mleka robić więc przez jakieś 2 dni może dziecko chcieć częściej jeść i to jest jak najbardziej prawidłowe...
A ja skończyłam karmić małą, odłożyłam ją nawet z otwartymi oczkami i poszłam najpierw siebie na spacer szykować... Więc przebrałam się, zmieniłam w wózku fotelik na gondolkę i idę po małą żeby jej zmienić pogodę i ubrać na spacerek a tu mała sobie śpi w najlepsze... No tak to jeszcze nigdy nie było... Chyba odsypia wczorajszy dzień i poranne zmagania z kupą... No nic... zobaczę za ile się obudzi i albo pójdziemy na spacer jeszcze przed kolejnym karmieniem albo dopiero po następnym...
Ania dicoflor jest bez recepty. Tylko jak już to polecam w kropelkach a nie w proszku. Ja na początku nie wiedząc że są kropelki podawałam w proszku rozpuszczone w moim mleku i pomimo, iż podobno nie ma smaku to po pierwszej dawce mała dostała awersji do butelek i kolejne miała na siłę wlewane bo za nic sama nie wypiła...
mailuj
Psotka, że te kalorie tak liczysz i przestrzegasz
Krzys ma nowy zwyczaj. Codziennie, cichutko o 10 robikupę :-) Ja patrzę na jego poważną minę i zadowolona , ze taki intelektualista mi rośnie rozmyslający o losach wszechświata;-) A pózniej patrzę na zegarek i okazuje się, że to nie rozmyślania;-)
Krzys ma nowy zwyczaj. Codziennie, cichutko o 10 robikupę :-) Ja patrzę na jego poważną minę i zadowolona , ze taki intelektualista mi rośnie rozmyslający o losach wszechświata;-) A pózniej patrzę na zegarek i okazuje się, że to nie rozmyślania;-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psocia chyba mnie nie widziałaś:-)
Miczka
Psota kciukasy za szczepienia
Konwalianka, Basieniak ależ Wy się macie z tymi kupami...
Madzia udanej rehabilitacji
Dodi buziaki i sto lat dla pannicy :-)
Ania dla posieszenia powiem Ci że ja mam tak samo - ciągle myślę co by tu zjeść i ciągle jestem głodna! Chociaż marne to chyba pocieszenie ;-)
A ja wymyśliłam patent na poranne wiercenia. Ponieważ łóżeczko Szymka jest zaraz obok naszego to wystawiam tylko rękę przez szczebelki, ogarniam swoją dłonią jego wierzgające łapki i od razu sie uspokaja :-) tym samym on śpi u siebie, ja śpię u siebie a jesteśmy razem
Teraz zasypia na pierwszą drzemkę. Cholercia znowu mu to ciężko idzie. Mam nadzieję, że nie skończy się jak wczoraj. A mógłby już zasnąć bo mamie chce się w spokoju kawki wypić
Konwalianka, Basieniak ależ Wy się macie z tymi kupami...
Madzia udanej rehabilitacji
Dodi buziaki i sto lat dla pannicy :-)
Ania dla posieszenia powiem Ci że ja mam tak samo - ciągle myślę co by tu zjeść i ciągle jestem głodna! Chociaż marne to chyba pocieszenie ;-)
A ja wymyśliłam patent na poranne wiercenia. Ponieważ łóżeczko Szymka jest zaraz obok naszego to wystawiam tylko rękę przez szczebelki, ogarniam swoją dłonią jego wierzgające łapki i od razu sie uspokaja :-) tym samym on śpi u siebie, ja śpię u siebie a jesteśmy razem
Teraz zasypia na pierwszą drzemkę. Cholercia znowu mu to ciężko idzie. Mam nadzieję, że nie skończy się jak wczoraj. A mógłby już zasnąć bo mamie chce się w spokoju kawki wypić
konwalianka
Mały bąbelek
psotka a ten dicoflor jest na receptę? nie próbowałam tego..o juz wiem.. to taki probiotyk?
balkan, ja już jakiś czas temu skończyłam ale 3-4 razy w tygodniu nadal ćwiczę..
no a Tymek do tej pory nie zrobił kupy ech, śpi na ręku, bo ciągle zgina sie w pół.. a ja jedna ręka pracuje.. trzeba sobie przerwę zrobić..
balkan, ja już jakiś czas temu skończyłam ale 3-4 razy w tygodniu nadal ćwiczę..
no a Tymek do tej pory nie zrobił kupy ech, śpi na ręku, bo ciągle zgina sie w pół.. a ja jedna ręka pracuje.. trzeba sobie przerwę zrobić..
Wisieńko, zapraszam do Poznania
Basieniak, ja Dawidkowi też rozpuszczałam w mleku i pił bez problemu. Ja wiem, że tego nie można stosować, jak sab simplex
Wydrusia, widziałam przecież foto
Miczko, dziękujemy! :*
Konwalianko, tak probiotyk.
Basieniak, ja Dawidkowi też rozpuszczałam w mleku i pił bez problemu. Ja wiem, że tego nie można stosować, jak sab simplex
Wydrusia, widziałam przecież foto
Miczko, dziękujemy! :*
Konwalianko, tak probiotyk.
reklama
Miczka
No i skończyło się jak wczoraj - histerią :-( on płakał, ja płakałam ale ostatecznie zasnął w łóżeczku. Jeszcze mu się odbija płaczem, bidulek mój. I o co kaman??? pojęcia nie mam.