reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
kurcze dziewczyny jak tak czytam o tym szczepieniu to się doczekac nie mogę - może mój też tak będzie spał :-D:-D:-D

A my dziś wypróbowaliśmy nowy patent na kąpiel - ponieważ mamy dość głęboki brodzik w prysznicu wbilam tam z małym i się pluskaliśmy tak długo, że dziecko padło zaraz po wyjściu :-):-)

A co do pracy to ja mam wolne do marca a potem mam 2 miesiące płatnego urlopu ale chcę wrócić do pracy na kilka dni po 1 żeby małego odzwyczajać że najpierw mama była a tu nagle jej po 13 godzin nie ma... No i to będzie jako nadgodziny więc płatne podwójnie więc się podreperuje przy okazji budżet domowy :-);-)

ej dziewczyny kiedy można przestać nosić dziecko do odbicia?

witam nocnie.. my już w domu..nocne powroty znacznie lepsze niż za dnia.. maly przespał z jedną przerwą na karmienie - uff i gdyby nie to, że zabłądziliśmy -wtf:szok: to w domu bylibyśmy nieco wcześniej..ale tak to jest, jak się zapomina gps-a:-(
aleksandra podobno gdy dziecko siedzi..
MIczka, ja dzisiaj dałam odrobinę na łyżeczce rosółku, takiego bez przypraw na samym mięsku..nawet się oblizywał..
mnie lekarka powiedziała, żeby też dawać próbować.. a dynię wprowadzić już po skończonym 4 miesiącu..

no ja lecę spać..

witam

z tym wprowadzaniem pokarmów to co lekarz to inna opinia zresztą jak wszystko . u nas pediatra zaleciła po skończonym 4 msc i tego się trzymam . :)
em ka witaj jak się czujesz ? jak mama? no i jak D. podobało się w Polsce?
konwalianko my zawsze z mają jak była mała nocą podróżowaliśmy . nawet zakładałam jej pidżamę jak w domu:cool2:
wisienko my też okredytowani i to podwójnie :-D:-Dwiec nie ma opcji powrót do pracy konieczny :-(

magia, miczka gratuluje udanych wizyt bardzo się cieszę

alex to i ja chyba wpakuję się dziś do brodzika :-D

Czyżbym była pierwasza?!

Mam nadzieję, że wszystkie jeszcze smacznie śpicie!!!

Matesz po wzorajszym mm spał 7 godz, a potem już na cycku od 2 do 4, a potem nakarmiłam go o 5, żeby Taty nie obudził.... teraz czka na bujaku no i przed chwilą słyszałam dużą kupę, więc za chwilkę musimy się przewinąć...

a potem zabieram się za prasowanie

Konwalianka, gratulacje spokojnej podróży no i szacunek - ja na razie sama się z Mateuszem nigdzie nie wybieram samochodem.....

ups - już nie pierwsza ;) cześć Madzia!

Witam porannie:)
Z tym wprowadzaniem jedzenie to i ja się zastanawiam ale jednak jeszcze poczekam...
I my też na kredycie wielkim ale na szczęście przed ciążą udało nam się troszkę odłożyć więc chciałabym do wakacji a może i wakacje posiedzieć z małą w domku ale zobaczymy ile damy radę... Bo jednak u nas to mniej więcej połowa budżetu o zarabiamy z mężem podobnie... A pracę miałam świetną ale ostatnio się pozmieniało strasznie i teraz to i mi się nie chce wracać:( a szkoda...
A ad podróży to i mnie w przyszłym tygodniu czeka 60 km do pracy z małą w tym przejazd przez całą Warszawę i jak do tego dołożę jej jedzenie przez godzinę to mnie to przeraża ale muszę parę spraw załatwić...

Ostatnia edycja:
ups - już nie pierwsza ;) cześć Madzia!

witam :tak:

u nas właśnie zaczęła się pierwsza drzemka wstaliśmy o 5:30 :tak::szok:kupa już też była :cool2::cool2::cool2:

basieniak hej - duże miasta to inna bajka ja w swojej mięścinie wszystko na spokojnie na piechotkę mogę załatwic z czego bardzo się cieszę

sesti hej :)

Ostatnia edycja:
hej ranne ptoki:)
poczytałam zaległosci bo mała tez 15 min temu zaczeła poranna drzemkę. Dziś o 2 wziełam ja do siebie ( maz miał nakaz spania w duzym bo juz tak chrapie ze nie idzie wytrzymać;() i spała ładnie blisko mnie no a w łózeczku to wierci sie zawsze miedzy 3 a 5 ...

Ostatnia edycja:
reklama
madzia - zaprosiłabym do mojego ale w 4 to już na pewno się nie zmieścimy :-D:-D

sestina - jeeeeeesu, mój mąż to samo!!!! Masakra, jak nie chrapie, to kaszle, to się tak rzuca na łóżku, że całe trzeszczy i wiecznie nas budzi... ehh dziś tak się zbierał do budzika że aż mały się obudził no więc 6 rano pobudka!!

Alex dziś spał od 8 do 1, potem do 4 no i do 6 (dzięki tacie). Zastanawia mnie czemu tylko ta 1 drzemka jest taka długa a potem to już co 2 h się budzi :confused2::confused2:

Do góry