reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
alex no jakbym z tym budzikiem tez o swoim czytała- jak my wytrzymamy z nimi do poznej starosci hehe?
witaj Corin:) to kawunie strzel na dzień dobry- ja już po, ale chętnie zaparzę Ci:)

Cześc dziewczyny :-)
Ja do pracy wracam w marcu, jak wykorzystam urlopy za 2011 i 2012. Mam taką pracę, że przy dobrej organizacji i bez niani się obejdzie :-) Idę Was poczytać:-)

A wczoraj zrobiłam ciasto z truskawkami a na Krzyśku ani śladu. Dobrze, ze sobie pomroziłam :-)

Ostatnia edycja:
a ja dziś planuję zrobić blok czekoladowy może się uda.... obiad mam z wczoraj chociaż zjadałabym jakiś dobry makaron albo zapiekankę na szybko ?może macie jakieś ciekawe przepisy?
mailuj to jeszcze trochę w domu posiedzisz ;-)
corin fajnie że mała daje wam pospać możecie zając się sobą :tak:

no i byłam u dentysty i mam sporo małych ubytków po ciąży . zrobił mi dentysta prześwietlenie i byłam w szoku że w tak krótkim czasie tyle mam do zrobienia wiec już mam cały zestaw: nadwaga,pryszcze, wypadające włosy i popsute zęby - miodzio:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja natomiast wracam we wrzesniu- od nowego roku szkolnego...
madzia ja robię duzo makaronów, ale teraz to lajtowo z uwagi ze karmię- gotuję spagetti, a do tego pudełko pomidorów z Podravki na oliwie z oliwek podsmażam z odrobiną soli, cukru i bazylii. Troszkę sera tartego i jak dla mnie to ok:)
a jak bym nie karmiła to bym sobie strzeliła makaron wstążki z sosem śmietanowo-pieczarkowym-cebulkę zeszklić, udusić z pieczarkami, dodać śmietanę, przyprawić do smaku solą pieprzem i obowiązkowo pietrucha;)mniam

Sluchajcie, wlasnie listonosz przyniosl lalke, pokazywalam wam ja przedwczoraj. Ewa na jej widok zaczela sie chichrac w glos :-D jeszcze na zadna zabawke tak nie zareagowala. Musze ja tylko wyprac (niby jest czysta ale uzywana, a ja mam skrzywienie na tym punkcie) a potem jej dam :-)

reklama
Do góry