reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzień dobry!

Ale mamy pogodę...:eek: Ja oczywoście jestem wyspana i pełna energii, bo Dawiduś pięknie spał. Mam dzisiaj stres, bo o 12 mamy szczepienia. Prosimy o kciukaski.

Od 8:30 zmienilam Dawidkowi już 5 pieluszek, tak mu się mocno kupcię chciało, hehe;)

Co do nawilżacza, to mi pediatra i laryngolog zalecili, ale wilgotność nie może przekraczać 60%.

Konwalianko, dzięki:) gdyby nie te 20 kg nadwagi... ;)

Konwalianko, Basienia, a próbowałyście na te problemy z kupkami dicoflor w kroplach?

Dodi,
100 LAT dla Bianeczki!

Sestinka, MADZIA
, witajcie!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!

My walczymy z laktacją - mam wrażenie, że mam za moło mleka i Mateusz budzi się co 2 godz w nocy.... :( mam nadzieję, że przejdzie, jak Wisience.....

za to zabrałam się za stópki.... mam tak słabe paznokcie, że mi sie złamał paznokieć u stopy.... :( ech....

skończyłam 6 weidera i muszę sobie poszukać innych ćwiczeń.... tylko już nie moga być takie nudne.....

Psota, a'propos nadwagi.... przeglądam zdjęcia do wywołania i oglądałam zdjęcia sprzed lat 9, czyli jak miałam 27 lat - kompletnie nie wiem, jak ja mogłam wtedy na ulicę wychodzić.... troszkę lepiej na duszy mi się zrobiło, że dużo starsza w 3 m-ce po ciąży wyglądam o niebo lepiej.... ale spojrzałam na jeansy, w których mi brakuje 2 cm do zapięcia a 5 do normalnego funkcjonowania i nastrój się skiepścił.... w każdym razie (ponieważ pamiętam, że też dużo schudłaś) polecam na poprawę humoru przejrzenie starych zdjęć.... :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane :-) siedzę przy kawce i Was podczytuje:-) Lilunia zasypia ale coś jej to długo idzie :-) trudno musi nauczyć się sama:-) już nie siedzi w bujaczku jak na razie więc nie ma jak ją bujać:-) Psocia:-) ja nie mam figury:-( brzucholek pozostał :-( zaczynam ćwiczenia systematyczne od poniedziałku :-)

Balkan, dobra metoda, już szukam zdjęć ze 105 kg wagą;)

Wydrusia,
ja biegam na siłownię, robię z Dawidkiem 2-3 godzinne spacery, jem może z 800 kcal dziennie i co? Doopa;) Ty wyglądasz ślicznie!

Psotka ja Ciebie poznam:D A Ty szukaj zielonego wozka i pchajacej go blondynki;p Gdzie na silownie chodzisz?? Moze bym sie przylaczyla? Chociaz pewnie gdzies na drugim koncu poznania;-)
Ja sie w ogole boje na wage juz wchodzic, chociaz duzo mi po ciazy nie zostalo, ostatnio bylo 4-5kg. Ale mam taki apetyt od paru dni ze strach sie bac! Pewnie przez ta zakichana pogode, zimno, duzo pada wiec duzo siedzimyn w domu a jak tak siedze w domu to ciagle mysle o tym co mam do zjedzenia:zawstydzona/y: No i na samym mysleniu sie nie konczy:laugh2:

Ostatnia edycja:
Ania, eee pewnie chudzinka jesteś, to możesz wcinać:) Na siłownię chodzę do Instytutu Glamour. A od marca chcę zacząć chodzić z Dawidkiem na basen AWF.

Cześć Dziewczyny :-)
Wczoraj Krzyś zdradził upodobania imprezowe. Przyszły do mnie koleżanki o 21, on spał juz od godziny. I nagle szły, ze mały wyspany:szok: Oczka jak 5 złotych, banan na twarzy. POstanowiłam go jeszcze dokarmić. Wzięłam go do dziewczyn pooglądał je sobie, pouśmiechał się, wysłuchał ochów i achów ;-) pociumkał pierś i zasnął. I , że musi spać 10 godzin to wstał przed 8:-).
Maqnio @@@@@@ dobre fluidki dla Rózi
Psotka ty to masz silną wolę
Balkan siłaczka z Ciebie. Podziwiam maksymalnie :-)
Ania kupcie sobie po kwiecie słonecznika :-) Rozpoznacie się bezbłędnie :-)
Siadam do kawy
Wisienko, MAdzia, Magia, Konwalianka buziaki :-)

reklama
Psotka, fakt do grubych n8ie naleze, ale do chudzielcow tez nie;) A chcialabym zgubic do reszty to co po ciazy zostalo. Tez myslalam, zeby z mala na basen chodiz, ale nie chce na zadne zajecia bo to kupa kasy. Bede chyba sobie chodzic ot tak jak mi sie zachce:-p A ten dicoflor na kupy to mozna bez recepty kupic?

Do góry