reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzień dobry!

Ale mamy pogodę...:eek: Ja oczywoście jestem wyspana i pełna energii, bo Dawiduś pięknie spał. Mam dzisiaj stres, bo o 12 mamy szczepienia. Prosimy o kciukaski.

Od 8:30 zmienilam Dawidkowi już 5 pieluszek, tak mu się mocno kupcię chciało, hehe;)

Co do nawilżacza, to mi pediatra i laryngolog zalecili, ale wilgotność nie może przekraczać 60%.

Konwalianko, dzięki:) gdyby nie te 20 kg nadwagi... ;)

Konwalianko, Basienia, a próbowałyście na te problemy z kupkami dicoflor w kroplach?

Dodi,
100 LAT dla Bianeczki!

Sestinka, MADZIA
, witajcie!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!

My walczymy z laktacją - mam wrażenie, że mam za moło mleka i Mateusz budzi się co 2 godz w nocy.... :( mam nadzieję, że przejdzie, jak Wisience.....

za to zabrałam się za stópki.... mam tak słabe paznokcie, że mi sie złamał paznokieć u stopy.... :( ech....

skończyłam 6 weidera i muszę sobie poszukać innych ćwiczeń.... tylko już nie moga być takie nudne.....

Psota, a'propos nadwagi.... przeglądam zdjęcia do wywołania i oglądałam zdjęcia sprzed lat 9, czyli jak miałam 27 lat - kompletnie nie wiem, jak ja mogłam wtedy na ulicę wychodzić.... troszkę lepiej na duszy mi się zrobiło, że dużo starsza w 3 m-ce po ciąży wyglądam o niebo lepiej.... ale spojrzałam na jeansy, w których mi brakuje 2 cm do zapięcia a 5 do normalnego funkcjonowania i nastrój się skiepścił.... w każdym razie (ponieważ pamiętam, że też dużo schudłaś) polecam na poprawę humoru przejrzenie starych zdjęć.... :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane :-) siedzę przy kawce i Was podczytuje:-) Lilunia zasypia ale coś jej to długo idzie :-) trudno musi nauczyć się sama:-) już nie siedzi w bujaczku jak na razie więc nie ma jak ją bujać:-) Psocia:-) ja nie mam figury:-( brzucholek pozostał :-( zaczynam ćwiczenia systematyczne od poniedziałku :-)

Balkan, dobra metoda, już szukam zdjęć ze 105 kg wagą;)

Wydrusia,
ja biegam na siłownię, robię z Dawidkiem 2-3 godzinne spacery, jem może z 800 kcal dziennie i co? Doopa;) Ty wyglądasz ślicznie!

Psotka ja Ciebie poznam:D A Ty szukaj zielonego wozka i pchajacej go blondynki;p Gdzie na silownie chodzisz?? Moze bym sie przylaczyla? Chociaz pewnie gdzies na drugim koncu poznania;-)
Ja sie w ogole boje na wage juz wchodzic, chociaz duzo mi po ciazy nie zostalo, ostatnio bylo 4-5kg. Ale mam taki apetyt od paru dni ze strach sie bac! Pewnie przez ta zakichana pogode, zimno, duzo pada wiec duzo siedzimyn w domu a jak tak siedze w domu to ciagle mysle o tym co mam do zjedzenia:zawstydzona/y: No i na samym mysleniu sie nie konczy:laugh2:

Ostatnia edycja:
Ania, eee pewnie chudzinka jesteś, to możesz wcinać:) Na siłownię chodzę do Instytutu Glamour. A od marca chcę zacząć chodzić z Dawidkiem na basen AWF.

Cześć Dziewczyny :-)
Wczoraj Krzyś zdradził upodobania imprezowe. Przyszły do mnie koleżanki o 21, on spał juz od godziny. I nagle szły, ze mały wyspany:szok: Oczka jak 5 złotych, banan na twarzy. POstanowiłam go jeszcze dokarmić. Wzięłam go do dziewczyn pooglądał je sobie, pouśmiechał się, wysłuchał ochów i achów ;-) pociumkał pierś i zasnął. I , że musi spać 10 godzin to wstał przed 8:-).
Maqnio @@@@@@ dobre fluidki dla Rózi
Psotka ty to masz silną wolę
Balkan siłaczka z Ciebie. Podziwiam maksymalnie :-)
Ania kupcie sobie po kwiecie słonecznika :-) Rozpoznacie się bezbłędnie :-)
Siadam do kawy
Wisienko, MAdzia, Magia, Konwalianka buziaki :-)

reklama
Psotka, fakt do grubych n8ie naleze, ale do chudzielcow tez nie;) A chcialabym zgubic do reszty to co po ciazy zostalo. Tez myslalam, zeby z mala na basen chodiz, ale nie chce na zadne zajecia bo to kupa kasy. Bede chyba sobie chodzic ot tak jak mi sie zachce:-p A ten dicoflor na kupy to mozna bez recepty kupic?

Do góry